MACAM BAGUS LAA KAU BETINA !! =.=

ASSALAMMUALAIKUMMM ..

sgt geram dgn perempuan ni !
mcm bagus sgt !
ingat kau bagus ke wehh ??
cepat laa abes sem !
aku da xnk tgk muke kau lg !
abes je paper aku , balek uma first aku buad ;
aku REMOVE kau dr friend aku !
da laa abes kwn and kaum kerabat aku kau add !
sgtsgt saket ati dgn this type of person !
xpuas ati ckp laa depan2 ..
xpyh nak perli2 bagai !
aku tau kau bukan gagah sgt !
lebih laa kau ..
idop tau menyusahkan org je ..
sem depan , kau org yg paling aku elakkan :)
OKAY , done utk lepaskan geram !

nak gtau korg ni !
kite tinggal lg tiga paper !!
yesss ;)
pasni bole ENJOY !

# kepada si DIA tu , dulu ckp mcm2 mase aku baik dgn dy .. skg kau lak lbh2 dgn dy ! HAHA kelaka laa dgn kau ni .. mesti mase aku rapat dgn dy dulu kau jealous kan ?? skg , nah HAMBEK ! aku bg free je kat kau perempuan cmtu !! #
Read More..
THANKS sbb membace :)

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika