ME, MYSELF and I :')


: to dearest followers :

okay tonight guys, erika nak cerita pasal diri erika. penad cerita pasal org. so nak jugak menonjolkan diri. wuhhuuu! HAHA actually dpt idea nak buad post title mcm ni sbb mase mandi td. makcik cleaner tegur sabun mandi erika. dorg tgh cuci toilet that time. erika ni mmg suka mandi time makcik-2 cleaner cuci tanda. Maaf makcik-2 Beranang! then mase tgh syampu rambut and sabun badan, berbau wangi kot satu tandas tu. actually, makcik-2 tu entah org ke bape yg puji da. ramai da tegur erika berbau wangi gila lepas mandi. okay fine, sebelum mandi mmg busuk laa kan?!

okay fyi, erika ni mmg malas mandi. kalau sehari, sekali je. kalau time rajin tu, sampai tiga kali mandi! *tu pun sbb terpaksa, badan melekit sbb balik ladang kan*. tp seriously erika pelik dgn diri erika. even jarang mandi, sabun mandi yg 1liter tu, tahan tak sampai sebulan pun. hasil kajian erika laa, hanya tahan utk 3minggu je. nasib baik sabun tu murah je. beli RM5 je utk seliter. murah kan? sabun susu kambing, tak best pakai. sbb melekit bila bilas. actually sebelum ni guna LIFEBUOY. mahal right sabun tu? kecik je pun, tp da RM6 lbh. pastu time sabun tu abes, nak beli sabun tu juga. duit lak tak de. beli je yg murah. so rembat je sabun SUMMER yg murah tu. melekit pun, melekit laa. wangi sampai kena puji okay! pakai LIFEBUOY dulu, tak pernah kena puji! erika happy ni, sbb erika da dpt balik rambut erika! aritu rambut erika merajuk. sbb da lbh tiga bulan tak g treatment. bila tuka syampu lame DOVE, terus okay! nampak tak? rambut demand nak syampu yg mahal-2. HAHA happy bila rambut sedap je. Alhamdulillah :')

okay yg keduanya, erika ni kalau iron baju, mmg nak perfect! mmg selalu kena tegur dgn org yg nak guna iron tu. biase laa, asrama kan? kena beratur. eh yg tegur erika tu mmg silap laa! sy SENIOR okay! HAHA kalau iron tu, mmg rasenya satu keturunan erika kalau iron baju, nak SATU LINE je. tambah-2 kat lengan baju tu. then, tak suka kalau ade je yg kedut-2 tu. mmg confirm erika iron sampai hilang kedut. kalau tak hilang juga, tahu erika buad ape? erika sanggup g tuka baju lain. ngehngehngeh -.- gedik kan? ahh, terikut dgn prinsip ex-senior erika. KECANTIKAN PERLU SEJAJAR! even da lewat g kelas sekalipun, kecantikan itu perlu dijaga. HAHA dan selalu sgt erika praktikkan prinsip ni! muka erika ni mmg muka lewat g kelas! teruk kan erika? nak g test pun pernah lewat setengah jam! semata-2 nak bersiap!

next, erika mmg kuad tidur dan kuad makan! tp Alhamdulillah, erika still bole control berat badan erika. tak tinggi, tak gemuk. 152/40. okay kan? HIHI bestnya! td kawan erika ckp erika mcm budak sekolah menegah! adoii! bila nak besar ni?? T_T

nak tahu lg pasal erika? byk kot, sume perangai buruk-2. HAHA tu sbb ramai org ckp erika ni tak matang. ahh! apedehal?! asalkan erika tak kacau dorg. lagipun, erika ni mmg degil! apa yg org tak bg buad, tu laa erika akan buad! so, jgn sape-2 berani nak isi borang! terima erika apa adenya dulu okay? HUHU td kan kan, erika curang. erika msg LELAKI lain. the whole day pulak tu. GILA kan? nekad da erika kali ni. malas laa nak fikir pasal boyfriend ni. biar je apa nak jd. eh apaaaa??? ade org nak tlg sampaikan kat capital H tu ke yg erika curang? dipersilakan! do I care? 

apa lg ek? erika lupa da. maybe mase mandi nnt, baru erika dpt idea kot nak tulis apa. HAHA td erika terbaca pasal 'bersalin dlm air'. okay, erika nak bersalin dlm air if one day erika pregnent! if laa kan. actually, I love babies and tak sabar nak dapatkannya! tp sape ayahnya? imam kpd erika? harap yg terbaik! tak nak ckp lg. BENCI sgt dgn PERAMPAS dan PENGHANCUR HUBUNGAN org. korg girl, jgn pernah rampas hak org. nnt selamanya di BENCI org! 

eh okay guys, erika nak tidur. tak tahu nak msg sape. msg scandel? ouh DAMN! takut sgt nak curang-2 ni. sbb lelaki tu baik sgt. serious, erika yg jahat! tak sesuai kot. tp kan, dia nak bawa erika g Alamanda! yeahh! eh melalut lg. k laa, bubye! :')


Read More..
THANKS sbb membace :)

PLANNING FOR VOCATION :')



: to my dearest followers :

okay guys, second entry for today. tapi entry kali ni, erika tak nak marah-2. nak happy-2 je sbb even erika tgh marah sekalipun, mesti ada je kawan-2 erika dtg dekat andbg support. yeahh! bak kata mereka, U can do it erika! forget the past! lelaki lbh baik yg akan muncul utk kau lepasni. Amin, aku pun harap benda yg same. Allah da rancang sesuatu utk kita. tu sbb Dia bg ujian kat kita kan? okay, malas nak fikir pasal mereka yg bergelar penghancur hubungan org tu. so let it be. erika nak story something yang erika rasa heaven sgt!

utk kaki berjalan mcm erika ni, mmg tak kan duduk diam. ade je tempat nak g. nak g sane laa, sini laa. pantang kena ajak, confirm nak g. eh eh, tak laa. if ade je kawan-2 yg ajak erika jalan, but if that time erika mengantuk, MAAF. erika mmg tak kan g. tidur sy lebih penting dan berharga. HAHA sampaikan mak erika merajuk sbb sebulan erika tak balik Melaka. MAAF mak. anakmu ini busy menyiapkan assignment yg berlambak! dan tak kan ade kesudahannye ini. so mak jgn risau. angah balik rabu ni lepas settle sume beban yg tertanggung kat bahu ni. semalam chat dgn my beloved ones. teng-2! dia ajak g Zoo Melaka laa this weekend! but unfortunely, erika da berada di JB da mase kejadian itu. adoi, spoil gila! kalau tak, bole g tgk Titanic 3D tu. aisssh -.- perlu ke aku g kenduri kawen lecturer yg aku meluat tu? kalau tak g, rugi. mesti budak kolej tak ramai yg g. yelaa, jauh kot. kalau setakat seremban tu, mmg dorg pakat ramai-2 laa. utk mak uda, angah sanggup cancel semua aktiviti dgn kawan-2. baik kan angah? HUHU

then erika dgn kawan-2 decide nak g Alamanda. tp spoil lg. sbb time tu clash dgn janji erika nak balik kg dgn si capital H tu. adooiii. tak tahu laa nak buad apa sekarang. kalau tolak pelawaan kawan-2, mesti dorg merajuk lg. if jadi pergi Alamanda, erika nak singgah Puchong. visit my friend. scandel? ouh, maybe! HAHA org single kan? ape nak buad, tak de sape nak halang! capital H nak marah? mmg patut. sbb dia benci budak tu. aku suka buad apa yg dia tak suka. da lame rasenya tak g I-City. sedangkan rasenya tempat tu tak wajib nak g pun. btw, erika nak ckp. for short, erika keliru! tak tahu mcm mane nak ckp dgn si capital H tu. erika nak join kawan-2. da lame tak hang dgn mereka. kalau keluar dgn capital H, erika geli. sbb dia belum suci! yekk! tak suka bila tangan dia da tercemar dekat perempuan GILA tu! DAMN! belum tiga bulan lg. wahh, mcm edah pulak kan? ahh! idc! selama ni, punya laa aku jaga diri utk dia. sampaikan mana-2 cashier lelaki, aku panggil dorg letak duet kat bwh. tak de pun terkinja-2 nak bersentuh tangan dgn jantan lain. see! bermoral tak erika? up to you laa nak ckp apa. da mmg erika jaga adab bila dgn lelaki. sampaikan kawan-2 erika puji. diorang ckp, erika jenis perempuan yg tak pandang lelaki lain. bila selisih dgn lelaki pun, confirm erika akan pandang bawah. Ahahaaha :') itu apa yg kawan-2 erika perasan ttg erika. okay nak buad mcm mane. da perangai erika mcm tu, tak de sape bole ubah :p

okay let's proceed! sepatutnya kan kan, next month *tarikh tak confirm* capital H ajak balik kg same-2. InsyaAllah, if hubungan dpt dipulihkan mcm biase. harap-2 kalau balik kali ni, tak hujan mcm dulu. abes kuyup dia. HAHA erika selamat laa sbb duduk belakang. and and, dia janji.... nak bawak makan MCD, steamboat, naik kuda dan tutti frutti! HAHA tamak tak erika? sampaikan kawan-2 erika tegur. sume kau nak erika, kopak laki kau nnt. nak tahu erika jawab ape? padan muka dia! ni qada' utk sume salah silap dia, and yg tiga bulan tak jumpa aritu. lepasni, for sure dia taubat laa tak nak buad salah lg. tu pun kalau dia sedor laa. tp dia tak bersalah sepenuhnya. tepuk sebelah tangan, tak kan berbunyi.dan perampas tak kan rase tenang. betul tak? itu apa yg kau rasa sekarang. okay last but not least. bila jumpa nnt, erika nak sedarkan dia ttg satu benda yg dia ckp, selama ni byk ikut ckp erika. eh nah *middle finger*. aku rase mcm aku je banyak ikut ckp kau. HAHA apa-2 je laa. btw, harap sgt jumpa pengganti kat JB nnt! peace!

okay laa guys, nak mandi. japlg ada bacaan yassin kat bilik mane tah. WAJIB pergi okay! lalalala -.- malam esok ade test lg. pukul 9. so malam ni nak pulun study! itu pun kalau rajin. HAHA pray for me okay? thanks for readings! ily :)
Read More..
THANKS sbb membace :)

BERKECAI! :'(


: to my dearest followers :
: and middle finger to my stalkers :

hey dear! how are you today? harap korg baik-2 aje. jgn jadi mcm erika. tiap hari sedih. mcm da takde nampak sinar kegembiraan lg. yes, lepas apa da jadi ni, hidup erika serba kekurangan. selalu sgt diselubungi kekeliruan! I don't know why?! and apa yg erika tahu, ni sume sbb betina tu! kenapa kau mcm iblis ek? kau sedar tak kau tu da laa perampas! penghancur hubungan org! then skg kau nak malukan aku?! from now and onwards! kau musuh ketat aku. jgn sampai aku pernah selisih dgn kau! kau mengelak dr aku kan? kau buad fake FB byk-2. kau kacau org ni, org tu sume bagai. kau nak ke aku buad mcm tu? seriously, tiap kali aku nak maafkan kau, tiap kali juga aku fikir. patut ke aku maafkan si hina mcm kau? okay, mulut aku lancang kan? tp jgn risau. mulut aku tak selancang kau! kau dengar sini, kau baca, kau tatap apa aku tulis ni puas-2! kau nak printscreen apa aku tulis kat blog ni? buad! buad apa je kau nak! jgn sampai satu tahap, bila hilang segala sabar aku, aku forward sume chat kau! sume gamba-2 kau. kau nak ke aku buad fake FB kau? nak sgt ke aku gondam FB kau? eh aku tak sehina kau laa nak malukan org! aku ingat pompuan bertudung ni sume baik. tp anggapan aku salah! lepas kau bace blog aku ni, kau nak anta msg kat sape lg? kat ibu HAIRUL? ke kat sedara-2 dia yg lain? asal kau tak terus faced aku je? sbb kau tu pengecut! and fyi, aku tak kan tukar link blog aku ni! atas nasihat kawan-2 aku, aku tak nak jd pengecut mcm kau! ni blog, aku punya! so suka hati aku laa nak tulis apa! dan aku tak mention sape-2 pun. kau tak payah nak perasan HOT sampai aku nak tulis pasal kau! org mcm kau ni, layak g hospital sakit jiwa je!

kau tahu tak apa sedara dia ckp kat aku? 'wanna be part of their family, must be matured and act matured!'. aku rase kau da cukup matured. perangai kau, tindakan kau. sume melambangkan diri kau yg matang tu. so aku prefer, kau break dgn bf kau yg sekarang ni, then g couple balik dgn HAIRUL tu! I don't give a fuck with both of you! bkn kau berdua, tp kesemua yg terlibat secara langsung dan tidak langsung! terima kasih kpd sesiapa yg salah anggap dgn aku. aku tak minta belas kasihan korg pun. aku menyesal pulihkan keadaan yg tak kan pulih ni! aku MENYESAL! aku menyesal pernah kenal perempuan mcm kau! kau tak payah berlagak mcm dewa! sedangkan perangai kau lg hina dr syaitan! kau tersentap kan bace apa aku tulis ni? before ni, aku still bole control tahap kemarahan aku. aku sabar, tgk je permainan SIAL kau! tp tak sekarang! apa guna kau undur diri, lepaskan HAIRUL kat aku, tp dlm mase yg same, kau libatkan org lain utk hancurkan hubungan aku?! apa kau nak lagi???!!! tlg terus terang dgn aku! sampai bila kau nak mengelak?! tiap ari hairul try nak buad hubungan kitorg happy. tp dlm masa yg same, hati aku terguris dgn org sekeliling dia! kau fikir laa, mcm mane aku nak jd sebahagian dr family dia kalau some of them da fikir buruk pasal aku?? kau pengahancur hubungan org! aku nantikan balasan Allah utk kau! kau aibkan aku. kau cite mcm-2 pasal aku. diam aku berisi! aku SUMPAH, kau akan rase apa aku rase sekarang! ye, kali ni aku tak kan tapis apa aku ckp. start hari ni, aku da tak de apa-2 rase dekat hairul. kau pernah ckp dgn aku kan. yg kau akan terima dia balik kalau aku da tak syg kan dia, tak de apa-2 lg dgn dia. kau ingat tak apa kau ckp tu? kalau tak ingat, aku printscreen kan utk kau! and from now, aku putuskan sume hubungan dgn dia. aku tak pernah anggap dia sesiapa pun dlm hidup aku! sedara?! yes, aku tak kan pernah terlintas pun kat kepala ni, dia tu sedara aku! GO DIE! satu je aku minta. jgn libatkan org lain. that time kau kacau sedara dia tu, kita da tak contact kan? ade aku kacau kau ke? kau mmg berniat dr dulu eh nak malukan aku? ouh DAMN! serabut otak aku fikir pasal kau! yg ada masalah dgn kau, jantan keparat tu! bkn aku! kau g kacau dia, g cite mcm-2 kat dia laa! buad apa kau libatkan sedara dia? aku terasa jauh hati sgt dgn korg. renung laa weh, sape yg cipta kecelaruan ni semua? dan patut ke aku dpt balasan mcm ni?? kenapa aku?? aku BENCI kau, dia dan mereka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :')
Read More..
THANKS sbb membace :)

CINTA dan BENCI :')


: to my dearest followers :

Bagaimana cara membuatmu bahagia
nyaris ku menyerah jalani semua
tlah berbagai kata ku ungkap percuma
agar kau percaya cintaku berharga

tak kuat ku menahanmu, mempertahankan cintaku
namun kau begitu saja, tak pernah merindu

sungguh aku tak bisa, sampai kapanpun tak bisa
membenci dirimu, sesungguhnya aku tak mampu
sulit untuk ku bisa, sangat sulit ku tak bisa
memisahkan segala cinta dan benci yang ku rasa

apa kau mengerti ku sedih sendiri
tanpa ada kamu ku merasa sepi

tlah lama ku menantimu, diam sendiri menunggu
setengah hati mencinta, ku sakit karenamu

woo ooo ku sakit karenamu

sungguh aku tak bisa, sampai kapanpun tak bisa
membenci dirimu, sesungguhnya aku tak mampu
sulit untuk ku bisa, sangat sulit ku tak bisa
memisahkan segala cinta dan benci

sungguh aku tak bisa membenci dirimu
sesungguhnya aku tak mampu
sungguh aku tak bisa, sampai kapanpun tak bisa
memisahkan segala cinta dan benci ooo
cinta dan benci ooo yang ku rasa



Seriously honey. I can't hate you! because my love only for you. I always pray for our happiness. If any test from Allah, we have to face it! I'm too strong enough. I don't want to looking back, give up. Allah open my heart to accept you in my life for the second time. yes, I gave you the second chance. If you do the same mistake, I can't forgive you. I will make you suffer till your last breath! That's my swear! you know why I'm being like this? because, I tired to hear all people around you that always blame me. look like all this happen because of me. you are too lucky because all your friends, cousin and family believe you. Even sometime I try to hate you, that time my love, my heart said 'you can't erika'. he will be the first and last for you! Honey, I love you. please don't you ever broke all your promise okay? for the second chance, I put my 100% trust on you.  I trust you very much dear! even for some people will said 'you are too stupid erika!' I don't care! It's not easy like what they talk. try sit at my place. maybe they will know how hurts my feeling! lumrah manusia, tahu bercakap, menghina, menghukum, mengutuk! bila mereka da berada dlm situasi ni nnt, baru mereka sedar langit tu tinggi atau rendah! this song, this lyric always in my mind. I dedicated to you. you gave me poison, you the one that should give me cure. thanks because always there for me. walau mcm mane layanan yg awak berika utk sy, sy terima dgn lapang dada. btw Honey, kurangkan kadar cemburu awak tu. rimas sy! baru sekarang sy terfikir apa yg Ustazah sy pernah ckp dulu. jgn pergi rumah lelaki (boyfriend) kalau tanpa sbb. hanya pd masa-2 tertentu dibenarkan. mcm majlis-2 keramaian or festival. sy bersyukur sbb masih teringat nasihat Ustazah sy tu. satu percaturan kalau da mengenali kaum kerabat awak. HUHU sy takut risiko. sgt-2 takut! tp sy suka ambil risiko. HAHA acane tu ek? apa-2 pun, ada rezeki, ada jodoh kita, InsyaAllah. Allah mudahkan semua urusan kita. cuma sy agak bosan bila ada je yg tak puas hati dgn FB sy. quite bored right? sy merimaskan? status-2 sy memerli org? kalau tak suka remove, block! easy right? please don't disturb my life! stop stalker aku! sekali aku BENCI, sampai MATI aku benci! org mcm kau tak kan pernah ada dlm tiap doa aku! yg aku tahu, KARMA utk kau tetap ada! kau aibkan aku. walaupun aku ada masalah dgn kau, perlu ke libatkan org lain? kau yg cari masalah! kau yg mulakan semuanya! tp aku kena balik. kau tahu tak, kau mmg seorang pelakon yg HEBAT! tahniah dear! mcm BULLSHIT! *after a years aku tak sebut perkataan ni* simpan eh perkataan tu? ingat satu benda. lepas apa yg da jadi. lepas org ckp mcm-2 benda buruk pasal aku. aku makin benci dengan kau. sampai satu tahap aku percaya, kau akan dtg minta maaf kat aku balik! apa-2 pun, ni BLOG aku. suke hati aku nak tulis apa. kau tak suka? bole bla! ade aku merayu suruh kau view blog aku? kau yg batak, menggatal nak stalker aku. rasekan! :D
Read More..
THANKS sbb membace :)

INDAHNYA BILA PURA-2 :)

: my dearest followers :

okay MAAF. erika hapdet utk kesekian kalinya. baru je lepas study subject ACCOUNT dgn POSTHARVEST MANAGEMENT. utk kesekian kalinya, selepas erika berjaya menjawab soalan dgn jayanya, erika rase happy sgt! ye, esok ada Quiz Account pada pagi harinya. dan pada malamnya, Test Postharvest Management. cool kan? dan dan dan, report pulak. adoiiii -.- minggu paling stress bg erika. okay, tak nak stress laa sbb next week minggu revision! nak balik rumah. aku kalau tak balik seminggu, bole jd gila duduk sini! mmg serious gila. dgn bau dedak kat Beranang tercinta ni. chill erika! lg setahun! pastu kau bole g jauh-2. kau bole g mane kau suka! jauh dr sesiapa pun bole! mmg betul tu. kalau mane erika nak pergi nnt, mesti mak dgn ayah tak kan tanya, tak kan halang kan? so wake up erika! lupakan semua nightmare kau! anggap tu sume tak penah berlaku dlm hidup kau! dugaan Allah je tu. abes study nak g Kedah, Cameron, Sarawak, Sabah. mesti mak dgn ayah akan ckp mcm ni 'mmg mak ayah nak bg duit kau je angah'! HAHA anak manje kan? ape sume dpt -.-

okay, actually td erika online. bkn td je. tiap mase erika online. sape yg perasan or ter-stalker erika tu, tahu-2 laa kan? mase g kat HOME fb tu, ada ex senior erika post something. mmg sentap abes erika! nak tahu apa?? dia buad status yg berbunyi begini 'jgn HEBOH mencari tulang rusuk je sedangkan syurga yg da sedia ada pun tak tahu nak hargai'! okay guys, I wanna ask you something. ada tak yg faham apa yg ex senior erika tu cuba sampaikan? okay good! *if sape yg faham laa*. maksud dia, jgn heboh nk cari jodoh yg Allah da tetapkan tu je. sedangkan syurga depan mata kita iaitu di bawah tapak kaki ibu tu, pernah ke kita hargai?? okay, mmg erika kena sedepuk laa kan! HAHA thanks abg Asyraff utk semua nasihat-2 yg berguna. kadang-2 erika agak terasa juga tu sume. all is going well! then ni adelg satu PEPATAH CINTA buad si dia yg jauh di mata, jauh di hati, jauh dari semuanya! 


yg ni erika tak payah explain kan? korg mesti faham punya! mmg mostly this meaning of this picture, I dedicated to him. Ahahaha :') proceed! even erika sedih. tp erika try coolkan diri. erika malas nk fikir byk. td pun tak tahu mcm mane ex boyfie erika bole post something kat wall erika. mcm mane awak tahu sy tgh sedih? mcm mane awak bole tahu sy tgh kecewa, terluka, hiba dan perlukan seseorang utk meluahkan apa yg sy pendam ni? ye Syafik, sy tgh sedih. sedih sbb senang sgt sy bg peluang kedua dekat someone yg tak tahu hargai tu semua. kepercayaan dia dekat sy tak mcm kepercayaan yg awak da bg sy dulu-2. awak dgn dia berbeza sgt. sy rindukan awak! bila awak nk balik sini? sy nak jumpa ummi mcm dulu-2. sy rindu bila ummi peluk sy time kita gaduh. awak tahu tak, sy tak pernah jumpa ibu dia. tiga tahun, without nothing serious happen in our relationship! kalau awak dulu, awak bawa sy jumpa ummi dgn uncle kan? even ummi alim, sy tak bertudung pun that time, tp ummi terima sy. tp kenapa dia tak mcm awak? sometime sy rase na tunggu awak tunaikan janji-2 awak. erika nk tunggu awak. tp mcm mane dgn dia? hati erika dekat dia. kalau Apik tak tinggalkan sy dulu sbb nak g UK, mesti sy tak de apa-2 dgn dia. Apik, bila pikir-2, erika tak sesuai dgn Apik. sy tak buad pun apa yg sy da janji dekat awak dulu. mungkin sbb tu jd mcm skg :'(

bila awak send something kat wall sy, sy tahu sy masih perlukan awak! sy perlukan nasihat org yg matang mcm awakk! awak, saket yg sy rase skg same mcm saket yg sy rase bila awak tinggalkan sy dulu. tp awak tak kecewakan sy. awak pergi nak study. tp dia? dia duakan cinta sy. dia permainkan hati sy. dia hancurkan semangat sy. menangis lg? ye, dgn semua org tuduh erika mcm-2! mcm erika yg mulakan ni sume! erika hanya memulihkan keadaan. tp disalah tafsir oleh sesetengah pihak. erika tak pernah rase mcm skg. DOWN gila! td sy bg dia pass dgn email FB/BLOG sy. biar dia bace semuanya. selama ni sy menangkan org yg salah awak. org yg tak tahu hargai cinta sy. org yg da mempermaikan hati dan perasaan sy. thanks awak sbb selalu amek tahu pasal sy dgn cara membaca BLOG sy. even bila webcam, awak selalu tegur sy nape sy tak pernah tunjukkan muka sedih. tp awak tahu kan sy mcm mane? awak tahu sumenye kan? awak je yg faham sy. awak sanggup lukakan hati awak sendiri. awak tak pernah pun simbah minyak bila sy tgh marah bercerita pasal dia. awak sentiasa jd air! kali ni sy tak nak dgr awak menangkan dia lg. dia tak sedar di untung! tak patut kita menangkan org mcm tu. nasib baik mak dgn ayah tak tahu yg sy da baik dgn dia. no wonder laa family sane tak suka dorg! sy off hp dr td. tp terpaksa on sbb mak dgn ayah nak call. kerasnya hati sy. nak tahu asal keras hati sgt sy kali ni? sbb dia tak percayakan sy! sy BENCI dia! sy pakai cincin yg awak bg tu je. sy tak pakai pun cincin couple ktorg! da campak mase mandi td! jatuh belakang almari. malas nk cari. padan muka dia! Syafik, maafkan sy sbb sy tak selembut dulu. sy skg kasar sgt. bkn mcm yg Apik kenal dulu-2. sy tak tahan laa. sy nak email kat awak jelaa. sy nak awak baca semua chat tu. even awak percayakan sy. tp awak kena baca gak chat tu. mmg hati, cinta sy utk dia. tp patut ke dia balas mcm tu? lepas apa yg da jd td, sy rase terkilan sgt. sy tak suka bila benda ni jd besar. tp mmg da jadi besar. silap percaturan! saket bila kena tuduh mcm-2. dorg tak tahu cerita betul! sy yg tahu semuanya! sy yg telan sorg-2! dorg ape tahu? tahu nak meng-judge org je! Ya Allah, sy tak tahu nak buad apa lg. sy tak nak bg dia baca chat tu. sbb sy tak nak dia rase kecewa kena hina. tp dia tak percaya sy! sy nak nages. nak pinjam bahu awak. nak nages kat bahu awak!


betul ke benda ni awak? tak kisah laa if benda ni betul ke tak. mmg ni yg sy tgh buad skg. kalau dia rase sy penting utk dia, pandai laa dia cari. pandai laa dia fikir. sy nak membawa diri. sy nak jauh dari dia. nak bg dia rasa rendu, rase pentingnya sy dlm hidup dia. kalau dia tak dpt rase tu sume, sy kena buad solat tu utk kali ke-3. kali ni sy akan tinggalkan dia kalau bkn dia dlm mimpi sy nnt. sy nekad! biar sy luka skg. sy tak nak saket terluka bila sampai penghujung nnt. mane tahu kot-2 dia masih ragu-2 dgn sy. kot-2 nak balas dendam sbb apa yg sy da buad dekat dia dulu. Apik! sy rendu saat awak bisik kat telinga sy dan awak ckp 'awak tercpita utk sy'! awak tahu tak saketnya sy bila dia tak mcm awak. lg satu yg sy dpt dr someone. dia ckp, cinta ni 50-50 tau. 50 bahagia, 50 derita. kalau terlebih cinta, tak bahagia, means akan derita juga. tp kalau tak cinta dan tak bahagia, apa jd? tp sy bahagian yg terlebih cinta, tp tak bahagia! what should I do? Apik, sponsor ticket g UK. sy nak jumpa awak! T_T
Read More..
THANKS sbb membace :)

KENAPA? :')

: to stalkers and followers also bloggers :

thanks for always visiting my BLOG even to me, akan ade yg terasa. ni the last post erika guna link ni. after this erika akan change to my new link. maybe for my some enemy, they will say like this 'oh gosh! I cant stalk her BLOG again'. sorry dear, this is for my privacy life. mungkin juga sebelum ni erika mcm tak kisa if ade je yg nak stalker. I don't know what I'm trying to do now? what I need is my mum only. maybe she will understand what had happen now. yes, it's COMPLICATED! Ya Allah, kau uji aku lg? kenapa mesti aku? kenapa bkn dia, mereka dan mereka? T_T it's hurt me so much! yeah, utk kesekian kalinya. erika terase da buad silap utk kali kedua, ketiga dan byk-2 kali laa. silap ape? silap sbb pilih dia! setiap kali di uji, setiap kali tu laa erika dlm keadaan tak bersih. erika perlukan Yassin, sejadah dan telekung! but now, I can't! 

pada mulanya hanya nk psycho je. tp rasenye, ianya da merumitkan. awakkkkk, tak cukup lg ke nak malukan sy? nak saketkan hati sy? nak lukakan hati sy lg? sy akan jauhkan diri dr awak. tp before tu, sy akan bg kesemua email dan password utk BLOG dan FB sy. jauh hati sy bila apa yg sy da tgk, apa yg awak da ckp kat sy. mungkin sy tak leh nak memenangi hati semua org. nak tahu kenapa? sbb awak tak pnh bg sy peluang bersama mereka. enough for me dear! kenapa mesti hari ni? sy penad! hari ni dgn mencangkul, ye! tapak tgn luka sbb terlupa nak pakai losyen. arini juga sy SPEECH. esok pg dgn mlm sy ade quiz. korg mmg tak abes-2 eh nak buad aku tension? stress dgn perangai korg? ape ni sume? silap awak, sy kena tanggung! ape yg awak tahu? awak hanya tahu ckp 'sy tak tahu nak buad ape'. middle finger! 

for today onwards, sy akan jd diri sy sendiri. tak kan berpura-2. maaf, sy tak kan guna numb lame lg. tak kan reply msg awak buad mase ni. bg sy tenang. mcm mane sy tinggalkan awak aritu, ye. kali ni juga akan jd benda yg same. kalau aritu awak bawa dia pergi kenduri kawen cousin awak. kali ni, sy bawa dia sy pula pergi kenduri kawen. tp bkn cousin sy kawen. my best lecturer that ayah kenal rapat. awak akan tahu mcm mane rase kat tempat sy. sy nk semua yg pandai bercakap, pandai meng-judge org tu, biar dorg rase mcm mane saketnye rase kat tempat sy. PATAH HATI? ye, itu perlu! mcm mane kita nak melangkah ke fasa yg seterusnya kalau sy dgn mereka tak 'sekufu'? sy mungkin bkn dgn awak. sy kena redha, ye belajar utk redha. I will forget all the best moment between us! InsyaAllah, I can! kuad ke aku? ejooooooooooo! teman sy. mane awak? asal tak online? dari semalam sy tunggu. tah bape lame sy nak simpan semua kekeliruan ni. sy sedih, tp sy tak leh nages. sbb sy kuad! HAHA bkn kuad sgt pun. sbb penad, ape pun tak leh. erika kena kuaddddddd! kpd awak : ni last post utk awak. tak de pun sy download sume gamba awak. auta je lbh! HAHA okay laa, ni pun last awak bole stalker sy. puas kan awak malukan sy? kalau dulu, sy hidup dgn dendam, sy bole dpt ape yg sy nak. tp bila dgn awak, tak de pun sy hidup dgn dendam tu. tp apakan daya, benda ni complicated kan? ni balasan yg sy dpt. adududududu! nak deactived FB mcm malas. sume budak kelas ade kat situ. apa-2 post pasal kelas, sume akan dpt kat FB tu. what should I do? -.-

okay, erika tahu nak buad apa. stop online, stop FB and stop everything yg menggunakan internet! buad report, tidur, makan and layan movie! tp erika nak je cerita ni semua kat mak. buad penad je angah bg dia peluang kedua. tgk tu, keras kepala dia. patahkan sim nnt, baru dia tahu! mak da masuk duet? thanks mak! tp stress! kenapa kenapa kenapa aku kacau dorg? kalau tak, dorg mesti together and aku pun  mungkin dgn ahh sape-2 laa! tp tp, kesian awak. sy tak dengar ckp awak. awal-2 lg awak da warning kan? tp sy yg degil. I will do anything that can make happy as well. betul luwi ckp aritu. Allah sentiasa menguji hambanya. tp kenapa erika? kenapa bkn dorg rase ade kat tempat erika? dorg tak rase, tp senang-2 je dorg ckp mcm-2. okay satu lg, maaf. mungkin erika tak sempurna. jap, nak lari dr dunia ni. nak mencari kesempurnaan diri. eh da laa, malas nak cerita lg. penad! *baru tahu penad ke erika* :)

ini lg satu, erika nak tunjuk gamba-2 erika mencangkul td. tp gamba erika tak de laa, sbb erika amek guna hp erika sendiri. HAHA tak penah rase penad tahap maksima mcm ni. hari ni, dgn lupa makan, jumpa bantal dgn katil, terus beradu! sorang utk satu lubang. lubang tu utk isi tiga polybag hitam pokok HELICONIA spp. 6 org lelaki, erika sorg perempuan. akhirnya! aku berjaya! erika org first yg siap tanam pokok tu semua. okay, siap dpt pujian tau. peace! :D




Read More..
THANKS sbb membace :)

AMEK KAU! :')

: to bloggers and followers :


hey peeps! okay, this post mostly I dedicated to MARIA ALIA aka NOOR AYU. mesti awak stress kan sy asyik buad post pasal awak? tak pe laa, ni utk menasihati awak juga. bila jumpa ni, sy terus teringat awak. tak tahu nape tah bila tgk nasihat di atas, terus sy teringat awak. see, even sy tak sesempurna awak, tp do I care? kau pun tak sempurna sgt nak nasihat aku, nak meng-judge org. kita kan same-2 sedara seislam. so no wonder laa sy dedicated kan benda ni utk awak. sy tahu awak akan stalker BLOG sy. sy tak kan tuka link lain. sy nak awak terus tahu pasal kehidupan sy. jgn risau, sy pun akan try cari awak sampai dpt. bkn nak ajak wresling pun. just nak merapatkan ukuwah! peace! :D

sy ingat satu benda yg awak minta sy tlg awak. tlg buang semua ego-2 awak. awak dengar sini eh? ego tak kan bawa kita ke mana-2. ego tu akan menyakitkan diri sendiri. jgn laa saketkan diri sendiri. buang ego awak jauh-2. tak salah awak nk ego sekali pun. tp jgn lbh-2. nnt org bole naik meluat! kalau lelaki ego, okay lg. perempuan mcm awak nak ego? ish tak payah laa, memalukan kaum HAWA yg lain je. awak stress tak bila sy asyik bercerita pasal awak? jgn stress tau? bkn senang sy nak cerita pasal org kat BLOG sy yg pinky ni! eh mcm mane awak? even awak block sy semua bagai tu, jgn risau. sy tahu pasal awak. amek berat sgt. sbb awak kan kakak sy. penasihat terhebat sy! btw, take care wherever you go, whatever you do. you will always in my mind. take a good care of yourself! ily :')
Read More..
THANKS sbb membace :)

SUNYI :')

: to stalkers and followers :

actually tak tahu nak hapdet ape. tp erika quite bored. so decide nak hapdet BLOG je. ni time tgh rajin. kalau malas, sebulan sekali je laa hapdet! HUHU nape tah tetibe erika terase sunyi sgt. mcm tak de sape-2. sedangkan erika ada dia. erika tak nak hilang dia lg. tp erika bosan! kan best kalau skg erika ada kat tepi pantai, dgn dia, sambil jalan-2 and snap picture. tu benda yg paling lame kami tak buad same-2. rendu kenangan yg paling manis kami. sekarang? manis juga. tp kadang-2 terasa pahit lepas apa da jadi. Alhamdulillah, even tak bahagia pun, Allah masih bg kami peluang utk bersama lg. semalam dia wish birthday adik erika. saje nak amek hati adek-2 and family erika balik laa tu. apa-2 pun, apa yg erika tgk family erika ni, dorg syg sgt dgn boyfie erika. sampaikan bila lame dia tak balik kg, ayah dgn mak mesti tanya 'gaduh dgn erul ke?' hah, tudiaaa! menyampah bila family mula amek berat ni -.-

sebenarnya dlm mase yg same, erika terase pelik dgn best friend erika. LELAKI okay! erika tak tahu laa nape tetibe dia rajin sgt msg erika. dulu tak kerap sgt pun ktorg msg. ish semacam lak tu. daus, kita kawan je kan? sbg kawan, tak mungkin kita akan jd lebih dr tu. nurul takut nak lbh-2 dgn kwn baik sendiri. aritu nurul saje je buad-2 merajuk bila daus tak ajak g uptown tu. HAHA mesti daus anggap serious kan? okay, salah erika juga sbb tak bgtau dia yg erika da baik balik dgn capital H. sampai bila erika nak sorok? adoi, kalau daus tahu mesti dia merajuk! then pasal TENGKU HAFIZ! yes, ni lg satu hal. sy suka bila awak ckp 'sy nak cari perempuan yg utk dibuad isteri dan yg bole menjage ummi sy, org tu sy da jumpa'. awak buad sy cuak! MAAF kalau selama ni sy menyusahkan awak. sy tak sangka akan ade perasaan lain antara kita. masa kat karoeke tu. jgn perli sy dgn lagu! sy terase. okay awak, nak tahu sgt kan? JERAT PERCINTAAN tu laa first time sy nyanyi depan org ramai kat karoeke. sy tak pnh menyumbangkan suara sy. awak org first yg dgr. ada jodoh, InsyaAllah :)

erika terase bahagia dgn layanan dia. even dia selalu ckp kasar, tp tak leh lawan erika laa. last-2 mesti dia akan merajuk! mesti berbeza kan layanan yg si AYU tu dpt? yelaa, org AYU dan bertudung litup bagai. tak kan boyfie erika nak layan dia kasar-2? lain laa mcm erika ni. HAHA nevermind laa. tak nak fikir lg. apa-2 pun, layanan dia utk erika tetap the BEST! ♥ sy cintakan awak HAIRUL AZUAN. ye, selamanye! eh mcm pelik laa. asal lari dr tajuk je? mcm ni ceritanya. nak tahu apesal erika terase sunyi?

sbbnya, tak de yg nak teman erika online sampai pg lg sekarang. dulu erika online sampai pukul 3 pg. sbb dia online pukul 12 lbh! siapakah dia? yeee, pandai! MARIA ALIA. eh apesal erika ckp pasal dia ni? entah laa, sbb erika geram kot. sape tak geram, kena block tetibe. sebelum kena block, kena malukan lak tu. tak sempat den nak balaih dendam! HAHA tak baik berdendam. ingat tu erika! eh pedulik hapeee aku! peace! :D

lame da erika tak webcam dgn dia. japlg nak buka balik laa semua chat kami tu. bila laa boyfie erika nak baca semua chat-2 tu? biar dia paham, sape yg psycho sape selame ni. biar dia makin sedar selama ni pilihan dia tu tak tepat! nak sgt cari perempuan BAIK. tu bkn baik. tu LANCANG mcm LONGKANG! kesian kau syg, aku bersimpati. nasib baik mase erika dpt pengganti dia utk seketika tu, seorg yg beriman. lemah tutur katanya. thanks Tengku Hafiz *namenye panjang sgt, terpaksa dipendekkan*. see, TENGKU lg! Ahahahahaha :') tp erika ingat satu benda je. jgn terlalu mencari kesempurnaan jika diri tu tak sempurna. kita tak leh judge diri kita sempurna melainkan org yg melihat kita. tiada manusia yg sempurna di dunia ini, melainkan DIA. ingat MARIA ALIA, yg terlalu baik pun tak mustahil akan tinggalkan awak suatu hari nnt. sbb karma utk awak, belum berlaku lg. utk dia, mungkin da. Allah tu adil. bykkn berdoa supaya awak sentiasa diberi ketabahan dan kekuatan semangat! 

okay guys, erika nak beradu sekejap. tgh gementar ni. esok atau lusa senarai bar keluar! damn, takut! da laa erika ni rajin mc. ape laa jd nnt. btw, happy! sbb kawan erika anta chat! aritu dia merajuk dgn erika. HAHA sweet dreams guys! :')
Read More..
THANKS sbb membace :)

ALHAMDULILLAH :')

: to stalkers and followers :

hey guys! selamat malam. da makan ke belum? erika makan da td, arini ade pasar malam. nak tahu erika mkn apa? LAKSA! yeahhh! my favourite. rendu sgt nak rase LAKSA buatan mak. mak busy, tak tahu bila mak free. nak suruh mak masak LAKSA laa time erika cuti sem nnt. btw malam ni erika nak cerita pasal diri erika yg tgh bahagia ni. Alhamdulillah, berkat doa yg tak putus-2 erika, Allah makbulkan. awak capital H, sy sygkn hubungan ni. curang? tak perlu laa, seksanya, Ya Rabbi. saket gilos laa! 

okay, selit cket cerita yg lari dr topic. td my little sis call. dia ajak g wedding lecturer erika. erika malas gile nak g sbb erika tak bape baik dgn lecturer tu. tp bila fikir-2, mak uda da booking hotel, erika terpaksa juga g! mesti lecturer erika tu terkejut kan bila tgk erika dtg majlis dia? ahh! padan muka dia. kesian sgt kat dia. berlagak nak mampus. tp BENCI laa! tak nak g. erika nak g kenduri lg sorg best lecturer erika. ish nak kawen da sir SHAH. diam-2 je. kawen dia mmg confirm erika g! InsyaAllah laa, pergi kalau tak de apa-2 halangan. da laa nak final ni. Alhamdulillah, jarak paper final erika, lima hari kot! so bila di godek-2 tarikh, mase dan semuanya.... erika dpt satu tarikh! nak tahu tarikh ape? tarikh anniversery erika dgn si capital H tu. kali ni confirm, nak ajak juga dia g holiday! 

5/5 our 3 years 5 months anniversery. InsyaAllah, jika tiada apa aral melintang. nak ajak dia balik kg sekali, tgk atuk dia. ish malu laa, asyik erika je dtg tgk. ape pulak atuk dia ckp nnt. harap mereka paham. btw kan kan, masa meet smlm, si dia asyik ajak kawen je. acane ek? nak jwb pun serba salah je. sbb erika tak leh fikir pasal kawen buad mase skg. sbb luka lame, belum sepenuhnya sembuh. bkn jual mahal. tp takut benda same jd lg. even dia da berjanji pun, tp manusia kan. tak pnh lari dr memungkiri semua janji-2 mereka. apa-2 pun, erika masih harapkan yg terbaik. gila kau, da couple lame nak clash mcm tu je? tgk jelaa what going happen in our 4th years anniversery hujung tahun ni. harap apa yg kami da rancang, jd kenyataan. kalau tak jd pun tak pe. mcm erika ckp, erika tunggu dia hanya utk dua tahun je lg. ye, 2014. harap semuanya berakhir dgn ikatan suci yg kami same-2 dambakan sebelum ni. niat dia nak AIMIE ERIKA and HARITH DANIEL. yes, sampai skg erika ingat. berebut-2 nak bg name anak! the HACK! InsyaAllah syg, kita akan laksanakan tu sume :')

tiap ari makin syg kat awak. rendu? mesti laa, rendu sgt. tambah-2, rendu nak cubit pipi tembam kau sambil cocok pinggang kau! Ahahahaha :') sy busy laa syg. takut sgt tak dpt luangkan masa dgn awak. dgn report yg tak siap-2 ni. adoi -.- ape laa syg awak ni. asyik mengular kat FB je. mane tak nya. mmg tak siap laa keje-2 ni. ingat syg, dua tahun lg. dan sy harap, bila sy nk sambung study for degree nnt, kita da ada suatu ikatan yg sah. nak tahu sbb ape? sbb sy nak awak sponsor sy study. sy hanya nak guna separuh je PT. tak sanggup nk hidup dgn beban hutang dear! peace! :D

okay laa, erika nak tidur. mengantuk! HUHU gudnite peeps! btw MARIA ALIA aka NOOR AYU. sy rendukan awak. mesti awak rendu sy juga kan? belajar rerajin. sy tahu awak nak final da. jgn stress-2. chill, cool! think positive! sy tak nak ganggu awak. takut awak tak dpt jwb final nnt. tak dpt lak nak ke next level. okay gak tu, bole kawen kan? Ahahahaha :') siod je erika ni. eh senang cerita, forget the past. erika pun da rase tenang cket. tp jgn risau. setiap entry erika, erika akan selitkan cket cerita pasal awak. plan td nak buka and baca sume chat awak balik. tp, CINTA kita da msg. so, next time laa. awak, sy syg awak sbg kakak sy. have a blast!  ni aku upload lg gamba kau. apa kau nak buad? btw, bf baru awak dressup mcm capital H laa. mmg suka ke cari yg ade persamaan? HAHA gudnite guys! :D






Read More..
THANKS sbb membace :)

FINAL BOARD LCP :')






ni laa sedikit gamba final board erika tu. Alhamdulillah, tak berapa cantik pun. tp erika berjaya submit tanpa tumbang di tiup angin mase dlm perjalanan menyiapkan tugasan ni. well done erika! :D

Read More..
THANKS sbb membace :)

MERDEKA! :')

: to bloggers and followers :

hey guys! what's up? sihat keee? Ahahahaha :') hari ni hari paling BEST bg erika sbb da submit keje terbesar utk sem ni. lega sgt-2. smpai tak terkata. tp paling tak best sekali bila saket pinggang sbb duduk yg terlalu lame. okay, honestly. selama tiga hari erika hanya tido dua jam saje. lebih 22 jam tu erika settle kan design erika. penad sgt beb! da laa mase tgh buad tu erika dpt gangguan. ye, same mcm sem lepas. tp erika try to be cool. erghh, mata penad sgt. tp tak leh lelap laa. maybe sbb da biase jd burung hantu kot. esok nak celebrate. nak g mane ek? ajak kwn baik erika ni, dia tade duet lak. erika je tgh kaya skg. org lain da pokai da -.-

okay, erika nak cerita pasal board erika. mesti korang tertanya-2 ape yg erika maksudkan dgn final board tu kan? final board tu bg student yg amek subject landscape. Ahahahaha -.- imagine by yourself guys. kena submit 10 board size kertas mahjung. mmg tak laa kan! tp Alhamdulillah. erika berjaya, berkat doa siang malam erika. nak tgk ke board erika? japlg erika upload tau? HAHA even penad, tp BEST gilos laa! 

kwn-2 batch erika, ramai da decide tempat yg dorg nak celebrate esok. tp erika tak de pape plan pun lg. sedih kot. nak keluar dgn dia, dia busy. nvm, erika try to be positive! erika tak nak paksa-2 dia da. sbb aritu dia da ugut erika. tp erika mengaku, tu sume sbb marah dan cemburu erika. hah?! erika cemburu? tidaaakkk! hilang macho sy. btw syg, sy tak kan dgr anjing menyalak kat telinga sy lg. sy akan mula percayakan awak balik. even agak susah. tp InsyaAllah, berkat doa kite bersama, sume akan jd seperti sediakala kan? 

walau ape pun yg da jd, syg dan cinta sy tak pernah berubah. btw syg, ex sy yg kat UK tu nak balik this december. yeahh, time anniversery kite. yg sy pnh ckp dan plan, kalau tade pape halangan kite tunang bila genap 4 tahun hbgn kite. tp kan, lepas apa yg jd ni, dy rase benda ni tak mustahil akan terjadi. apa yg sy fikir skg, sy nak belajar rerajin. sy nak masuk UNIMAS. sy nak jauh dr sume. ye, termasuk awak. awak mesti tabah kan? tgk mcm skg pun, hampir 4 bulan tak jumpa. awak still cool. sy yg gelabah tak abes-2. eh aritu sy tak stabil. skg da stabil cket. Alhamdulillah, da semakin waras. guys, doakan erika dgn dia tau? erika teringin nak bg couple rings yg ukir name ktorg tu. tak sabar laa :')

HAHA mcm byk je kan apa erika story ni? mesti korg bored kan kan? okay laa guys, kite akhiri pembacaan korg ni dgn tasbih kifarah dan surah wal as'. Ahahahaha! japlg erika upload gamba board dan bilik asrama erika yg bersepah-2 tu :p
Read More..
THANKS sbb membace :)

KELIRU -.-

: to bloggers and followers :

hey guys! hows your day today? haaiiah -.- erika tak tahu nak buad ape skg! erika buntu. patut ke erika percayakan dia lepas apa yg dia da buad kat erika dulu? tp erika da bg dia peluang kedua. Ya Allah, sbb ikut rase marah, erika maki dia yg bkn-2. maaf syg, sy tak sangka sy kuarkan kata-2 kesat sampai mcm tu sekali. betul ke awak da cancel cuti? sy harap awak gurau-2 je. sy tak nak awak cancel betul-2. sy kena submit final board landscape hari jumaat before 5pm. so, start mlm ni smpai jumaat sy akan busy. sy harap sy tak abaikan awak mcm selalu sy buad dulu-2 :')

sy tak nak pisang berbuah dua kali. tp keadaan skg, buad sy stress. awak nak tahu tak? td kan, mase sy crit board sy, lecturer puji tau. tp ade sorg lecturer sy mcm tak puas hati dgn design sy. sy pun tak tahu asal. dia jealous dgn sy kot. malam td sy online, sy tgk dia komen gamba awak yg bkn-2. sy keliru lepas baca msg yg awak send tu. berat sgt kepala sy nak pikir ni sume. kadang-2, sy terpikir. kan bagus sy hilang ingatan utk beberapa bulan! tak payah laa erika nak serabut pikir benda ni. tp apa yg erika da minta pendapat kwn-2 erika, dorg suruh percaya boyfriend erika. so erika buntu! T_T

Ya Allah, berat sgt dugaan yg kau bg ni. aku tak mampu nak hadapi ni sume lg. aku putus asa. beri lah aku kekuatan! aku sentiasa lemah bila melibatkan soal hati dan perasaan. kenapa makin aku jauhi dia, kau makin rapatkan aku dgn dia? aku buntuuuuuuu! awak, jgn lukakan sy utk kesekian kalinya. sy tak sanggup! -.-


honest,
erikaazuan :)
Read More..
THANKS sbb membace :)

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika