AMEK KAU! :')

Views
: to bloggers and followers :


hey peeps! okay, this post mostly I dedicated to MARIA ALIA aka NOOR AYU. mesti awak stress kan sy asyik buad post pasal awak? tak pe laa, ni utk menasihati awak juga. bila jumpa ni, sy terus teringat awak. tak tahu nape tah bila tgk nasihat di atas, terus sy teringat awak. see, even sy tak sesempurna awak, tp do I care? kau pun tak sempurna sgt nak nasihat aku, nak meng-judge org. kita kan same-2 sedara seislam. so no wonder laa sy dedicated kan benda ni utk awak. sy tahu awak akan stalker BLOG sy. sy tak kan tuka link lain. sy nak awak terus tahu pasal kehidupan sy. jgn risau, sy pun akan try cari awak sampai dpt. bkn nak ajak wresling pun. just nak merapatkan ukuwah! peace! :D

sy ingat satu benda yg awak minta sy tlg awak. tlg buang semua ego-2 awak. awak dengar sini eh? ego tak kan bawa kita ke mana-2. ego tu akan menyakitkan diri sendiri. jgn laa saketkan diri sendiri. buang ego awak jauh-2. tak salah awak nk ego sekali pun. tp jgn lbh-2. nnt org bole naik meluat! kalau lelaki ego, okay lg. perempuan mcm awak nak ego? ish tak payah laa, memalukan kaum HAWA yg lain je. awak stress tak bila sy asyik bercerita pasal awak? jgn stress tau? bkn senang sy nak cerita pasal org kat BLOG sy yg pinky ni! eh mcm mane awak? even awak block sy semua bagai tu, jgn risau. sy tahu pasal awak. amek berat sgt. sbb awak kan kakak sy. penasihat terhebat sy! btw, take care wherever you go, whatever you do. you will always in my mind. take a good care of yourself! ily :')

THANKS sbb membace :)

2 comments:

susulemakmanis said...

ish npe ni..xmo gduh2 syg!hehe..btw,betul gak quote tue

Aimie Erika said...

I will change my link to a new one. I will inform you later :)

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika