SUNYI :')

Views
: to stalkers and followers :

actually tak tahu nak hapdet ape. tp erika quite bored. so decide nak hapdet BLOG je. ni time tgh rajin. kalau malas, sebulan sekali je laa hapdet! HUHU nape tah tetibe erika terase sunyi sgt. mcm tak de sape-2. sedangkan erika ada dia. erika tak nak hilang dia lg. tp erika bosan! kan best kalau skg erika ada kat tepi pantai, dgn dia, sambil jalan-2 and snap picture. tu benda yg paling lame kami tak buad same-2. rendu kenangan yg paling manis kami. sekarang? manis juga. tp kadang-2 terasa pahit lepas apa da jadi. Alhamdulillah, even tak bahagia pun, Allah masih bg kami peluang utk bersama lg. semalam dia wish birthday adik erika. saje nak amek hati adek-2 and family erika balik laa tu. apa-2 pun, apa yg erika tgk family erika ni, dorg syg sgt dgn boyfie erika. sampaikan bila lame dia tak balik kg, ayah dgn mak mesti tanya 'gaduh dgn erul ke?' hah, tudiaaa! menyampah bila family mula amek berat ni -.-

sebenarnya dlm mase yg same, erika terase pelik dgn best friend erika. LELAKI okay! erika tak tahu laa nape tetibe dia rajin sgt msg erika. dulu tak kerap sgt pun ktorg msg. ish semacam lak tu. daus, kita kawan je kan? sbg kawan, tak mungkin kita akan jd lebih dr tu. nurul takut nak lbh-2 dgn kwn baik sendiri. aritu nurul saje je buad-2 merajuk bila daus tak ajak g uptown tu. HAHA mesti daus anggap serious kan? okay, salah erika juga sbb tak bgtau dia yg erika da baik balik dgn capital H. sampai bila erika nak sorok? adoi, kalau daus tahu mesti dia merajuk! then pasal TENGKU HAFIZ! yes, ni lg satu hal. sy suka bila awak ckp 'sy nak cari perempuan yg utk dibuad isteri dan yg bole menjage ummi sy, org tu sy da jumpa'. awak buad sy cuak! MAAF kalau selama ni sy menyusahkan awak. sy tak sangka akan ade perasaan lain antara kita. masa kat karoeke tu. jgn perli sy dgn lagu! sy terase. okay awak, nak tahu sgt kan? JERAT PERCINTAAN tu laa first time sy nyanyi depan org ramai kat karoeke. sy tak pnh menyumbangkan suara sy. awak org first yg dgr. ada jodoh, InsyaAllah :)

erika terase bahagia dgn layanan dia. even dia selalu ckp kasar, tp tak leh lawan erika laa. last-2 mesti dia akan merajuk! mesti berbeza kan layanan yg si AYU tu dpt? yelaa, org AYU dan bertudung litup bagai. tak kan boyfie erika nak layan dia kasar-2? lain laa mcm erika ni. HAHA nevermind laa. tak nak fikir lg. apa-2 pun, layanan dia utk erika tetap the BEST! ♥ sy cintakan awak HAIRUL AZUAN. ye, selamanye! eh mcm pelik laa. asal lari dr tajuk je? mcm ni ceritanya. nak tahu apesal erika terase sunyi?

sbbnya, tak de yg nak teman erika online sampai pg lg sekarang. dulu erika online sampai pukul 3 pg. sbb dia online pukul 12 lbh! siapakah dia? yeee, pandai! MARIA ALIA. eh apesal erika ckp pasal dia ni? entah laa, sbb erika geram kot. sape tak geram, kena block tetibe. sebelum kena block, kena malukan lak tu. tak sempat den nak balaih dendam! HAHA tak baik berdendam. ingat tu erika! eh pedulik hapeee aku! peace! :D

lame da erika tak webcam dgn dia. japlg nak buka balik laa semua chat kami tu. bila laa boyfie erika nak baca semua chat-2 tu? biar dia paham, sape yg psycho sape selame ni. biar dia makin sedar selama ni pilihan dia tu tak tepat! nak sgt cari perempuan BAIK. tu bkn baik. tu LANCANG mcm LONGKANG! kesian kau syg, aku bersimpati. nasib baik mase erika dpt pengganti dia utk seketika tu, seorg yg beriman. lemah tutur katanya. thanks Tengku Hafiz *namenye panjang sgt, terpaksa dipendekkan*. see, TENGKU lg! Ahahahahaha :') tp erika ingat satu benda je. jgn terlalu mencari kesempurnaan jika diri tu tak sempurna. kita tak leh judge diri kita sempurna melainkan org yg melihat kita. tiada manusia yg sempurna di dunia ini, melainkan DIA. ingat MARIA ALIA, yg terlalu baik pun tak mustahil akan tinggalkan awak suatu hari nnt. sbb karma utk awak, belum berlaku lg. utk dia, mungkin da. Allah tu adil. bykkn berdoa supaya awak sentiasa diberi ketabahan dan kekuatan semangat! 

okay guys, erika nak beradu sekejap. tgh gementar ni. esok atau lusa senarai bar keluar! damn, takut! da laa erika ni rajin mc. ape laa jd nnt. btw, happy! sbb kawan erika anta chat! aritu dia merajuk dgn erika. HAHA sweet dreams guys! :')

THANKS sbb membace :)

No comments:

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika