THE BEST DAY! :')

: to bloggers and followers :

hey guys! acane korg? okay tak arini? erika? erika okay-2 je. tahu tak, arini best sgt-2. actually arini genap kami 3 TAHUN 3 BULAN 3 MINGGU 3 HARI. awww! sweet tak? even kami baru je sambung balik relationship ktorg, tp Alhamdulillah. sumenye berjalan dgn baik. harap dia berubah, tak buad perangai lg. erika tak nak ade hati yg terluka lg. cukup laa si comel MARIA ALIA tu terluka. byk da pegorbanan dia da buad. erika harap awak tabah tau? erika tahu, awak akan dpt lg baik dr dia! percaya laa :')

okay, kite proceed ke cite yg seterusnye. smlm kami harvest jagung yg kami tanam hampir 10 minggu. ye, membuahkan hasil. sgt-2 mengembirakan student DAB batch JAN-JUNE 11. best okay! erika tak sangka erika akan sehappy ni. tadi berborak dgn lecturer, kwn-2 yg lain kelas. mereka sgt peramah okay! Ahahahahaha :') maybe next week kami ade visit. utk subject POSTHARVEST dgn FRUIT AND VEGE. tp dekat sgt laa. kat SEMENYIH je! x aci laa! batch lepas dpt g CAMERON! ape-2 jelaa, arap best laa nnt tempat tu -.-

okay, next cite pasal project marketing td. best sgt sbb ktorg jual cup sweet corn. cepat gilos abes! mane tak nye, sedap letak susu! Ahahahahahaha :') muak gila td sbb asyik makan benda-2 buad dr jagung. da rase mcm ayam je. sampai trauma laa erika tgk jagung. xtahu laa bape lame erika akan mkn jagung semula. okay lg satu cerita. abes je project marketing tu around pukul 1 lbh. then pukul 2 erika ade kelas acc. ouh, fyi erika sgt benci dgn acc! tp lepas ape madam mimi ajar td, Alhamdulillah. sume berjaya diatasi. balik je kelas acc tu, erika terus tido. penad, ni pun baru bangun sbb dgr bunyi msg masuk kat hp. tgk-2 notification maxis send utk FB MOBILE erika. ye, MARIA ALIA post kat wall FB erika. excited okay! sbb dia senyap je sejak beberapa hari ni. mesti dia terluka sgt-2 kan? erika sentiase doakan yg terbaik utk dia. xpnh ade dendam! InsyaAllah, erika pnh berniat nak belanja dia and keluar dgn dia. harap sumenye menjadi kenyataan!

pesanan utk MARIA ALIA yg sgt rajin stalker sy tu : harap awak cpt sembuh. lpsni hati-2 bila naik turun tangga. awak, sy harap persahabatan kite tak kan putus. sy sentiase doakan yg terbaik utk awak. awak jgn risau, sy tahu hairul bkn terbaik utk awak. awak patut dpt yg lbh baik dr dia. InsyaAllah, tlg doakan kebahagiaan kami tau? sy sygkan awak. jgn pnh tinggalkan sy and lost contact mcm tu je. sy syg awak! kalau nak sgt lost contact dgn sy, tunaikan janji awak nak bg sy keropok lekor tu! take care dear! -.-

nah untuk korg! :')

Read More..
THANKS sbb membace :)

I'M BACK :(




: to bloggers and followers :

eee lame sgt da erika tak hapdet kan kan? ade tak yg rendu kat kite? ramai juga yg tertanya-2 asal erika da lame sgt x hapdet. maaf laa ye, bkn tak nak hapdet. tp erika xtahu nak hapdet ape. yes, sometime erika terlalu busy. sampai tak cukup tido. ni baru erika dpt kekuatan nak hapdet. da laa dgn keadaan kesihatan yg x mengizinkan. dgn masalah rumahtangga lg. HAHA ape tah erika merepek. eh korang perasan tak? tu title entry erika tu. mcm sedih je kan? yes, erika mmg tgh sedih sgt-2. panjang sgt ceritanye. maybe sampai dua entry nnt kot -.-

ceritanye cmni. baru-2 ni. hubungan erika dgn si dia ade problems cket. eh bkn cket. byk okay! firstly, yes. erika da tade ape-2 dgn HAIRUL AZUAN tu. maybe we will be only a good friend. ktorg xkan end up relationship ktorg cmtu je. sbb ktorg ni kan sepupu rapat. 29/12 last ktorg jumpa. 29/2 last ktorg being together, means clash. yes, putus! nak tahu sbb ape? sbb dia da ade someone yg take care kat dia. means, pegganti erika. okay proceed, erika time 29/2 tu tak de sedih sgt. sbb erika tahu, dia akan cari erika balik. tp tak tahu mcm mane. dia diam and hilang mcm tu je. erika sedih, tp erika tahan je. erika nak dia cool. as you all know, 5hb every month, anniversery ktorg. that time 5/3 erika tunggu dia wish. tp dia tak wish. SUMPAH mmg sedih sgt time tu. erika tahan. as usual, erika online laa FB and TWITTER. tetibe erika tgk kat HOME FB, sedara si dia upload picture. yeah! terselit picture dia dgn perempuan lain. how could dia buad erika mcm ni! -.- time tu erika rase mcm nak mati, tp erika sabar je. erika tak nak melenting. erika try call dia, text dia. tp no answer! lastly, esoknye dia reply text erika and ckp 'ye, sy mmg da ade yg lain'. speechless! erika try to be cool!

perempuan tu sgt comel, cantek, ayu dan bertudung. sgt berbeza dgn erika yg still berada di zaman jahiliah ni. ouh entah laa. erika terus saket time tu. tiap mlm nages. tp Alhamdulillah, kwn2 erika byk bg support. dorg suruh lupakan benda ni. sejak benda ni jd, erika makin rapat dgn DIA. erika selalu doakan dorg. harap dorg bahagia and perempuan tu bole bahagiakan dia. tp akhirnya, sume penipuan dorg, ape yg dorg sorok, dorg menyamar, sume terbongkar skg. makin rumit keadaan. tp kan, Allah tu maha adil. tak sangka sume doa-2 erika dimakbulkan dgn begitu cpt! Syukur Alhamdulillah :')

skg erika pun tak nak ambil benda ni serious. sbb erika takut nk berharap. erika tunggu diabuad keputusan utk sume ni. aritu pun erika minta dorg jelaskan sumenye. tp dorg nak simpan jugak. erika da penad nk kena bodoh-2 oleh mereka. tp erika tak kisa. erika selalu pikir positive. erika tahu, one fine day, erika akan tahu sume cite yg betul. tp kan, that girl yg couple dgn ex erika tu, serious sgt comel dan pandai berkata-2. erika xtahu nak describe mcm mane. and persamaan ktorg ialah, suka stalker! Ahahahahaha :') erika tahu diaakan bace blog erika ni. satu je sy nak awak tahu MARIA ALIA, sy tak kan rampas ape yg da jd hak awak. sy pasrah, sy redha. izinkan sy terus menyayangi dia walaupun dr jauh okay? 3 tahun 3 bulan. ianya satu jangka mase yg panjang. tambah-2, kami bahagia sebelum ni. jage dia baik-2 okay? thanks awak sbb korg melukai hati aku sgt-2 -.-

okay done for this forst entry. erika nak solat jap, then erika sambung okay? panjang ceritanya. btw guys, erika sgt-2 mengharapkan doa korg. tlg doakan erika kuad tau? thanks guys! ily all :')

Read More..
THANKS sbb membace :)

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika