BACKKKK !

: to bloggers and followers :

wahhh ! fuhhh fuhhhhhhhh ! err -.- berhabuk blog erika ni da, sorry korg ! erika quite busy skg, dgn asignment and presentation lg. tambah-2 skg tgh demam ni ! mmg ape keje pun xleh buad :(

err actually, ni pun short entry, nnt erika update lg k ? before tu, tgk laa gamba latest erika, time ni pun tgh demam gak ! k, take care guys ! ily imy 


Read More..
THANKS sbb membace :)

BAD DAY ! :(

: to bloggers and followers :

hey guys ! rendu kite x ? HAHA lame gilos rasenye erika x update ! sorry laa korg . actually erika tiap ari nak update, tp disebabkan kekangan mase dan keadaan yg x mengizinkan, erika terpakse lupakan BLOG TERCINTA ni ! hum mlm ni erika nak cerita pasal BAD DAY erika yg terjadi tanggal 3 FEB 2012 JUMAAT PETANG . nak tahu ape yg jd ? maybe ade yg tahu if ade dlm list friend erika kat FB . tp confirm ramai yg xtahu kan kan ? HIHI

ceritanye bermula begini ! HIHI ptg jumaat tu, erika siap-2 nak balik rumah sbb cuti lame kan . then before that, erika decide nak jln-2 dgn ALIA sbb auntie dia lambat jemput . kejadian berlaku kat seramban ! erika nak cari beg galas sbb beg yg ade skg ni da rosak . ni sume bangla punye pasal ! time nak naik bus, berebut smpai tarik tali beg erika ! siod kan ? then jln-2 tgk beg tu, erika pun berkenan kat satu beg ni . kat butik EQUIPMENT . berkenan pun, bile tgk purse -.- ade bape puluh je . x cukup ! erika pun ajak ALIA teman g kua duet . time cari-2 mesin ATM tu, ternampak PARKSON ! ohh damn ! my favourite place . xpyh g SOGO, PARKSON pun da cukup !

HEHE belek-2 laa brg-2 kat situ . pergghh ! sumpah murah gilos ! erghh ! mmg xtahan laa kan ? nafsu makin membuak-2 . if erika dgr ckp ALIA, jgn masuk PARKSON tu ape akan jd ek ? then erika suke gile dgn satu jeans ni . tgk-2 harga RM120 . rupanye ade less smpai 70% tau ! HAHA lekas-2 erika ajak ALIA g cucuk duet ! bile da cucuk duet tu, mcm-2 laa pulak nk beli . tgk jam CASIO wane pink tu, wahh ! best kot ! tgk harga pun best laa ! so erika beli ikot ape yg erika nk . beli seluar jeans dgn beg galas . sume sekali ade laa dlm RM60 . ade balance duet agak-2 dlm RM50 lg . tahu ape erika buad ?

ni sume plan si ALIA tu . ajak g beli aiskem MCD . last-2 erika teringat mak erika yg teringin nak mkn MCD prosperity buger tu . erika pun beli laa satu set . tgk-2 duet tgk around RM30 lepas asingkan tambang balik . so lps beli .MCD erika terus ajak ALIA balik sbb that time jam da pukul5 lbh . ktorg g amek beg kat tempat simpan beg, then gerak kat tempat bus erika . xtahu laa nape aritu erika take care gilos dgn purse erika smpai xpnh berenggang langsung -.- maybe naluri hati erika suruh erika berhati-2 kot . mmg erika da berhati-2 and purse tu erika simpan baik punye kat dlm beg . tp maybe bkn rezeki . purse tu hilang ! ohh god ! mase erika perasan tu kat uma . erika gtau mak dgn ayah . mase tu tahan nages je . tp mak ayah still cool je . then erika masuk bilik call hubby erika, menanges gilo-2 erika !

sbb erika nages sgt-2 tu ialah, rantai yg dia bg tu ade dlm purse, ayat pendinding mase erika saket sem lps, ic and kad-2 bank erika . and especially, purse tu . ALIA yg bg ! wahh ! mmg sedih laa . td before erika balik hostel, erika setlle ic sume . nasib baik ade kad student, dpt diskaun denda tu . pasni xnk cuai lg da . seksa kot, smpai sume benda nk buad x jd . sedig sgt-2 smpai skg terfikir lg . korg-2 ni, jage purse elok-2 tau ? erika bernasib baik sbb dlm purse duet x byk sgt . just dlm kad bank tu laa . erika da g block kan -.- tp smpai skg erika still arap ade org akan pulangkan purse tu balik !

hum, rasenye tu je utk arini . thanks guy sbb membace -.- lain kali erika update lg tau tau ? btw, jumaat ni erika balik lg . nak buad kad bank and amek strawberry kat uma ! HEHE selamat malam semua :))
Read More..
THANKS sbb membace :)

PENIPUAN AWAK ! :(

: to bloggers and followers :

hey guys ! how are you ? actually erika baru je nak lelapkan mata . before tu, erika tgh text dgn si dia -.- then dia nak tido . erika mcm berat je nak bg dia tido . tp erika bg jugak sbb kesian dgn dia . tetibe je hati erika tergerak nak call dia . saje nak manje-2 and gedik-2 cket ! almaklum laa, kurang kasih syg kan ? HAHA

mule-2 call tu erika nak okay-2 je dgn dia . sbb mase text tu ktorg xtahu da nak borak ape . hilang sume kata-2, sbb da 3 tahun kan ? mcm-2 da tahu pasal dia . actually if korg nak tahu, tgh erika taip entry ni, hati erika menangis semahu-2nye ! erika sedih sgt ! how could dia buad erika mcm ni ? erika betul-2 harap hubungan ni kekal smpai bile-2 . tu doa erika tau, even ktorg selalu gado :(

time gayut sekejap tu, erika dgr bunyi 'TRING' . means bunyi hp . hp lame dia, SONY ERICSON tu . skg dia ade hp baru, GALAXY ACE . maybe dia pakai dua hp . erika xpnh tanye, eh pnh tanye . tp dia xnk ngaku ! byk kali da erika dgr bunyi tu . x byk pun . tp masuk kali ni ade laa 3 kali ! err DAMN ! ape ni ? bunyi ape tu ? mase mule-2 gayut tu, suara dia SUMPAH mengantuk gilos . bile dgr bunyi hp tu, terus suara dia segar . ape ni syg ?? perlu ke nak tipu sy ??

terus terang dgn sy please ? sy da x harap pape lg da dgn hubungan ni . kalau perlu, biar laa kite akhiri hubungan ni smpai sini je -.- sy da x sanggup laa tertipu dan ditipu ! sy mmg bole rase awak ade org lain . kalau x nape time sy minta hp tu, beribu alasan awak bg ? ape, awak takut x dpt msg dgn betina lain ke ? sampai ati awak ! sy da byk bersabar hairul, sy da penad ! sy xkan maafkan awak lg . sorry and thanks for everything ! pasal KFC td, sy x batak sgt pun ! sy just nak manje-2 dgn awak . nak tgk pengobanan awak kat sy . tp awak x bole pun buad tu sume ! TERIMA KASIH CINTA and BERHENTI MENIPU sy !

okay guys, erika sedih sgt ni . xtahu nak ckp ape . yg erika tahu, erika nak cuba lelapkan mata . erika penad !  awak, sy mencuba utk membenci awak ! good night korg ! ily, thanks for reading :(


Read More..
THANKS sbb membace :)

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika