5 FEB 2012 :)

: to bloggers and followers :

hey guys ! HIHI awalnye erika xtahu nak updated ape kat blog erika yg cun melecun ni -.- but suddenly, my mind think of something ! yeaah, my anniversery with him ! yg ke 3 TAHUN 2 BULAN ! maybe x lame mcm certain couple yg da couple around 4-5 years . bahagia x korg ? erika bahagia, tp ade juga dukanye . x semua percintaan indah kan ? but thanks to HIM because give HAIRUL AZUAN to me and seriously i'm happy to know him !

erika syg dia sorg je -.- sbb dia da mcm first love erika . fyi, erika ni ssh nak bercinta and bile dpt je cinta dr someone, erika akan jage elok-2 sbb erika xnk jd perempuan yg kejap-2 tuka pasangan . tu da mcm perempuan hape tah -.- sorry kpd yg terase ! HIHI nak hadiah laa dr dia . nak minta gak ! xkira laa dia bg ke x ! *buad muka x malu* je erika nnt . FEB bln yg sgt BEST bg erika . sbb just ade 29/28 hari je . kan best kan kan ?

so erika x sabar nak tunggu anniversery ktorg even tade ape-2 planning nk jumpe bulan ni . errr DAMN SAD ! sape nak ajak erika date ? *nmpak mcm BATAK sgt x?* HEHE tade laa . erika akan kelua dgn lelaki yg erika bole pecaye je ! hati ni merintih-2 nk ajak dia kelua . tp erika takut sgt dia marah erika . nnt dia ckp erika suke PUSH dia -.- xpyh jumpe laa bulan ni, erika  pun da start busy . mlm pun jd burung HANTU ! so baik fokus study je :(

eh eh, td kan mak erika call -.- dia mesti rendu kat erika kan ? HAHA mak cuti lg arini, means da 3 hari laa mak cuti ! waaa ! kan best kalau erika skg ade kat uma . dpt borak-2 dgn mak . mlm td erika minta camera kat akak erika, sbb nak guna utk study laa . tp akak erika pun tade duet, dia nak kelua kereta da . abes, sape nk belikan erika camera ? mak ? mak pun ade benda nk beli . nak minta ayah, mcm takut je . abes mcm mane ek ?

let me think first and i will post here soon -.- erika nak cari org yg bole sponsor camera ! HIHI okay laa, erika nak sambung tido ni . krg kelas pukul2 lak . take care guys ! ily ;)

Read More..
THANKS sbb membace :)

CUTI LAME :)

: to bloggers and followers :

hey peeps ! amacam ? sihatkah ? erika kan kan, actually ngantuk sgt-2 ni . semalam tido pukul3 pg . hebat x ? HAHA x hebat mane pun . ade kwn erika tu, tido pukul6 then bangun pukul7 sbb kelas pukul8 . nak tahu nape ktorg sume tido lambat ? sbb menyiapkan keje LANDSCAPE ! cool kan ? HIHI okay, td kelas erika sampai pukul12 je ! serious heaven gile . then start pukul1 smpai pukul5 erika tido . sweet kan ? erika topup tido weh !

then bangun-2 je, dgr announcement kena kua dr bilik sbb nak buad semburan nyamuk aedes -.- ergghh DAMN ! dgn muka mamai tu, kua laa . text kwn erika, ajak kua mkn . penad sgt satu arini smpai x lunch langsung . mane x nye, waktu lunch jd waktu tido . HAHA okay erika tahu, mesti korg pelik kan sbb erika lari dr tajuk ? HEHE actually erika nak cerita tau tau ? start jumaat ni sampai selase erika cuti !

so, sgt-2 x sabar nak balik bercuti ! HIHI makayah tunggu angah tau ? mmg best gile sbb time erika balik nnt, mak, ayah, akak dgn adek erika tgh gaji ! HAHA nak paw sorg singgit . HEHE x sabar ni -.- total kalau dpt RM100 da cukop kot -.- dpt g jenjalan kat ALAMANDA and mkn KENNY ROGERS ! tp nak mkn dgn sape ? hurmm anyone yg nk teman erika ?

sape yg teman erika, kena laa belanje ! HAHA tade laa . erika bole survive sendiri . kdg-2 tu bile boyfie xnk teman, erika shopping sendiri je . then confirm akan jumpe mcm-2 manusia yg mcm 'TIKUS' ! err, paham-2 sendiri laa eh ? so plannye nak g jenjalan dgn anak sedara erika -.- umur anak sedara erika ni around 13 thn, tp dia lg besar dr makcik dia ni ! HAHA cool kan ? tp dia x panggil erika makcik or auntie or else . dia panggil erika KAK NURUL ! waaa ! muda kan sy ?

kesimpulannye, balik cuti ni erika kena laa paw dorg cukup-2 punye ! buad muka seposen tu ! *itu mmg perlu* seriously, imiss my mum so much ! tu pasai x sabar-2 nk balik cuti ni . yelaa, mak erika keje and jarang cuti . ssh nak dpt cuti lak tu . kdg-2 time erika balik, ssh sgt nk rase mak masak . kdg-2 tu, erika yg kena masak sendiri . eh bkn-2 ! masak utk adek-2 sekali laa . baik x erika ? kalau korg nak tahu, erika seorang tukang masak yg HEBAT ! *perasan lebih* ni ;)

HUHU erika nak tido da ni . tp xleh tido laa -.- mata ni tergedik-2 nak berjaga mlm mcm burung HANTU ! geram makkk nyaaahhh ! HIHI jom tido ?! HAHA kesian dgn budak bilik erika, stay up mlm ni buad LANDSCAPE . okay mimi and nadia, GOOD LUCK okay ? erika tido dulu ! nite olls ;)


Read More..
THANKS sbb membace :)

AJL 26 :(

: to bloggers and followers :

hey peeps ! buad ape tu ? hah ! erika tahu, mesti korg tgh tgk AJL 26 kan kan ? waaaa ! sedih laa erika xdpt tgk laa . sbb skg dekat hostel . so tv kat level bwh and kat cafe . malas laa nak tgk ramai-2 . mcm tade privacy je ! ohh gosh ! jealous gile dgn ALIA sbb dia dpt tgk kat uma sewa *untung laa uma sewa ade tv* kan kan ? HAHA xpe laa -.- tgk online ni pun da cukup . erika bkn obses sgt pun dgn benda-2 ni sume :)

HIHI td actually plan nak g ladang tau . tah cmne kwn erika cancel, dia ajak g TESCO . beli brg and g makan . err erika mmg gila laa ! kuar duet RM100 yg mak bank-in aritu . then shopping-2 tinggal laa RM40 ! ish ish ! tp naseb baik lg dua ari elaun masuk . INSYA-ALLAH masuk ! kalau x masuk, mmg tade duet laa erika nak mkn . nak tahu erika beli ape ? erika beli rantai yg famous skg tu . even org ckp x bole pakai, tp erika berkenan sgt-2 . so bile tgk murah, erika pun beli laa -.- *pompuan ni mmg suke membazir* sebenarnye ! 

then tgh-2 membelek rantai tu, mata erika tertumpu kat selendang ! err selendang tu da lame kot erika cari . mule-2 xnk beli kalau tade sbb . tetibe teringat yg erika ade beli kain pasang and nak suruh mak erika jahit tu ! so bile ingat-2 balik warne baju tu, erika pun beli selendang and anak selendang tu . mmg kuad kan erika melakukan pembaziran ? HAHA minta-2 mak erika x mrh ! pastu bile masuk TESCO, mmg haram kejadah laa kalau x beli . hamek kau ! brg makan je da RM40 ! pastu g makan mee sizzling ! HAHA x abes pun sbb x sedap and erika x tahu makan bnde alah tu . kalau boyfie erika, mmg favourite dia tu !

haiah ! geram jugak tgk online ni . ingatkan laju sgt ! tp mcm hampeh ! HAHA naseb baik hp erika ade radio, so dengar radio jelaa -.- nnt download kat youtube je ! skg kan sume kat hujung jari je ! err guys ! nak tgk x rantai yg erika beli tu ? ni gamba erika bg, tgk tau ? xtahu laa nape erika kerap berposing dpn camera lappy -.- 




# maaf laa utk background yg serabut tu ! gamba ni diambil dlm dorm erika -.- maaf juga utk ketidakcomelan erika tu . erika x secomel korg ! HIHI thanks for reading guys ! ily :)

Read More..
THANKS sbb membace :)

RENDU AWAK :)

: to bloggers and followers :


hey peeps ! good morning ! -.- actually nak ckp yg sy rendu dia laa ! seriously kami x msg pun selama dua hari ! korg penah buad cmtu ? ke erika sorg je yg buad ? HIHI nak update satu benda ni je sebenarnye . xtahu laa nape kuad sgt dia merajuk ! patutnye erika yg ngajuk ! HAHA awak busyuk ! imy ily ! ♥

okay laa -.- erikanak g mandi then nak g ladang ni . pape nnt erika update mlm ni tau ? nak g tgk anak-2 tanpa bapa erika tu . nak tahu sape ? nnt erika update lg mlm ni . wait ya ? adios ! ;)

Read More..
THANKS sbb membace :)

MAK dan AYAH :)

: to bloggers and followers :

hey guys ! mcm mane arini ? sihatkah ? ade x yg saket-2 mcm erika ni ? erika selalu sgt demam . ssh gile nk kebah demam ni . degil sgt ! HAHA actually mlm yg mulia ni , erika nak cerita about family erika . erika ade 6 siblings tau . ade yg tahu , tahu laa -.- okay proceed ! erika ade kakak and erika anak yg kedua . bwh erika ade 4 org lg adek . and i have only one lil brother . yg lain semua perempuan . akak erika almost 21 and adek yg ketiga ni baru 18 . akak erika da keje , same dgn adek erika yg ketiga tu . HIHI erika je yg still study . nvm , utk mase depan juga kan ?

okay mase cuti CNY tu akak erika balik cuti . dia ckp dgn mak nak belikan mak MESIN BASUH BAJU AUTO . almaklumlaa mesin rumah erika tu da nk rosak da . so better beli baru kot . HIHI tumpang senang laa erika nnt ! HAHA tumpang senang apenye ? bkn erika duduk kat rumah . then td pulak chat dgn adek erika yg number 3 tu . dia ckp lak nak belikan mak SOFA baru ! wah wah ! beraya sakan laa mak erika tahun ni . senang da hidup mak dgn ayah . ALHAMDULILLAH -.-

kalau dulu dorg yg selalu bgbg duet kat kami . skg tiba giliran kami pulak . tp like my mum said just now . dia x harap pape pun . tp dia bersyukur if ana-2 dia dpt senangkan dia . then mak ckp dia akan berhenti keje bile erika da abes belaja . that's mean tahun ni mak last laa keje ! HIHI after this mak akan sentiase ade kat uma ! masak utk erika . da laa erika kuad mkn . sejak mak keje ni ,bile weekend erika balik cuti pun mak keje . x dpt mkn air tangan mak . tp yg bestnye dpt rase air tangan AYAH ! ayah erika masak mmg sedapppp gilos ! betul , x tipu !

eee -.- x sabar nak abes belaja . bile erika abes belaja nnt mesti makayah da senang . makayah selayaknye dpt tu sume sbb selame ni dorg da byk berkorban utk kami . angah syg makayah ! angah janji akan buadyg terbaik . makayah ! angah rendu .even baru je balik asrama ! x sabar nk balik minggu ni. nk jumpe ! HAHA angah x larat duduk sini . selalu sgt x sihat ! geram sbb demam x kebah-2 lg laa ;(

errr btw , td kan kan ? erika beli kain pasang nk buad baju tau . cantek sgt ! cotton , lembut cket . x sabar nk buad baju nnt ! HAHA nk suruh sape jahit tah ? td mak ckp tade mase nk buad . maybe anta kedai jelaa kot . okay laa guys , erika nak tido . esok kelas pukul 8 wehh ! HIHI good night peeps ! have a nice dream . muah muah muaahhh ! *hubby erika pun da tido* so time to follow him ! HEHE salam ^_^


angah syg MAK AYAH -.-


with love 
erikarainbow




Read More..
THANKS sbb membace :)

HEADER BARU :)

: to bloggers and followers :

hey guys ! ehem-2 ! erika gune header baru ! HIHI header ni erika just amek dekat bloggers juga . thanks er Bunny's Sky sbb bg header percuma ! comel sgt-2 kan ? tu sbb erika rembat . HAHA actually erika bosan sgt sbb tade ape nk buad . plan nak balik hostel arini -.- tp mcm malas cket sbb erika saket kepala laa :(

so erika decide nak balik pg esok sbb nak settle keje laa . eh eh ! before erika terlupa , arini genap umur erika 19 TAHUN 1 BULAN ! belum 20 pun ! erika x sabar-2 nak tinggalkan umur belasan tahun ni ! HEHE xtahu nape ? sebenarnye kan , erika sedih sgt arini . erika x tahu nape erika emo sgt smpai erika maki boyfie erika *actually mmg selalu maki dia pun* HAHA tp kali ni teruk sgt ! erika geram :(

erika nak msg -.- tp dia heboh dgn hp . nak tgk cite kat youtube laa hape laa ! err DAMN ! abes erika nk msg sape je ? errr ==' nak number korg bole ? if erika bosan bole erika msg korg ! HIHI erika da start merepek ! so jgn layan erika ni . nak tahu lg x ? erika rendu dia sgt-2 ! betul . x tipuuuu ! bile laa bole meet dia ? erika selalu stalker FB sedara dia . name sedare dia tu ARE-PIT . tp guna FB dia laa . sbb erika x add pun sedara dia tu . serious best sgt stalker FB dia . nak tahu nape ? sbb are-pit ni SUMPAH sweet gilos dgn GF dia ! and SUMPAH erika jelosss sgt ! cara dorg snap picture same-2 tu , cara dorg wall to wall kat FB , sumenye DAMN CUTE ! geram sgt sbb boyfie erika x mcm tu ^_^ actually erika mmg suke stalker org . da jd hobi da pun . so beware ! HAHA

okay lg satu before erika terlupa lg -.- malam td kan kan ? ape ek ? *malu nk cite* okay continue , erika mmg suke gedik-2 ni ! HIHI erika mimpi dia ajak erika tunang ! eh serious ! erika x reka cerita . time tu tetibe family dia dtg merisik and tunang sekali . means , dtg mengejut laa kan ? that time erika call dia . errr -.- dia ckp tu suprise utk birthday erika . but tu sume mimpi laa . time tu erika nak je buka mata and msg dia 'mimpi pun da cukup buad sy bahagia awak' . tp time tu mata erika and tangan ni berat sgt nak bergerak . nak tahu nape ? sbb mimpi ni indah sgt-2 ! x sanggup erika nk hapuskan dgn cara terjage dr lena ! erghh ^_^ bile bangun , ingat nak manje-2 and cerita dgn dia . tp jd lain lak . sedih mehh :(

awak awak *mcm dia bace laa konon-2 nye* bile kite nak meet ? sy teringin nak g ALAMANDA ! nak mkn KENNY ROGERS kat sane . awak nak bwk sy x ? kalau xnk , sy ajak ENCIK DANN nnt ! cpt ckp ! nak x ? HAHA bengong kan erika ni ? huh ! betul laa korg . couple lame-2 mmg bosan . mcm situasi yg boyfie erika alami skg ni laa . but erika x pnh bosan . tiap ari makin syg tahu ?! HIHI rendu rendu rendu aku , memanggil-2 namamu ! errr *speechless* erika perlukan ketenangan ! nak sambung mimpi mlm td bole x ? k guys , tc ily imy -.- bubye ! salam :)

with love,   
erikarainbow 
  
Read More..
THANKS sbb membace :)

IMY ILY ♥

: to bloggers and followers :



HIHI x tahu nak ckp cmne . thanks DATUK NAJIB sbb bg bantuan ni . dgn ini akan sy belajar bersungguh-2 ! HAHA

Read More..
THANKS sbb membace :)

CNY ? :)

: to bloggers and followers :

what's up ? HIHI ape buad arini ? busy x ? penad x mcm erika ni ? eh byk tanye lak erika ni . actually kan , erika baru je bangun tido . HAHA td tido around pukul 10.45 then bangun pukul 3.30 -.- wahh ! hebat x erika ?  td ade kelas ACCOUNT . tp sygnye , lecturer erika MC . sedih tahu tade kelas ! HEHE bole caye ke ? sume student happy kan bile kelas dismiss ? mcm tu laa erika . tambah-2 td before kelas ACCOUNT tu erika ade kelas kat ladang . as usual laa kan , cangkul mcm biase . penad ! sbb mengeluarkan tenage yg sgtsgt byk ! HIHI

pastu kan , lecturer subjek ladang erika bgtau yg pasni dia da x ajar kelas erika lg ! waa ! x best laa . dia ajar best gile . tgk lecturer baru td , mcm hape tah . xpe laa , erika belum tgk cara dia mengajar . tp yg erika geram sgtsgt tu bile lecturer asal erika suruh liming tempat yg ktorg cangkul td . lepas letak liming dulu baru letak OM . tp lecturer tu pandai-2 lak . dia ckp liming esok . just letak OM dulu . bile last-2 lecturer erika mrh pulak . dia tanye nape x limimg kawasan tu ? yg lecturer baru tu xnk ngaku slh sendiri ! GERAM ! first meet je da silap =='

okay , ni erika xtahu nak buad ape lg da . baru bangun tido then buka lappy , terus online ! tgk FB mcm tade ape , erika pun tgk movie KLIP GP . x bape best sgt . last-2 erika decide nak update blog je . BEST kan update blog ? HIHI x sabar nak balik esok ! tp cuti sekejap je . ari selasa da kena balik -.- kalau mase sekolah menengah dulu , dpt cuti seminggu tau ! tu laa untungnye sekolah cina ! HAHA happy new year kat kwn-2 chinese erika tu . kalau rajin nnt , erika g uma korg okay ?

rase nak je balik kat zaman persekolahan dulu -.- BEST ! keje x banyak . x mcm skg . pejam celik pejam celik da 3 tahun erika tinggalkan zaman sekolah dulu . eeee rendu laa ! rendu kat cikgu-2 . kawan-2 lame . x lupa jugak , rendu dgn boyfie kite
! bile da busy ni , msg pun jarang . nak otp mcm segan je dgn budak bilik ni . tahan jelaa . plan nk g KL after dpt duet nnt . nak jumpe dia ! tp mesti dia xnk jumpe kite kan kan ? HAHA nvm , kite xnk jumpe dia pun . nk g jenjalan !

okay guys , that's all for today . nnt pape cite baru erika hapdet tau tau ? HEHE ilyimy CAPITAL H . even awak xbace  harap awak terase rendu tu . wahhh ! weekks ! adios -.-

with  love,
erikarainbow

Read More..
THANKS sbb membace :)

SECRET RECIPE :)

: to followers and bloggers :








serious , muka erika muka budak demam kan ? amek kau erika ! ikot sgt nafsu tu . bkn abes pun . sampai mual laa erika nk telan benda tu . yg si ALIA ni muka excited gile ! penuh perasaan makan ! actually , mkn benda ni after boyfie erika bank in duet . HAHA agak-2 dia mrh x bile tahu erika beli mknan yg bkn-2 ? ahh ! biarkan laa , duet erika . HIHI -.- thanks awak CAPITAL H :)

Read More..
THANKS sbb membace :)

FEEL FREE :)

: to bloggers and followers :

HIHI okay guys ! ni next updated ! erika free today . start esok and lain-2hari , erika da start sibuk . start kelas td around pukul8 and finish it around 12.30 pm . best mmg best . tp bosan sgt duduk bilik sorg-2 . yg lain ade kelas . wahh ! erika tgh tunggu pukul 4 ni . nak tahu nape ? sbb ni g amek baucer buku yg bernilai RM200 tu . maybe erika nk tuka jd duet nnt kot . sbb sem ni erika mcm x guna buku sgt . ade kabel nk tuka bole laa kan ? HEHE

okay erika nak ckp . mmg BEST duduk bilik 201 ni . just my junior quite noise ! ergghh ! arap-2 dorg bising tu berpada-2 . tade laa erika ni saket jantung tiap kali tido and terkejut bile dgr suara dorg yg merdu tu . nmw , erika sgt baik hati . x pecaye ? g tanye freshie erika sem lepas ! HAHA semalam erika rase BEST sgt sbb jumpe family erika . sanggup dorg dtg semata-2 nk tlg erika hangkot brg . HIHI thanks mak and ayah ! serta adek-2 erika . mak siap belikan erika cadar baru . nak tgk gambar cadar tu ? nnt erika upload laa . mcm cadar nk kawen ! siap bunga rose merah and LOVE LOVE lg . kelaka , btw THANK YOU makkkkk !

semalam kan kan , nak tahu x ? erika merayau dgn alia . my BFF ! my one and only ! ktorg pegi kajang . tahu x kajang kat mane ? xtahu ???! g cari kat GOOGLE MAPS ! gamba tu mase kami mkn SECRET RECIPE . nta nape nafsu demam erika ni nk sgt pulak mkn . then erika pun ajak alia teman . erika pilik CHOCLATE INDULGANCE CAKE and alia pulak CHOCLATE FULDGE ! HIHI cmni ke ejaan nye ? HAHA lantak laa ! kali ni erika nk tunjuk gamba je ! nnt erika upload gamba tu kat next entry eh ? hah ?! nak kat entry ni jugak ? xpelaa , next entry eh ? HAHA okay to be continue . enjoy my own photo guys ! thanks ! have a blast day :)



Read More..
THANKS sbb membace :)

STUDY WEEK ONE :)

: to bloggers and followers :

hye peeps ! mcm mane hidup ? mcm mane keje ? HIHI erika x tahu nk mulakan mukadimah yg mcm mane . cincai-2 jelaa eh ? niat nk update dr semalam lg . tp sygnye ! jiwa raga erika terlalu penad laa guys ! sbb semalam parents erika dtg uma sewa .  dorg nk tlg hangkot brg-2 erika dr uma sewa ke hostel . praise to ALLAH . erika dpt hostel lg utk sem ni . even hanye RAYUAN ! tp bangga juga sbb erika berjaya bertahan kat hostel selame 4 sem ! ish seriously mmg x sabar nk tunggu saat FRESHIE minta sign SENIOR ! aku laa senior tu ! HEHE 

actually erika nk cerita pasal aktiviti yg berlaku mase first study week . means last week laa . BEST sgt dpt classmate yg okay-2 ! happy ! hope dorg dpt kuadkan semangat erika yg jatuh berdebuk sem lepas ! doakan erika eh guys ? mmg penad sem ni sbb byk g ladang . tp ENJOY gile ! bapak best ! HAHA dgn aktiviti berladang ktorg . kena mencangkul , buang weed ,  gembur tanah lg and lastly kena apply lime kat tanah yg da kite kerjakan td utk bg dia subur ! erika suke sgt aktiviti ni . sampai luka and melecet laa tapak tgn . kpd yg tgn lembut mcm bidadari syurga tu , harapan laa kalau nk terus kekal . confirm kasar laa ! 

kesilapan erika ialah x pakai sarung tgn . so tu yg buad tgn erika melecet teruk . alhamdulillah sume bole diatasi lps erika sapu dgn losyen . thanks kpd gohnson n johnson ! HEHE promote jap eh . nk tahu keadaan tanah kat sini ? perggh ! kering kontang ! erika ni hayun cangkul punye tinggi . tp haprak ! tercangkul batu lak . HAHA tah pape . then taubat da . cangkul slow-2 je . buad malu je hayun tinggi-2 tp x jd hape pun !

ni hanya gamba hiasan
ni gamba contoh lg
kelas erika around 20 org something . then ktorg berpadu tenage laa mencangkul tu beramai-2 . tenage kaum hawa hanye 7 org . selebihnye kaum adam yg buad . tp still dlm semangat kerjasame ! HIHI best tau mencangkul . erika xdpt nk tunjukkan real picture . just copy from ENCIK GOOGLE je . da mencangkul mmg tade mase laa nk snap-2 gamba . if ade gamba yg terselit nnt erika upload and bg laa korg tgk ye ? erika tahu . mesti korg tertanye-2 kan ktorg nk buad ape cangkul tanah tu ? actually kitorg nk kena buad project kat situ . tanam jagung manis rasenye . and ade laa lain-2 pokok sayur . buad mase skg ni just bersihkan kawasan tanaman je :)

HAHA syukur ALHAMDULILLAH erika belum selisih lg dgn musuh ketat erika . nak tahu sape ? KATAK ! yes ! dia laa musuh erika sampai bile-2 ! erika benci dia ! mase mencangkul tu takut2 juga . sbb mane tahu tibe-2 dia terkeluar pulak kan ? mmg confirm menjerit erika . mcm sem dua dulu-2 . HAHA malu kot -.-

okay laa . cukop kot smpai sini dulu . nnt akan erika hapdet lg . actually byk subjek lg . tp erika rase ni je subject yg erika rase paling enjoy gile ! BEST sgt-2 dgn lecturer yg bagus and baik . lecturer yg merangkap ketua warden di hostel erika . sir paling terbaikkkk laa ! kalau dia tahu aku puji dia , mesti BANGGA kan ? HIHI k guys ! salam !


Read More..
THANKS sbb membace :)

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika