5 FEB 2012 :)

Views
: to bloggers and followers :

hey guys ! HIHI awalnye erika xtahu nak updated ape kat blog erika yg cun melecun ni -.- but suddenly, my mind think of something ! yeaah, my anniversery with him ! yg ke 3 TAHUN 2 BULAN ! maybe x lame mcm certain couple yg da couple around 4-5 years . bahagia x korg ? erika bahagia, tp ade juga dukanye . x semua percintaan indah kan ? but thanks to HIM because give HAIRUL AZUAN to me and seriously i'm happy to know him !

erika syg dia sorg je -.- sbb dia da mcm first love erika . fyi, erika ni ssh nak bercinta and bile dpt je cinta dr someone, erika akan jage elok-2 sbb erika xnk jd perempuan yg kejap-2 tuka pasangan . tu da mcm perempuan hape tah -.- sorry kpd yg terase ! HIHI nak hadiah laa dr dia . nak minta gak ! xkira laa dia bg ke x ! *buad muka x malu* je erika nnt . FEB bln yg sgt BEST bg erika . sbb just ade 29/28 hari je . kan best kan kan ?

so erika x sabar nak tunggu anniversery ktorg even tade ape-2 planning nk jumpe bulan ni . errr DAMN SAD ! sape nak ajak erika date ? *nmpak mcm BATAK sgt x?* HEHE tade laa . erika akan kelua dgn lelaki yg erika bole pecaye je ! hati ni merintih-2 nk ajak dia kelua . tp erika takut sgt dia marah erika . nnt dia ckp erika suke PUSH dia -.- xpyh jumpe laa bulan ni, erika  pun da start busy . mlm pun jd burung HANTU ! so baik fokus study je :(

eh eh, td kan mak erika call -.- dia mesti rendu kat erika kan ? HAHA mak cuti lg arini, means da 3 hari laa mak cuti ! waaa ! kan best kalau erika skg ade kat uma . dpt borak-2 dgn mak . mlm td erika minta camera kat akak erika, sbb nak guna utk study laa . tp akak erika pun tade duet, dia nak kelua kereta da . abes, sape nk belikan erika camera ? mak ? mak pun ade benda nk beli . nak minta ayah, mcm takut je . abes mcm mane ek ?

let me think first and i will post here soon -.- erika nak cari org yg bole sponsor camera ! HIHI okay laa, erika nak sambung tido ni . krg kelas pukul2 lak . take care guys ! ily ;)


THANKS sbb membace :)

4 comments:

Darwish said...

5/2 nieyh bezday darwish !

Aimie Erika said...

HAHA nnt erika wish okay ?
:)

Darwish said...

ok thanks

Aimie Erika said...

most welcome dear :)

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika