MISSING YOU :(


Kak Ayu, saya rindu awakk...

 Kak, doakan saya terus tabah yer? 
Suatu hari nanti kita akan jumpa jugakk.. 
Respond me please? 
I don't want to disturb your life..
But truth from my heartbeat, I miss youu so much... 

Jauhnyaa akak dari saya skrg even,
Akak pernah janji akak akan ada untuk kita...
Kalau stalker tu boleh buat saya hilang rindu dari akak, 
Saya terpaksa buat !
Sebab hanya saya je tahu diri saya,
Apa saya nakk..

Kak Ayu, respond me :'(

Read More..
THANKS sbb membace :)

MEMORIES :')


It has been 1 year, the nightmare ! Idk, tak tahu lah macam mana aku boleh dapat kekuatan tue. Tapi Alhamdulillah.. DIA bagi aku kekuatan yang tersangat lah luar biasa. HAHA tak tahu nak update apa sebenarnyaa. Tersangatlah bahagia skrg. Dgn room-mate yg gila-gila ! Dgn kawan-kawan yang sentiasa disisi. Alhamdulillah, keputusan yang sgt CEMERLANG aku dapat. dan berharap akan terus dapat best result with flying colur ! AMIN !

Today, a few hours before. Jumpa best ever friend yang seriously layak di gelar TEMAN. Almost 2 months tak jumpa, bila tadi jumpa depan studio landscape, terus pelok and nages ! Ehhh ? Aku nages ? HAHA that's the reality ! Yeayy ! Akhirnyaa aku menangis jugakk ! Bisikan halus seorang TEMAN. 'Nurul, aku bangga dgn kau. Betul, Allah beri kau peluang sem ni' and banyak lagi. Thanks Piqa ! Seriously, aku rindu semua nasihat dan bebelan kau !

Aku percaya, even kita jauh nnt kau tetap akan ada kat sebelah aku untuk tiupkan semangat untuk aku, beri dorongan. Aku selalu doa, hubungan persahabatan kita akan kekal sampai bila-bila. Yess, sem ni sem yang paling tough bagi aku. Tapi, dah masuk midsem, aku still dpt catch up dgn apa yg aku dah belajar. Syukurr ! Bangga sgt bila nama kena sebut dlm kelas sbg salah sorg yg kutip highest mark utk subject core (ETR) ! Dan yeayyy ! Aku merasa jugakk berada ditempat kau !

Piqa, kau doa lah aku dpt pergi oversea mcm kau. Aku taknak kawen ! Aku nak belajar pepandai, jadi mcm kau, mcm kak muss -.- even aku tahu, tue semua agak lah MUSTAHIL ! Tapi skrg, semua benda dah tak mustahil kan ? Okay, life skrg sgt lahh LIFELESS ! HAHA dgn room-mate merangkap freshie yg seriously masuk air ! Tapi sgt seronok sebenarnyaa.. Bila hati gundah, dengar je dorg bercerita terus rasa terhibur. Allhamdulillahh !

Tengok rakan-rakan seangkatan yg dah habes praktikal, perghh ! Sentap jantung hati beb ! Tapi aku tahu ada hikmah semua ni jadi. Kan ?? Hm tak tahu nak story apa lagi. Hah ! Nak search pasal tempat LI atau Praktikal ! Maybe akan pergi ke Cameron. Peace ! Eh okayyy, Bye ! ;p
Read More..
THANKS sbb membace :)

ERIKA BARU :')


TAHUN BARU,

BULAN BARU,

HARI BARU,

AZAM BARU,

CITA-CITA BARU,

IMPIAN BARU,

ROOM-MATE BARU,

KAWAN BAIK BARU,

BOYFRIEND ?

LAMA LA ;p

okayy, bye ! just a short entry. have a nice day !

xoxo
erika
Read More..
THANKS sbb membace :)

DIA PERGI JUAA :'(



2.12.2011, Gemuk. Akhirnyaa dia mati jugakk, saket. Tak tahu saket apa sebenarnyaa. Sedih sgt sbb ingatkan dia boleh okay. Dulu dia gemuk sgt, sampaikan ada lemak lebih dekat bawah perut dia. Since dia saket, terus kurus. Even dia saket, buat perangai (berak dlm rumah, muntah) tapi aku still syg dia. Tlg buang berak and lap muntah dia. Syg punyaa pasal kan. Saat akhir dia, dia kuat sgt makan. That time aku rasa agak lega. Ingatkan dia okayy da. Tapi bila aku otw balik rumah semalam (Sabtu) my lil sis call and bgtahu yg Gemuk dah mati. SEDIH ! ;'(



Milah, around 5-6 months. Dia ni ambil dekat tempat kerja makk. Sgt mengada-ngada dan teramat lah kuat makannyaaaa ! Betina hokeyy, berbulu kembang. Berak dekat jamban ! HAHA comel sgt dia ni. Pengganti gemuk. Rindu dia, kalau boleh every weekend nak balik rumah tengok dia. ILYouuu Milahh ! ;')
Read More..
THANKS sbb membace :)

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika