NUMBER 29! :)



: to bloggers and followers :

Apa ada dgn number 29? Actually da lame save entry ni, just need my own time to publish it. And I think, today is the right time. Takde ape pun dgn number 29. Bg Erika, number tu mcm agak kurang bertuah utk Erika. Byk benda buruk berlaku pada tanggal 29 haribulan! Ouh demnit! Bila tiba 29 ni tiap-2 bulan. Confirm Erika akan takut. Dari apa Erika da kaji selama genap seminggu, 4 bulan berturut-2 start dari bulan December 2011 aritu, ada je kejadian pelik berlaku. Dugaan kot ==’

First mase 29 DEC 2011. Tarikh ni tarikh keramat! Nak tahu kenape? Sbb masa tarikh ni, last kami jumpa. Kami tu means Erika dgn partner. Last date utk tahun 2011. Before start new year and new book for 2012. Mase jumpa tu kami bahagia sgt. Seriously, dia bg Erika gelang. I don’t know why. Dia ssh nak bg apa-2 kat Erika if benda tu bkn Erika yg pilih. Tapi, gelang tu dia yg pilih sendiri! Mmg terkejut sgt, tapi Erika tetap ambil gelang tu. Masa dia nak balik KL ptg 29 DEC tu, Erika nages tak henti-2. Erika pun pelik kenapa. Selalunya Erika nages biase je. Tapi that time, Erika nages teresak-2 sampai laa dia selamat sampai KL. Erika otp dgn dia pun still nages-2. Maybe mase tu da terasa kot yg dia da ada someone else. Dia tetap tenang bg semangat kat Erika yg mcm anak hilang emakk. Okay, tu apa yg jadi pada first 29.

Second mase 29 JAN 2012. Mase tarikh ni Erika ckp dgn dia, Erika nak jumpa dia sbb hati Erika rasa lain. Apa yg ktorg msg tu, sampai skg Erika simpan. Btw, Erika mmg suka simpan msg byk-2. Naseb agak baik, hp bole terima nak save sampai beratus-2 msg pun. Proceed, msg pada tarikh ni, dia marah-2 erika. Dia ckp, nothing will happen and jgn fikir bkn-2. Tapi Erika ni lain, selalu percaya kata hati. Kata hati selalu benar okay! Then, Erika sabar dan mengalah. Tambah-2 erika dpt assignment besar for semester 4. Let it be, Erika continue life Erika sampaikan kami tak meet almost 3 months! Tabahkan Erika? Lain pula dgn dia. Meet his new girl around 3 times per week! Bull shit right? -..-

Third mase 29 FEB 2012. Nak tahu apa jadi mase tarikh ni? Tarikh ni erika baru je lepas baik-2 dgn dia lepas 3 hari ktorg lost contact. Erika merajuk, sampaikan Erika keluar dgn someone yg paling dia benci. My best boyfie ever, Daus. Kami tgk movie and spend the whole day together. Bahagia? Ohh tidakk! Sy pencinta yg setia! Masa baik-2 this day, Erika ckp pasal nak jumpa, still the same answer dia bg. He said ‘syg, sy busy’. Masa tu Erika takk kisa da. Malas nak fikir, dgn beban assignment yg melambak! So. I let it be.

Next on 29 MARCH 2012. Kemuncak or ending bg sesuatu cerita. Kami putus this date and lost contact for 5 days! Hebat dan tabahkan seorang gadis yg bernama Nurul Syafika ni? Mase tu mmg tabah sbb Erika fikir dia akan cari Erika balik. Fyi, kami putus sbb twitter! Shit! Kami putus, Erika terkilan. Putus tanpa berjumpa selama 3 bulan. Its something weird right? Pelik sbb couple, takk jauh mana pun jarak tempat kami, tapi dia takleh spend mase dgn Erika. Ouhh nvm. Erika mmg takk kisa. Berbalik kpd 29 MARCH. Erika sgt terkilan actually, tu sbb putus. Nak tahu mengapa? Kerana dia takk mengundang sy ke wedding cousin dia. So I decide to let him go. Rupanya pada 5 APRIL our aniversery yg ke 3 TAHUN 4 BULAN, semua terbongkarr! Dgn satu gamba di laman social milik cousin dia, baru Erika tahu. Dia invite his another partner to attend the wedding. Damn sad! Masa tu Erika rasa mcm gelapp dunia. Okay, Erika takkan ingat waktu kejatuhan Erika lg. Biar ia berlalu mcm mimpi masa tidur.

Last on 29 APRIL 2012. After 1 month Erika single, dia pilih Erika semula. Dia decide nakk balik and terus couple dgn Erika. That girl? I don’t want to story about her. Why? Because I HATE HER! Masa sebulan single tu, mcm-2 jd dan terbongkar lg pelbagai rahsia. Itu laa conflict Cinta Tiga Segi. Sebulan single, kami bertambah rapat, dia selalu call and msg Erika. Mungkin masa tu kami baru betul-2 sedar yg kami masih memerlukan antara satu sama lain. Okay, Biar laa sbb dan kenapa dia balik semula kat Erika terus jadi rahsia kami. Amat sulit utk dijelaskan sbb melibatkan maruah kami, perempuan tu dan keluarga kedua belah pihakk. Alhamdulillah, kami bahagia skg. Eh japp!

29 MAY 2012, today!  Genap sebulan kami couple semula. Praise be to Allah, kami da takk gaduh-2 mcm dulu. Tiap hari Erika senyum je bila msg dia. Kadang-2 je otp dgn dia, Erika nages. Sbb rindu, serious rinduuu sgt! Puas Erika tunggu detikk ni. Dia tidur da, takk sempat nak wish. Kalau awakk baca entry ni sygg, apa-2 pun sy confirm awakk baca sbb da ada Galaxy Tab kan, tahniah sbb berjaya ambil hati sy semula utk sebulan ni. Even sometimes sy merajuk terlebih, awakk masih sabar layan kerenah sy kan? Bulan depan sy pergi Cheras, sy singgah WM eh? Kau Maria Alia! Mulut jgn bontot ayam sgt eh! Aku g WM pun ada sbb, bkn terhegeh nak jumpaa boyfie aku. Kau bangga ke dia dtg kat kau kalau nak date? Takk payah bangga sgt laa weh. KARMA tu ada. Ehh maaf laa Ayuyuyuyu -.- terselit pasal kau pulak. Semakk mata kan baca? HAHA okay proceed! Hairul Azuan, I love you for the rest of my life. Take care of yourself. Maaf utk tadi, sy kurang ada mood arini. Sy tetap sygg awakk sorg. Scandal lain tu? Kat kocek sy simpan! Peace! :D

Read More..
THANKS sbb membace :)

THE MINES :')


: to bloggers and followers :

Hey guys! sorry for late updated my new story. okay, today I had a great day! sgt seronok hang-out dgn kwn2 erika. since last month erika quite busy and tak keluar dgn mereka. bkn mengelak okay? just busy cket laa guys. tapi Alhamdulillah, tadi selamat jugakk kami bertiga keluar tanpa sesat sume bagai. even baru first time kami masing-2 pergi The Mines tu. before ni selalu g jauh-2 mcm Times Square and KLCC. kali ni pergi yg dekat-2 je. hanya satu station KTM je dari tempat erika iaitu Kajang!

awal-2 sampai Serdang tu, SUMPAH agak blurr! tak tahu apa-2 pun. tapi Piqa, kwn erika ni rajin and takk segan bertanya. dia tanya byk org. then, tadaa! kami pun sampai laa kat tempat yg kami nak tuju tu. btw agak lewat cket pergi. sbb malam tu kami tidur lewat and bangun lewat around pukul9. mmg confirm laa Subuh terlepas kan? HAHA pastu around 11 kami keluar dari asrama. sampai-2 je kat situ, terus cari tiket movie. cite Nongkrong! gile tak best! bazir duet akuu! lawak mmg lawak. tapi, ada certain part yg agak bored! sampaikan erika tertidur dgn lena di sebelah Mekya! 

after abes movie, ktorg cari makan. Piqa nak mkn KFC. erika dgn Mekya nak makan MCD. so Piqa just bungkus and makan kat MCD je. HIHI best makan td. mane takk best. lepasni sebulan lbh takk jumpa, mesti rindu kan? so, kami jalan-2 laa. window shopping. serious penadd! tak pernah rase penad mcm ni. da laa, barang tak packing. esok sabtu da, kena balikk. ni pun makk da call. asyik tanya bila nak balik? HAHA rendu sgt laa tu. hah! sempat gak beli tudung utk makk tadi. lama da makk minta tudung kat erika, baru tadi dpt beli. Alhamdulillah, itu utk hadiah Hari Ibu :')

around pukul6 lbh kami gerak naik train. best gilos! gelakk-2 je dlm train tu sbb ade lelaki dlm coach ktorg. bodoh punya org! rase mcm nak sound je td. tapi bilatgk balik, mcm rakyat asing je. HAHA okay, tak tahu nak cerita apa. just enjoy our picture! peace! :D

before tgk movie 'NONGKRONG'

Bersama Mekya or Ly Luwi :')

Meet Piqa and Mekya :')

Erika yg Gedikk!

Gedik lagi :')

Senyum :D

Nak balikk time ni :')

Laluan dlm terowong! 

Rahsia kurus erika :D

LOVE?

Read More..
THANKS sbb membace :)

MERDEKA! :')


: to bloggers and followers :

guyssssssss! amacam? okay tak? still bole bace setiap post erika? baca tau? wajib! mesti! nak tahu kenape? sbb erika takut, after this korg akan rindu erika! HAHA perasan kan erika ni? okay, merujuk kpd tajuk blog diatas. MERDEKA? pelik tak? eh bkn merdeka yg 31 August tu.ni merdeka sbb erika da selamat menghabiskan paper final dgn jayanya! TAHNIAH erika! dan selamat bercuti! takk sabar nak topup tidur puas-2, makan, laan movie and online sampai lebam! online? if ade internet laa. mana tahu kot-2 jumpa sugar daddy dlm waktu terdekat ni. HIHI mati erika kalau ckp mcm ni kat si capital H tu :p

okay actually erika nak cerita. tadi lepas abes paper, online japp. then perut terasa lapar gilaaaa! terus ajak kwn erika, Mekya g makan. ktorg makan luar arini. tak beli makan kat cafe pun. pastu, terus g masuk semak, belukar and kitchen garden kat belakang hostel. nak cari weed punya pasal. tahu ke weed tu ape? HAHA weed tumbuhan yg merempat! mcm kemuncup, ala-2 pokok yg hidup menumpang tu. hahh?! nak buad ape? buad penanda buku laa yunkk. sbb nak bawa pergi PSN. jual kat KPM Bandar Penawar awal minggu depan. tapi erika tak join. hanya temankan kwn erika ni je. HAHA

nak tgk tak pic erika? serious selekeh! malas nak edit. baju tu laa erika pakai pergi amek final td. spoil gilaa, cun melecun arini kena masuk semakk belukar! apa-2 pun serious cool! maybe ni kenangan erika dgn kwn-2 before cuti kot. sebulan takk jumpa, mesti rindu kan? Alhamdulillah, erika tenang kwn dgn Mekya and Piqa ni. mereka still bole terima if erika ckp ganas and kasar-2 dgn dorg. bagus kan dorg? HIHI

okay proceed! esok pergi The Mines! kena bangun awall. ohh tidakkk! da laa brg tak packing and tak simpan kat stor lg ni. acanee ek? sape nak tlg kemas ni? sape ade bibik? meh erika nak pinjam jap! HAHA okay guys, erika tak tahu nak update apa lg. InsyaAllah eok lepas balik The Mines erika masuk gamba kat blog okay? but now, enjoy this photo dulu. take care guys! have a nice day. Assalammualaikum :)

abaikan bilik yg bersepah, nak cuti sem kan? budak2 yg lain da packing brg :(

erika da GEMUK balik kan? HAHA selekeh right? sbb time ni tergesa2 nak g mkn. tak sempat nak betul tudung :)

yg baju kelabu tu Piqa, baju merah tu Fiffy. Piqa tu laa penasihat yg baik masa erika on crisis dgn capital H :')

ni pulak budak yg nak gantikan kecacatan sy! HAHA ini Mekya, comel kan dia? sy sygg dia! :D

Read More..
THANKS sbb membace :)

MERAPU MERABAN :)



: to bloggers and followers :

Tika dan saat ini, saya duduk sendirian. Di tempat yg kita jalani hari istimewa semalam. Sgt manis, dan saya mula merinduinya syg. SUMPAH, tiap masa wajah awak bermain di fikiran saya. Betapa sy rindukan kemesraan kita semalam. Saya teringatkan senyuman manis yg awak ukirkan untuk saya. Gelak tawa awak. Saya menangis saat saya coretkan tulisan puitis yg baru saya pelajari ini. Dan saya ingin mencoretkan di suatu tempat istimewa selain lubuk hati saya. Ye, BLOG sy. Diari online saya, dimana itu lah tempat saya untuk meluahkan segala rasa yg terbuku didalam dada.

Alhamdulillah, kita mula terasa bahagia sekarang. Saya dpt rasa perubahan drastik awak yg mula mendengar kata-2 saya. Sayang, itu perkara yg paling saya dambakan dari awak sejak dulu lg. Saya sayangkan awak, sepenuh hati saya. Macam mana saya lembut melayan semua kerenah awak semalam. Akhirnya, semua ini berbaloi. Saya gembira menjadi salah seorang tempat untuk meminjamkan bahu kala awak menagis bagai si kecil yg kehilangan barang permainan. Awakk, saya bersyukur kerana Allah kurniakan lelaki yang InsyaAllah boleh membimbing saya.

Memang awakk tak sesempurna lelaki pilihan mana-2 gadis. Tapi, masih terselit sifat kepimpinan awak. Dari dulu saya terasa mengenainya. Awakk seorang yg cukup didikan agama. Tetapi, faktor dan keadaan persekitaran awak yg membuatkan awak tak sepenuhnya menjadi tarikan gadis-2 lain. Kasih saya tak kan berubah untuk awakk. Akan kekal untuk selamanya. Saya menagis, terharu dgn perubahan yg awak da buad. Awak hantar saya dgn linangan air mata semalam. Saya terharu kerana saya rasa saya da buad perangai paling melampau selama ni. Awak banyak bersabar dgn saya.

Saya serik untuk diduakan. Mungkin jarak jauh memisahkan kita, membuatkan awak kesunyian dgn kesibukan tugas saya sebagai seorang pelajar. Maafkan saya sayang. Maaf sebab masa awak hantar balik tu, saya tak toleh belakang langsung. Saya takut saya tak kuad nak berpisah dgn awakk. Tapi saya gembira, setelah sekian lama awak tak genggam tangan saya, semalam awak genggam dan kucup tangan saya. Seperti biasa, awakk akan cium ubun-2 saya. Tanda perpisahan kita. Tak tahu bila kita akan ketemu lg. Masa, jarak dan kesibukkan menghalang kita untuk berjumpa.

Seperti yg saya lafazkan di telinga awakk saat kita bersama semalam, saya percaya. Awakk akan berubah. Macam mana awak perlukan saya, saya juga perlukan awak. Walau hati saya pernah terluka, terguris dan hancur disebabkan awak, tapi awak bagi semula penawar tu. Terima kasih cinta. Tiap solat saya tak lupa doakan kebahagiaan kita bersama untuk selamanya. Awakk, saya nak awak tahu. Saya tak kuad sekarang. Mana saya pergi, saya akan teringatkan awak. Sampaikan bila pejam mata pada malam hari, air mata menitis tanda rindunya saya pada awakk.

Maafkan saya sbb selalu sangat menagis. Saya tak kuad. Awakk, saya nak kita dekat macam dulu. Dua tahun kita berpisah. Saya selalu fikir kesalahan saya meninggalkan awak dulu. Walaupun pergi saya untuk menimba ilmu. Tahniah awakk, untuk kerja keras awak. Gaji awakk sekarang setaraf orang diploma sayang. Awak mampu miliki apa yg awak inginkan. And soon, I will be yours! Masa tu tak kan ada yg dapat pisahkan kita lg. Saya pun tak perlu menagis lg. Kan awakk? Teruskan kerja keras awak tu. Biar di hina, asalkan awak mencari rezeki yg halal.

Awakk, andainya saya tak dapat laksanakan mimpi-2 kita bersama, maafkan saya. Ribuan ampun dan maaf saya untuk awak. Sbb kita manusia biasa, hanya mampu merancang. Tapi, di lubuk hati saya yg paling dlm ni, saya da jumpa bakal imam saya. Awakk tak alim. Tapi, Ustaz Azhar Idrus pernah ckp. Cari lelaki yg walaupun agamanya tidak seperti imam di Masjid, tp cukup jika dia mampu mengajar isterinya tentang mandi wajib yg sempurna, boleh mengaji dan tahu bab agama. Alhamdulillah, saya takk mencari seorang Ustaz. Cukup sekadar boleh menjadi Imam dlm setiap solat saya.

Ehem-2, saket tekak pula. Amacam? Jadi tak Erika nak berpuitis? HAHA kesedihan yg mendalam buad Erika mempunyai kekuatan untuk mencoretkan sesuatu di ruangan BLOG pink ini. Ye, saya menangis. Mengalir air mata ini tanpa henti kerana terlalu rindukan sang kekasih yg jauh dimata tapi dekat dihati. Ya Allah, jangan beri kami ujian dan dugaan yg tak mampu untuk kami tempuhi bersama. Cukup laa dugaan berpisah kerana tugas kami. Saya perlukan dia untuk terus tersenyum sepanjang hari.

Hairul Azuan Bin Abdul Halim, kau yg pertama untukku. Dan kau akan menjadi yg terakhir bagiku. Segala halangan dan dugaan akan kita hadapi bersama. Ye, untuk memenuhi impian kita mendapatkan dua permata hati. Yg akan mewarnai hidup kita. InsyaAllah, Allah merestui niat baik kita ini. Awakk imam, bakal suami, abang, kawan dan bakal papa kepada anak-2 saya. Saya akan laksanakan tugas saya mcm yg pernah kita bualkan dulu. Dan saya tahu, awakk akan tetap menjadi pelindung saya sampai bila-2 kan sayang? Saya akan tunaikan janji-2 saya. Assalammualaikum J
Read More..
THANKS sbb membace :)

WISHES FOR OUR DATES TOMORROW :)



: to bloggers and followers :

Assalammualaikum guys! ♥ erika updated lg. sbb erika baru teringatkan something. HUHU nak tahu apa? yeahh! anniversery erika dgn capital H. yg keberapa? hah pandai! 3 tahun 5 bulan. tp esok laa, saje updated awal ni. sbb esok kan kami nak bertolak balik Melaka sama-2. Alhamdulillah, skg da kurang gaduh. just erika kuad merajuk skg. tak tahu asal, maybe sbb otak stress asyik study je. HAHA study laa sgt kan? as usual, erika tak tahu nak wish apa. kalau dulu mungkin berjela-2 wishes yg erika send kat dia. but know, everything had change. semua ni disebabkan betina tu! btw, kau tak layak aku panggil perempuan! eh peace! :D

nak terasa ke apa ke, kau punya suka. aku tak amek port. aku tak nak jaga hati kau lg. sbb kau penghancur hbgn aku. dan aku harap suatu hari nnt, mungkin tak lame lg, kau akan rasa mcm aku rase aritu. sebelum ni boyfie aku, merangkap ex kau tu, still bole berlembut. terima je apa aku maki dia. ye laa, da dengar hasutan kau kan. aku termakan sekali. kalau dulu, dia still bole ckp 'perempuan tu'. skg kau tahu dia da berubah. dia bahasakan kau 'betina tu'. so kau tahu tak mcm mane benci dia kat kau? tu laa, lain kali kau ada masalah dgn dia, kau settle dgn dia. ni tak, kau maki-2 dia pastu kau bla. kau tak leh nak salahkan dia. salah kau juga. BODOH! even selama ni kau duduk stalker kami, tp kau still tak leh terima kan bila tahu pasal hbgn kami? aku pun da tak nak ingat apa-2 pasal kau. kau tu perosak!

someone yg aku rase paling bagus skg ialah ex dia before couple dgn aku. ye, dia bertudung and I respect dia. bkn mcm kau. even boyfie aku pernah saketkan hati dia, tp mereka sama-2 admit salah mereka. bkn mcm kau. sampai skg kami still contact and sometime aku luah perasaan kat dia. tak pernah pun dia melenting mcm kau. HAHA org tua mmg kuad melenting kan? itu mmg tak dinafikan lg. terpulang kau nak judge aku apa. aku terima dgn redha je apa kau burukkan aku and hina aku. sekurangnya, aku belajar berubah utk aku buktikan kat kau yg aku tak seteruk mcm kau ckp tu. eh maaf guys! terselit sedikit cerita pasal si perampas tu. sbb geram sgt laa!

apa-2 pun, to capital H. thank you utk 3 tahun 5 bulan ni. byk yg awak ajar sy. belajar utk cemburu, itu yg paling terkesan skg. buruk kan kalau sy cemburu? HIHI apa-2 pun, sy masih harap yg terbaik utk hbgn ni. maaf andai kadang-2 tu sy tak layan bila awak bercerita pasal kahwin. hati sy belum ke arah tu. mungkin parut luka tu belum sembuh sepenuhnya. sy belajar jd kuad. percayakan diri dan kata hati sy. Alhamdulillah, sume under control skg. sy akan jd diri sy. dan awak ketua skg. kena kuad jaga hbgn ni. sbb sy tak sekuad dulu. dgn nak lawan saket lg, mane sy mampu. tp kita sama-2 lawan k? yeahh! tak sabar nak tunggu esok. steamboat, naik kuda, tutti frutti and MCD! semuanya awak belanja. awak kena layan princess awak ni. btw, sy rendu awak. harap yg terbaik utk esok dan selamanya ♥


Read More..
THANKS sbb membace :)

MEREPEK dan MERAPU -.-


: to bloggers and followers :


selamat petang dunia! ♥ amacam? rendu erika tak? HAHA mesti rendu kan? tambah-2 kpd yg dok rajin stalker BLOG erika ni. tak dpt stalker FB, stalker BLOG pun cukup kan? HIHI peace! maaf sbb lama tak updated. kekangan masa, tenaga dan internet telah membuatkan erika menyepi dr FB dan juga BLOG. yg dok rendu-2 nak stalker and tahu perkembabgan terbaru erika tu, arini erika nak cerita. banyak benda! tp tak tahu nak mula dr mane. HUHU okay, kpd pen-stalker. da bole tepuk tangan da! :D


actually begini ceritanya. last week, revision week bg students kat Kolej erika. and this week, my exam week! so mase revision week tu, erika membawa diri utk pulang ke bumi Melaka tercinta. setelah sebulan tak pulang-2, sampaikan makayah ingat erika merajuk! okay proceed with exam week. ouh gosh! seram kan bila bercerita pasal final exam? erika ada 4 paper. and praise to Allah. already done my first paper. quite difficult, but I had try my best! yes, killer paper and this paper will effect my pointer if I loose! ish tak nak loose! nak berjaya, nak g Australia. AMIN, semoga dipermudahkan semuanya -.- second paper, this Rabu. lambat lagi kan? arini baru Jumaat. nak buad apa kat Kolej ni lama-2? bosan sgt kot! tp I have a great BFF! abes paper semalam, terus siap-2 nak g swimming! ahh! mmg tak laa erika nak swimming. just looking je! HAHA as usual if temankan boyfie erika. erika just rendam kaki and tgk dia swimming. okay, dia mmg seorang perenang yg hebat! I miss the moment between us! Glory Beach Resort, InsyaAllah. nnt kami holiday kat sana lg okay? ♥


then, lepas balik swimming, g shopping dulu before balik hostel tercinta! have fun gila semalam! bila sampai hostel, terus hadap lappy. online, online and online. puas online *internet mcm siodd* terus off lappy. pastu tidur! mmg best kan dpt tidur? time nak tidur puas-2 ni laa pagi-2 ada yg kacau. hp erika mengelurkan ringtone *FALL FOR YOU* that's mean, my gegendut call! eh apa dia nak pagi-2 ni? rupanya dia nak balik kg dia esok. kat mane? kat Melaka je. HIHI erika pun dgn sekuat hati jerit *nak ikuttttt!* confirm laa dia bg kan. kalau tak, mmg penad dia nak layan princess dia ni membebel! thanks syg. esok kita jumpa kat Seremban okay? taknak laa awak jemput kat tempat sy. jauh sgt nak pusing nnt. seriously, tak sabar nak jumpa dia. rendu gilaaa! ♥


proceed ke next story. masa erika balik Melaka aritu. mulut ni gatal-2 g ckp kat mak. minta mak tlg carikan calon suami. amek kau! baru bape ari ckp, mak da start kenenkan dgn sorang mamat ni. mmg ada rupa, kerja pun okay. halal laa, sume okay. tp, angah tak leh. angah da ade dia mak! HAHA tp kalau ada jodoh tak pe, angah terima. mamat tu pun da asyik tanya-2 angah kan? suruh je dia masuk meminang! HIHI eh jgn! biarkan semua ni berjalan sendiri. siapa cepat, dia dapat! angah tak memilih. asalkan dia bole buad angah gembira dan senyum dgn ikhlas, tu da cukup. btw, erika tak leh mengharap lg dgn hbgn kali kedua ni. sbb nya, ia terlalu complicated. after I had some crisis with his cousin, now with his sister. erika tak leh nak percaya sesiapa skg. just, erika nak enjoy dgn life erika skg. hidup dgn kwn-2. bahagia dgn family. cinta? kahwin? itu akan menyusul kemudian. erika kena hadiahkan something dulu utk parents erika. then, I will get married with someone that love me! around 5years to go! InsyaAllah :)


okay guys, erika rasa ni je kot yg erika nak cerita. if ada apa-2 lg erika nak tambah, malam ni erika updated lg. kalau rajin laa. korg jgn rendu-2 erika tau? erika ada je ni, just tak nak menonjol sgt. nnt org ckp lg erika ni HOT STUFF! segan laa kalau glamour-2 sgt ni kan? HEHE peace! doakan erika utk final exam ni okay? if ada salah silap, terkasar bahasa, tak follow korg balik, maafkan erika tau. erika busy sgt. bg yg tgh menghadapi final exam mcm erika tu, good luck tau? erika sentiasa doakan utk korg sekali. eh tgk gamba erika yg latest ni dulu. tak de kena mengena pun gamba ni dgn entry arini. HAHA take care guys, Assalammualaikum ♥
Read More..
THANKS sbb membace :)

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika