THE MINES :')

Views

: to bloggers and followers :

Hey guys! sorry for late updated my new story. okay, today I had a great day! sgt seronok hang-out dgn kwn2 erika. since last month erika quite busy and tak keluar dgn mereka. bkn mengelak okay? just busy cket laa guys. tapi Alhamdulillah, tadi selamat jugakk kami bertiga keluar tanpa sesat sume bagai. even baru first time kami masing-2 pergi The Mines tu. before ni selalu g jauh-2 mcm Times Square and KLCC. kali ni pergi yg dekat-2 je. hanya satu station KTM je dari tempat erika iaitu Kajang!

awal-2 sampai Serdang tu, SUMPAH agak blurr! tak tahu apa-2 pun. tapi Piqa, kwn erika ni rajin and takk segan bertanya. dia tanya byk org. then, tadaa! kami pun sampai laa kat tempat yg kami nak tuju tu. btw agak lewat cket pergi. sbb malam tu kami tidur lewat and bangun lewat around pukul9. mmg confirm laa Subuh terlepas kan? HAHA pastu around 11 kami keluar dari asrama. sampai-2 je kat situ, terus cari tiket movie. cite Nongkrong! gile tak best! bazir duet akuu! lawak mmg lawak. tapi, ada certain part yg agak bored! sampaikan erika tertidur dgn lena di sebelah Mekya! 

after abes movie, ktorg cari makan. Piqa nak mkn KFC. erika dgn Mekya nak makan MCD. so Piqa just bungkus and makan kat MCD je. HIHI best makan td. mane takk best. lepasni sebulan lbh takk jumpa, mesti rindu kan? so, kami jalan-2 laa. window shopping. serious penadd! tak pernah rase penad mcm ni. da laa, barang tak packing. esok sabtu da, kena balikk. ni pun makk da call. asyik tanya bila nak balik? HAHA rendu sgt laa tu. hah! sempat gak beli tudung utk makk tadi. lama da makk minta tudung kat erika, baru tadi dpt beli. Alhamdulillah, itu utk hadiah Hari Ibu :')

around pukul6 lbh kami gerak naik train. best gilos! gelakk-2 je dlm train tu sbb ade lelaki dlm coach ktorg. bodoh punya org! rase mcm nak sound je td. tapi bilatgk balik, mcm rakyat asing je. HAHA okay, tak tahu nak cerita apa. just enjoy our picture! peace! :D

before tgk movie 'NONGKRONG'

Bersama Mekya or Ly Luwi :')

Meet Piqa and Mekya :')

Erika yg Gedikk!

Gedik lagi :')

Senyum :D

Nak balikk time ni :')

Laluan dlm terowong! 

Rahsia kurus erika :D

LOVE?


THANKS sbb membace :)

No comments:

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika