WISHES FOR OUR DATES TOMORROW :)

Views


: to bloggers and followers :

Assalammualaikum guys! ♥ erika updated lg. sbb erika baru teringatkan something. HUHU nak tahu apa? yeahh! anniversery erika dgn capital H. yg keberapa? hah pandai! 3 tahun 5 bulan. tp esok laa, saje updated awal ni. sbb esok kan kami nak bertolak balik Melaka sama-2. Alhamdulillah, skg da kurang gaduh. just erika kuad merajuk skg. tak tahu asal, maybe sbb otak stress asyik study je. HAHA study laa sgt kan? as usual, erika tak tahu nak wish apa. kalau dulu mungkin berjela-2 wishes yg erika send kat dia. but know, everything had change. semua ni disebabkan betina tu! btw, kau tak layak aku panggil perempuan! eh peace! :D

nak terasa ke apa ke, kau punya suka. aku tak amek port. aku tak nak jaga hati kau lg. sbb kau penghancur hbgn aku. dan aku harap suatu hari nnt, mungkin tak lame lg, kau akan rasa mcm aku rase aritu. sebelum ni boyfie aku, merangkap ex kau tu, still bole berlembut. terima je apa aku maki dia. ye laa, da dengar hasutan kau kan. aku termakan sekali. kalau dulu, dia still bole ckp 'perempuan tu'. skg kau tahu dia da berubah. dia bahasakan kau 'betina tu'. so kau tahu tak mcm mane benci dia kat kau? tu laa, lain kali kau ada masalah dgn dia, kau settle dgn dia. ni tak, kau maki-2 dia pastu kau bla. kau tak leh nak salahkan dia. salah kau juga. BODOH! even selama ni kau duduk stalker kami, tp kau still tak leh terima kan bila tahu pasal hbgn kami? aku pun da tak nak ingat apa-2 pasal kau. kau tu perosak!

someone yg aku rase paling bagus skg ialah ex dia before couple dgn aku. ye, dia bertudung and I respect dia. bkn mcm kau. even boyfie aku pernah saketkan hati dia, tp mereka sama-2 admit salah mereka. bkn mcm kau. sampai skg kami still contact and sometime aku luah perasaan kat dia. tak pernah pun dia melenting mcm kau. HAHA org tua mmg kuad melenting kan? itu mmg tak dinafikan lg. terpulang kau nak judge aku apa. aku terima dgn redha je apa kau burukkan aku and hina aku. sekurangnya, aku belajar berubah utk aku buktikan kat kau yg aku tak seteruk mcm kau ckp tu. eh maaf guys! terselit sedikit cerita pasal si perampas tu. sbb geram sgt laa!

apa-2 pun, to capital H. thank you utk 3 tahun 5 bulan ni. byk yg awak ajar sy. belajar utk cemburu, itu yg paling terkesan skg. buruk kan kalau sy cemburu? HIHI apa-2 pun, sy masih harap yg terbaik utk hbgn ni. maaf andai kadang-2 tu sy tak layan bila awak bercerita pasal kahwin. hati sy belum ke arah tu. mungkin parut luka tu belum sembuh sepenuhnya. sy belajar jd kuad. percayakan diri dan kata hati sy. Alhamdulillah, sume under control skg. sy akan jd diri sy. dan awak ketua skg. kena kuad jaga hbgn ni. sbb sy tak sekuad dulu. dgn nak lawan saket lg, mane sy mampu. tp kita sama-2 lawan k? yeahh! tak sabar nak tunggu esok. steamboat, naik kuda, tutti frutti and MCD! semuanya awak belanja. awak kena layan princess awak ni. btw, sy rendu awak. harap yg terbaik utk esok dan selamanya ♥



THANKS sbb membace :)

2 comments:

ctm said...

Congratz utk 3 tahun 5 bulan tu. Lama jugak kan? Hehe :P

Aimie Erika said...

HAHA thanks dear. lama juga, mcm2 dugaan da ni. Alhamdulillah, masih bersama :)

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika