MEREPEK dan MERAPU -.-

Views

: to bloggers and followers :


selamat petang dunia! ♥ amacam? rendu erika tak? HAHA mesti rendu kan? tambah-2 kpd yg dok rajin stalker BLOG erika ni. tak dpt stalker FB, stalker BLOG pun cukup kan? HIHI peace! maaf sbb lama tak updated. kekangan masa, tenaga dan internet telah membuatkan erika menyepi dr FB dan juga BLOG. yg dok rendu-2 nak stalker and tahu perkembabgan terbaru erika tu, arini erika nak cerita. banyak benda! tp tak tahu nak mula dr mane. HUHU okay, kpd pen-stalker. da bole tepuk tangan da! :D


actually begini ceritanya. last week, revision week bg students kat Kolej erika. and this week, my exam week! so mase revision week tu, erika membawa diri utk pulang ke bumi Melaka tercinta. setelah sebulan tak pulang-2, sampaikan makayah ingat erika merajuk! okay proceed with exam week. ouh gosh! seram kan bila bercerita pasal final exam? erika ada 4 paper. and praise to Allah. already done my first paper. quite difficult, but I had try my best! yes, killer paper and this paper will effect my pointer if I loose! ish tak nak loose! nak berjaya, nak g Australia. AMIN, semoga dipermudahkan semuanya -.- second paper, this Rabu. lambat lagi kan? arini baru Jumaat. nak buad apa kat Kolej ni lama-2? bosan sgt kot! tp I have a great BFF! abes paper semalam, terus siap-2 nak g swimming! ahh! mmg tak laa erika nak swimming. just looking je! HAHA as usual if temankan boyfie erika. erika just rendam kaki and tgk dia swimming. okay, dia mmg seorang perenang yg hebat! I miss the moment between us! Glory Beach Resort, InsyaAllah. nnt kami holiday kat sana lg okay? ♥


then, lepas balik swimming, g shopping dulu before balik hostel tercinta! have fun gila semalam! bila sampai hostel, terus hadap lappy. online, online and online. puas online *internet mcm siodd* terus off lappy. pastu tidur! mmg best kan dpt tidur? time nak tidur puas-2 ni laa pagi-2 ada yg kacau. hp erika mengelurkan ringtone *FALL FOR YOU* that's mean, my gegendut call! eh apa dia nak pagi-2 ni? rupanya dia nak balik kg dia esok. kat mane? kat Melaka je. HIHI erika pun dgn sekuat hati jerit *nak ikuttttt!* confirm laa dia bg kan. kalau tak, mmg penad dia nak layan princess dia ni membebel! thanks syg. esok kita jumpa kat Seremban okay? taknak laa awak jemput kat tempat sy. jauh sgt nak pusing nnt. seriously, tak sabar nak jumpa dia. rendu gilaaa! ♥


proceed ke next story. masa erika balik Melaka aritu. mulut ni gatal-2 g ckp kat mak. minta mak tlg carikan calon suami. amek kau! baru bape ari ckp, mak da start kenenkan dgn sorang mamat ni. mmg ada rupa, kerja pun okay. halal laa, sume okay. tp, angah tak leh. angah da ade dia mak! HAHA tp kalau ada jodoh tak pe, angah terima. mamat tu pun da asyik tanya-2 angah kan? suruh je dia masuk meminang! HIHI eh jgn! biarkan semua ni berjalan sendiri. siapa cepat, dia dapat! angah tak memilih. asalkan dia bole buad angah gembira dan senyum dgn ikhlas, tu da cukup. btw, erika tak leh mengharap lg dgn hbgn kali kedua ni. sbb nya, ia terlalu complicated. after I had some crisis with his cousin, now with his sister. erika tak leh nak percaya sesiapa skg. just, erika nak enjoy dgn life erika skg. hidup dgn kwn-2. bahagia dgn family. cinta? kahwin? itu akan menyusul kemudian. erika kena hadiahkan something dulu utk parents erika. then, I will get married with someone that love me! around 5years to go! InsyaAllah :)


okay guys, erika rasa ni je kot yg erika nak cerita. if ada apa-2 lg erika nak tambah, malam ni erika updated lg. kalau rajin laa. korg jgn rendu-2 erika tau? erika ada je ni, just tak nak menonjol sgt. nnt org ckp lg erika ni HOT STUFF! segan laa kalau glamour-2 sgt ni kan? HEHE peace! doakan erika utk final exam ni okay? if ada salah silap, terkasar bahasa, tak follow korg balik, maafkan erika tau. erika busy sgt. bg yg tgh menghadapi final exam mcm erika tu, good luck tau? erika sentiasa doakan utk korg sekali. eh tgk gamba erika yg latest ni dulu. tak de kena mengena pun gamba ni dgn entry arini. HAHA take care guys, Assalammualaikum ♥

THANKS sbb membace :)

No comments:

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika