ME, MYSELF and I :')

Views

: to dearest followers :

okay tonight guys, erika nak cerita pasal diri erika. penad cerita pasal org. so nak jugak menonjolkan diri. wuhhuuu! HAHA actually dpt idea nak buad post title mcm ni sbb mase mandi td. makcik cleaner tegur sabun mandi erika. dorg tgh cuci toilet that time. erika ni mmg suka mandi time makcik-2 cleaner cuci tanda. Maaf makcik-2 Beranang! then mase tgh syampu rambut and sabun badan, berbau wangi kot satu tandas tu. actually, makcik-2 tu entah org ke bape yg puji da. ramai da tegur erika berbau wangi gila lepas mandi. okay fine, sebelum mandi mmg busuk laa kan?!

okay fyi, erika ni mmg malas mandi. kalau sehari, sekali je. kalau time rajin tu, sampai tiga kali mandi! *tu pun sbb terpaksa, badan melekit sbb balik ladang kan*. tp seriously erika pelik dgn diri erika. even jarang mandi, sabun mandi yg 1liter tu, tahan tak sampai sebulan pun. hasil kajian erika laa, hanya tahan utk 3minggu je. nasib baik sabun tu murah je. beli RM5 je utk seliter. murah kan? sabun susu kambing, tak best pakai. sbb melekit bila bilas. actually sebelum ni guna LIFEBUOY. mahal right sabun tu? kecik je pun, tp da RM6 lbh. pastu time sabun tu abes, nak beli sabun tu juga. duit lak tak de. beli je yg murah. so rembat je sabun SUMMER yg murah tu. melekit pun, melekit laa. wangi sampai kena puji okay! pakai LIFEBUOY dulu, tak pernah kena puji! erika happy ni, sbb erika da dpt balik rambut erika! aritu rambut erika merajuk. sbb da lbh tiga bulan tak g treatment. bila tuka syampu lame DOVE, terus okay! nampak tak? rambut demand nak syampu yg mahal-2. HAHA happy bila rambut sedap je. Alhamdulillah :')

okay yg keduanya, erika ni kalau iron baju, mmg nak perfect! mmg selalu kena tegur dgn org yg nak guna iron tu. biase laa, asrama kan? kena beratur. eh yg tegur erika tu mmg silap laa! sy SENIOR okay! HAHA kalau iron tu, mmg rasenya satu keturunan erika kalau iron baju, nak SATU LINE je. tambah-2 kat lengan baju tu. then, tak suka kalau ade je yg kedut-2 tu. mmg confirm erika iron sampai hilang kedut. kalau tak hilang juga, tahu erika buad ape? erika sanggup g tuka baju lain. ngehngehngeh -.- gedik kan? ahh, terikut dgn prinsip ex-senior erika. KECANTIKAN PERLU SEJAJAR! even da lewat g kelas sekalipun, kecantikan itu perlu dijaga. HAHA dan selalu sgt erika praktikkan prinsip ni! muka erika ni mmg muka lewat g kelas! teruk kan erika? nak g test pun pernah lewat setengah jam! semata-2 nak bersiap!

next, erika mmg kuad tidur dan kuad makan! tp Alhamdulillah, erika still bole control berat badan erika. tak tinggi, tak gemuk. 152/40. okay kan? HIHI bestnya! td kawan erika ckp erika mcm budak sekolah menegah! adoii! bila nak besar ni?? T_T

nak tahu lg pasal erika? byk kot, sume perangai buruk-2. HAHA tu sbb ramai org ckp erika ni tak matang. ahh! apedehal?! asalkan erika tak kacau dorg. lagipun, erika ni mmg degil! apa yg org tak bg buad, tu laa erika akan buad! so, jgn sape-2 berani nak isi borang! terima erika apa adenya dulu okay? HUHU td kan kan, erika curang. erika msg LELAKI lain. the whole day pulak tu. GILA kan? nekad da erika kali ni. malas laa nak fikir pasal boyfriend ni. biar je apa nak jd. eh apaaaa??? ade org nak tlg sampaikan kat capital H tu ke yg erika curang? dipersilakan! do I care? 

apa lg ek? erika lupa da. maybe mase mandi nnt, baru erika dpt idea kot nak tulis apa. HAHA td erika terbaca pasal 'bersalin dlm air'. okay, erika nak bersalin dlm air if one day erika pregnent! if laa kan. actually, I love babies and tak sabar nak dapatkannya! tp sape ayahnya? imam kpd erika? harap yg terbaik! tak nak ckp lg. BENCI sgt dgn PERAMPAS dan PENGHANCUR HUBUNGAN org. korg girl, jgn pernah rampas hak org. nnt selamanya di BENCI org! 

eh okay guys, erika nak tidur. tak tahu nak msg sape. msg scandel? ouh DAMN! takut sgt nak curang-2 ni. sbb lelaki tu baik sgt. serious, erika yg jahat! tak sesuai kot. tp kan, dia nak bawa erika g Alamanda! yeahh! eh melalut lg. k laa, bubye! :')



THANKS sbb membace :)

No comments:

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika