PLANNING FOR VOCATION :')

Views


: to my dearest followers :

okay guys, second entry for today. tapi entry kali ni, erika tak nak marah-2. nak happy-2 je sbb even erika tgh marah sekalipun, mesti ada je kawan-2 erika dtg dekat andbg support. yeahh! bak kata mereka, U can do it erika! forget the past! lelaki lbh baik yg akan muncul utk kau lepasni. Amin, aku pun harap benda yg same. Allah da rancang sesuatu utk kita. tu sbb Dia bg ujian kat kita kan? okay, malas nak fikir pasal mereka yg bergelar penghancur hubungan org tu. so let it be. erika nak story something yang erika rasa heaven sgt!

utk kaki berjalan mcm erika ni, mmg tak kan duduk diam. ade je tempat nak g. nak g sane laa, sini laa. pantang kena ajak, confirm nak g. eh eh, tak laa. if ade je kawan-2 yg ajak erika jalan, but if that time erika mengantuk, MAAF. erika mmg tak kan g. tidur sy lebih penting dan berharga. HAHA sampaikan mak erika merajuk sbb sebulan erika tak balik Melaka. MAAF mak. anakmu ini busy menyiapkan assignment yg berlambak! dan tak kan ade kesudahannye ini. so mak jgn risau. angah balik rabu ni lepas settle sume beban yg tertanggung kat bahu ni. semalam chat dgn my beloved ones. teng-2! dia ajak g Zoo Melaka laa this weekend! but unfortunely, erika da berada di JB da mase kejadian itu. adoi, spoil gila! kalau tak, bole g tgk Titanic 3D tu. aisssh -.- perlu ke aku g kenduri kawen lecturer yg aku meluat tu? kalau tak g, rugi. mesti budak kolej tak ramai yg g. yelaa, jauh kot. kalau setakat seremban tu, mmg dorg pakat ramai-2 laa. utk mak uda, angah sanggup cancel semua aktiviti dgn kawan-2. baik kan angah? HUHU

then erika dgn kawan-2 decide nak g Alamanda. tp spoil lg. sbb time tu clash dgn janji erika nak balik kg dgn si capital H tu. adooiii. tak tahu laa nak buad apa sekarang. kalau tolak pelawaan kawan-2, mesti dorg merajuk lg. if jadi pergi Alamanda, erika nak singgah Puchong. visit my friend. scandel? ouh, maybe! HAHA org single kan? ape nak buad, tak de sape nak halang! capital H nak marah? mmg patut. sbb dia benci budak tu. aku suka buad apa yg dia tak suka. da lame rasenya tak g I-City. sedangkan rasenya tempat tu tak wajib nak g pun. btw, erika nak ckp. for short, erika keliru! tak tahu mcm mane nak ckp dgn si capital H tu. erika nak join kawan-2. da lame tak hang dgn mereka. kalau keluar dgn capital H, erika geli. sbb dia belum suci! yekk! tak suka bila tangan dia da tercemar dekat perempuan GILA tu! DAMN! belum tiga bulan lg. wahh, mcm edah pulak kan? ahh! idc! selama ni, punya laa aku jaga diri utk dia. sampaikan mana-2 cashier lelaki, aku panggil dorg letak duet kat bwh. tak de pun terkinja-2 nak bersentuh tangan dgn jantan lain. see! bermoral tak erika? up to you laa nak ckp apa. da mmg erika jaga adab bila dgn lelaki. sampaikan kawan-2 erika puji. diorang ckp, erika jenis perempuan yg tak pandang lelaki lain. bila selisih dgn lelaki pun, confirm erika akan pandang bawah. Ahahaaha :') itu apa yg kawan-2 erika perasan ttg erika. okay nak buad mcm mane. da perangai erika mcm tu, tak de sape bole ubah :p

okay let's proceed! sepatutnya kan kan, next month *tarikh tak confirm* capital H ajak balik kg same-2. InsyaAllah, if hubungan dpt dipulihkan mcm biase. harap-2 kalau balik kali ni, tak hujan mcm dulu. abes kuyup dia. HAHA erika selamat laa sbb duduk belakang. and and, dia janji.... nak bawak makan MCD, steamboat, naik kuda dan tutti frutti! HAHA tamak tak erika? sampaikan kawan-2 erika tegur. sume kau nak erika, kopak laki kau nnt. nak tahu erika jawab ape? padan muka dia! ni qada' utk sume salah silap dia, and yg tiga bulan tak jumpa aritu. lepasni, for sure dia taubat laa tak nak buad salah lg. tu pun kalau dia sedor laa. tp dia tak bersalah sepenuhnya. tepuk sebelah tangan, tak kan berbunyi.dan perampas tak kan rase tenang. betul tak? itu apa yg kau rasa sekarang. okay last but not least. bila jumpa nnt, erika nak sedarkan dia ttg satu benda yg dia ckp, selama ni byk ikut ckp erika. eh nah *middle finger*. aku rase mcm aku je banyak ikut ckp kau. HAHA apa-2 je laa. btw, harap sgt jumpa pengganti kat JB nnt! peace!

okay laa guys, nak mandi. japlg ada bacaan yassin kat bilik mane tah. WAJIB pergi okay! lalalala -.- malam esok ade test lg. pukul 9. so malam ni nak pulun study! itu pun kalau rajin. HAHA pray for me okay? thanks for readings! ily :)

THANKS sbb membace :)

No comments:

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika