BERKECAI! :'(

Views

: to my dearest followers :
: and middle finger to my stalkers :

hey dear! how are you today? harap korg baik-2 aje. jgn jadi mcm erika. tiap hari sedih. mcm da takde nampak sinar kegembiraan lg. yes, lepas apa da jadi ni, hidup erika serba kekurangan. selalu sgt diselubungi kekeliruan! I don't know why?! and apa yg erika tahu, ni sume sbb betina tu! kenapa kau mcm iblis ek? kau sedar tak kau tu da laa perampas! penghancur hubungan org! then skg kau nak malukan aku?! from now and onwards! kau musuh ketat aku. jgn sampai aku pernah selisih dgn kau! kau mengelak dr aku kan? kau buad fake FB byk-2. kau kacau org ni, org tu sume bagai. kau nak ke aku buad mcm tu? seriously, tiap kali aku nak maafkan kau, tiap kali juga aku fikir. patut ke aku maafkan si hina mcm kau? okay, mulut aku lancang kan? tp jgn risau. mulut aku tak selancang kau! kau dengar sini, kau baca, kau tatap apa aku tulis ni puas-2! kau nak printscreen apa aku tulis kat blog ni? buad! buad apa je kau nak! jgn sampai satu tahap, bila hilang segala sabar aku, aku forward sume chat kau! sume gamba-2 kau. kau nak ke aku buad fake FB kau? nak sgt ke aku gondam FB kau? eh aku tak sehina kau laa nak malukan org! aku ingat pompuan bertudung ni sume baik. tp anggapan aku salah! lepas kau bace blog aku ni, kau nak anta msg kat sape lg? kat ibu HAIRUL? ke kat sedara-2 dia yg lain? asal kau tak terus faced aku je? sbb kau tu pengecut! and fyi, aku tak kan tukar link blog aku ni! atas nasihat kawan-2 aku, aku tak nak jd pengecut mcm kau! ni blog, aku punya! so suka hati aku laa nak tulis apa! dan aku tak mention sape-2 pun. kau tak payah nak perasan HOT sampai aku nak tulis pasal kau! org mcm kau ni, layak g hospital sakit jiwa je!

kau tahu tak apa sedara dia ckp kat aku? 'wanna be part of their family, must be matured and act matured!'. aku rase kau da cukup matured. perangai kau, tindakan kau. sume melambangkan diri kau yg matang tu. so aku prefer, kau break dgn bf kau yg sekarang ni, then g couple balik dgn HAIRUL tu! I don't give a fuck with both of you! bkn kau berdua, tp kesemua yg terlibat secara langsung dan tidak langsung! terima kasih kpd sesiapa yg salah anggap dgn aku. aku tak minta belas kasihan korg pun. aku menyesal pulihkan keadaan yg tak kan pulih ni! aku MENYESAL! aku menyesal pernah kenal perempuan mcm kau! kau tak payah berlagak mcm dewa! sedangkan perangai kau lg hina dr syaitan! kau tersentap kan bace apa aku tulis ni? before ni, aku still bole control tahap kemarahan aku. aku sabar, tgk je permainan SIAL kau! tp tak sekarang! apa guna kau undur diri, lepaskan HAIRUL kat aku, tp dlm mase yg same, kau libatkan org lain utk hancurkan hubungan aku?! apa kau nak lagi???!!! tlg terus terang dgn aku! sampai bila kau nak mengelak?! tiap ari hairul try nak buad hubungan kitorg happy. tp dlm masa yg same, hati aku terguris dgn org sekeliling dia! kau fikir laa, mcm mane aku nak jd sebahagian dr family dia kalau some of them da fikir buruk pasal aku?? kau pengahancur hubungan org! aku nantikan balasan Allah utk kau! kau aibkan aku. kau cite mcm-2 pasal aku. diam aku berisi! aku SUMPAH, kau akan rase apa aku rase sekarang! ye, kali ni aku tak kan tapis apa aku ckp. start hari ni, aku da tak de apa-2 rase dekat hairul. kau pernah ckp dgn aku kan. yg kau akan terima dia balik kalau aku da tak syg kan dia, tak de apa-2 lg dgn dia. kau ingat tak apa kau ckp tu? kalau tak ingat, aku printscreen kan utk kau! and from now, aku putuskan sume hubungan dgn dia. aku tak pernah anggap dia sesiapa pun dlm hidup aku! sedara?! yes, aku tak kan pernah terlintas pun kat kepala ni, dia tu sedara aku! GO DIE! satu je aku minta. jgn libatkan org lain. that time kau kacau sedara dia tu, kita da tak contact kan? ade aku kacau kau ke? kau mmg berniat dr dulu eh nak malukan aku? ouh DAMN! serabut otak aku fikir pasal kau! yg ada masalah dgn kau, jantan keparat tu! bkn aku! kau g kacau dia, g cite mcm-2 kat dia laa! buad apa kau libatkan sedara dia? aku terasa jauh hati sgt dgn korg. renung laa weh, sape yg cipta kecelaruan ni semua? dan patut ke aku dpt balasan mcm ni?? kenapa aku?? aku BENCI kau, dia dan mereka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :')

THANKS sbb membace :)

No comments:

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika