PENIPUAN AWAK ! :(

Views
: to bloggers and followers :

hey guys ! how are you ? actually erika baru je nak lelapkan mata . before tu, erika tgh text dgn si dia -.- then dia nak tido . erika mcm berat je nak bg dia tido . tp erika bg jugak sbb kesian dgn dia . tetibe je hati erika tergerak nak call dia . saje nak manje-2 and gedik-2 cket ! almaklum laa, kurang kasih syg kan ? HAHA

mule-2 call tu erika nak okay-2 je dgn dia . sbb mase text tu ktorg xtahu da nak borak ape . hilang sume kata-2, sbb da 3 tahun kan ? mcm-2 da tahu pasal dia . actually if korg nak tahu, tgh erika taip entry ni, hati erika menangis semahu-2nye ! erika sedih sgt ! how could dia buad erika mcm ni ? erika betul-2 harap hubungan ni kekal smpai bile-2 . tu doa erika tau, even ktorg selalu gado :(

time gayut sekejap tu, erika dgr bunyi 'TRING' . means bunyi hp . hp lame dia, SONY ERICSON tu . skg dia ade hp baru, GALAXY ACE . maybe dia pakai dua hp . erika xpnh tanye, eh pnh tanye . tp dia xnk ngaku ! byk kali da erika dgr bunyi tu . x byk pun . tp masuk kali ni ade laa 3 kali ! err DAMN ! ape ni ? bunyi ape tu ? mase mule-2 gayut tu, suara dia SUMPAH mengantuk gilos . bile dgr bunyi hp tu, terus suara dia segar . ape ni syg ?? perlu ke nak tipu sy ??

terus terang dgn sy please ? sy da x harap pape lg da dgn hubungan ni . kalau perlu, biar laa kite akhiri hubungan ni smpai sini je -.- sy da x sanggup laa tertipu dan ditipu ! sy mmg bole rase awak ade org lain . kalau x nape time sy minta hp tu, beribu alasan awak bg ? ape, awak takut x dpt msg dgn betina lain ke ? sampai ati awak ! sy da byk bersabar hairul, sy da penad ! sy xkan maafkan awak lg . sorry and thanks for everything ! pasal KFC td, sy x batak sgt pun ! sy just nak manje-2 dgn awak . nak tgk pengobanan awak kat sy . tp awak x bole pun buad tu sume ! TERIMA KASIH CINTA and BERHENTI MENIPU sy !

okay guys, erika sedih sgt ni . xtahu nak ckp ape . yg erika tahu, erika nak cuba lelapkan mata . erika penad !  awak, sy mencuba utk membenci awak ! good night korg ! ily, thanks for reading :(



THANKS sbb membace :)

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika