CNY ? :)

Views
: to bloggers and followers :

what's up ? HIHI ape buad arini ? busy x ? penad x mcm erika ni ? eh byk tanye lak erika ni . actually kan , erika baru je bangun tido . HAHA td tido around pukul 10.45 then bangun pukul 3.30 -.- wahh ! hebat x erika ?  td ade kelas ACCOUNT . tp sygnye , lecturer erika MC . sedih tahu tade kelas ! HEHE bole caye ke ? sume student happy kan bile kelas dismiss ? mcm tu laa erika . tambah-2 td before kelas ACCOUNT tu erika ade kelas kat ladang . as usual laa kan , cangkul mcm biase . penad ! sbb mengeluarkan tenage yg sgtsgt byk ! HIHI

pastu kan , lecturer subjek ladang erika bgtau yg pasni dia da x ajar kelas erika lg ! waa ! x best laa . dia ajar best gile . tgk lecturer baru td , mcm hape tah . xpe laa , erika belum tgk cara dia mengajar . tp yg erika geram sgtsgt tu bile lecturer asal erika suruh liming tempat yg ktorg cangkul td . lepas letak liming dulu baru letak OM . tp lecturer tu pandai-2 lak . dia ckp liming esok . just letak OM dulu . bile last-2 lecturer erika mrh pulak . dia tanye nape x limimg kawasan tu ? yg lecturer baru tu xnk ngaku slh sendiri ! GERAM ! first meet je da silap =='

okay , ni erika xtahu nak buad ape lg da . baru bangun tido then buka lappy , terus online ! tgk FB mcm tade ape , erika pun tgk movie KLIP GP . x bape best sgt . last-2 erika decide nak update blog je . BEST kan update blog ? HIHI x sabar nak balik esok ! tp cuti sekejap je . ari selasa da kena balik -.- kalau mase sekolah menengah dulu , dpt cuti seminggu tau ! tu laa untungnye sekolah cina ! HAHA happy new year kat kwn-2 chinese erika tu . kalau rajin nnt , erika g uma korg okay ?

rase nak je balik kat zaman persekolahan dulu -.- BEST ! keje x banyak . x mcm skg . pejam celik pejam celik da 3 tahun erika tinggalkan zaman sekolah dulu . eeee rendu laa ! rendu kat cikgu-2 . kawan-2 lame . x lupa jugak , rendu dgn boyfie kite
! bile da busy ni , msg pun jarang . nak otp mcm segan je dgn budak bilik ni . tahan jelaa . plan nk g KL after dpt duet nnt . nak jumpe dia ! tp mesti dia xnk jumpe kite kan kan ? HAHA nvm , kite xnk jumpe dia pun . nk g jenjalan !

okay guys , that's all for today . nnt pape cite baru erika hapdet tau tau ? HEHE ilyimy CAPITAL H . even awak xbace  harap awak terase rendu tu . wahhh ! weekks ! adios -.-

with  love,
erikarainbow


THANKS sbb membace :)

No comments:

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika