HEADER BARU :)

Views
: to bloggers and followers :

hey guys ! ehem-2 ! erika gune header baru ! HIHI header ni erika just amek dekat bloggers juga . thanks er Bunny's Sky sbb bg header percuma ! comel sgt-2 kan ? tu sbb erika rembat . HAHA actually erika bosan sgt sbb tade ape nk buad . plan nak balik hostel arini -.- tp mcm malas cket sbb erika saket kepala laa :(

so erika decide nak balik pg esok sbb nak settle keje laa . eh eh ! before erika terlupa , arini genap umur erika 19 TAHUN 1 BULAN ! belum 20 pun ! erika x sabar-2 nak tinggalkan umur belasan tahun ni ! HEHE xtahu nape ? sebenarnye kan , erika sedih sgt arini . erika x tahu nape erika emo sgt smpai erika maki boyfie erika *actually mmg selalu maki dia pun* HAHA tp kali ni teruk sgt ! erika geram :(

erika nak msg -.- tp dia heboh dgn hp . nak tgk cite kat youtube laa hape laa ! err DAMN ! abes erika nk msg sape je ? errr ==' nak number korg bole ? if erika bosan bole erika msg korg ! HIHI erika da start merepek ! so jgn layan erika ni . nak tahu lg x ? erika rendu dia sgt-2 ! betul . x tipuuuu ! bile laa bole meet dia ? erika selalu stalker FB sedara dia . name sedare dia tu ARE-PIT . tp guna FB dia laa . sbb erika x add pun sedara dia tu . serious best sgt stalker FB dia . nak tahu nape ? sbb are-pit ni SUMPAH sweet gilos dgn GF dia ! and SUMPAH erika jelosss sgt ! cara dorg snap picture same-2 tu , cara dorg wall to wall kat FB , sumenye DAMN CUTE ! geram sgt sbb boyfie erika x mcm tu ^_^ actually erika mmg suke stalker org . da jd hobi da pun . so beware ! HAHA

okay lg satu before erika terlupa lg -.- malam td kan kan ? ape ek ? *malu nk cite* okay continue , erika mmg suke gedik-2 ni ! HIHI erika mimpi dia ajak erika tunang ! eh serious ! erika x reka cerita . time tu tetibe family dia dtg merisik and tunang sekali . means , dtg mengejut laa kan ? that time erika call dia . errr -.- dia ckp tu suprise utk birthday erika . but tu sume mimpi laa . time tu erika nak je buka mata and msg dia 'mimpi pun da cukup buad sy bahagia awak' . tp time tu mata erika and tangan ni berat sgt nak bergerak . nak tahu nape ? sbb mimpi ni indah sgt-2 ! x sanggup erika nk hapuskan dgn cara terjage dr lena ! erghh ^_^ bile bangun , ingat nak manje-2 and cerita dgn dia . tp jd lain lak . sedih mehh :(

awak awak *mcm dia bace laa konon-2 nye* bile kite nak meet ? sy teringin nak g ALAMANDA ! nak mkn KENNY ROGERS kat sane . awak nak bwk sy x ? kalau xnk , sy ajak ENCIK DANN nnt ! cpt ckp ! nak x ? HAHA bengong kan erika ni ? huh ! betul laa korg . couple lame-2 mmg bosan . mcm situasi yg boyfie erika alami skg ni laa . but erika x pnh bosan . tiap ari makin syg tahu ?! HIHI rendu rendu rendu aku , memanggil-2 namamu ! errr *speechless* erika perlukan ketenangan ! nak sambung mimpi mlm td bole x ? k guys , tc ily imy -.- bubye ! salam :)

with love,   
erikarainbow 
  

THANKS sbb membace :)

2 comments:

Urzain Hussain said...

cantiklah header..:)

Aimie Erika said...

HEHE nak jugak ke ?
amek laa :)

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika