AJL 26 :(

Views
: to bloggers and followers :

hey peeps ! buad ape tu ? hah ! erika tahu, mesti korg tgh tgk AJL 26 kan kan ? waaaa ! sedih laa erika xdpt tgk laa . sbb skg dekat hostel . so tv kat level bwh and kat cafe . malas laa nak tgk ramai-2 . mcm tade privacy je ! ohh gosh ! jealous gile dgn ALIA sbb dia dpt tgk kat uma sewa *untung laa uma sewa ade tv* kan kan ? HAHA xpe laa -.- tgk online ni pun da cukup . erika bkn obses sgt pun dgn benda-2 ni sume :)

HIHI td actually plan nak g ladang tau . tah cmne kwn erika cancel, dia ajak g TESCO . beli brg and g makan . err erika mmg gila laa ! kuar duet RM100 yg mak bank-in aritu . then shopping-2 tinggal laa RM40 ! ish ish ! tp naseb baik lg dua ari elaun masuk . INSYA-ALLAH masuk ! kalau x masuk, mmg tade duet laa erika nak mkn . nak tahu erika beli ape ? erika beli rantai yg famous skg tu . even org ckp x bole pakai, tp erika berkenan sgt-2 . so bile tgk murah, erika pun beli laa -.- *pompuan ni mmg suke membazir* sebenarnye ! 

then tgh-2 membelek rantai tu, mata erika tertumpu kat selendang ! err selendang tu da lame kot erika cari . mule-2 xnk beli kalau tade sbb . tetibe teringat yg erika ade beli kain pasang and nak suruh mak erika jahit tu ! so bile ingat-2 balik warne baju tu, erika pun beli selendang and anak selendang tu . mmg kuad kan erika melakukan pembaziran ? HAHA minta-2 mak erika x mrh ! pastu bile masuk TESCO, mmg haram kejadah laa kalau x beli . hamek kau ! brg makan je da RM40 ! pastu g makan mee sizzling ! HAHA x abes pun sbb x sedap and erika x tahu makan bnde alah tu . kalau boyfie erika, mmg favourite dia tu !

haiah ! geram jugak tgk online ni . ingatkan laju sgt ! tp mcm hampeh ! HAHA naseb baik hp erika ade radio, so dengar radio jelaa -.- nnt download kat youtube je ! skg kan sume kat hujung jari je ! err guys ! nak tgk x rantai yg erika beli tu ? ni gamba erika bg, tgk tau ? xtahu laa nape erika kerap berposing dpn camera lappy -.- 




# maaf laa utk background yg serabut tu ! gamba ni diambil dlm dorm erika -.- maaf juga utk ketidakcomelan erika tu . erika x secomel korg ! HIHI thanks for reading guys ! ily :)


THANKS sbb membace :)

No comments:

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika