THE BEST DAY! :')

Views
: to bloggers and followers :

hey guys! acane korg? okay tak arini? erika? erika okay-2 je. tahu tak, arini best sgt-2. actually arini genap kami 3 TAHUN 3 BULAN 3 MINGGU 3 HARI. awww! sweet tak? even kami baru je sambung balik relationship ktorg, tp Alhamdulillah. sumenye berjalan dgn baik. harap dia berubah, tak buad perangai lg. erika tak nak ade hati yg terluka lg. cukup laa si comel MARIA ALIA tu terluka. byk da pegorbanan dia da buad. erika harap awak tabah tau? erika tahu, awak akan dpt lg baik dr dia! percaya laa :')

okay, kite proceed ke cite yg seterusnye. smlm kami harvest jagung yg kami tanam hampir 10 minggu. ye, membuahkan hasil. sgt-2 mengembirakan student DAB batch JAN-JUNE 11. best okay! erika tak sangka erika akan sehappy ni. tadi berborak dgn lecturer, kwn-2 yg lain kelas. mereka sgt peramah okay! Ahahahahaha :') maybe next week kami ade visit. utk subject POSTHARVEST dgn FRUIT AND VEGE. tp dekat sgt laa. kat SEMENYIH je! x aci laa! batch lepas dpt g CAMERON! ape-2 jelaa, arap best laa nnt tempat tu -.-

okay, next cite pasal project marketing td. best sgt sbb ktorg jual cup sweet corn. cepat gilos abes! mane tak nye, sedap letak susu! Ahahahahahaha :') muak gila td sbb asyik makan benda-2 buad dr jagung. da rase mcm ayam je. sampai trauma laa erika tgk jagung. xtahu laa bape lame erika akan mkn jagung semula. okay lg satu cerita. abes je project marketing tu around pukul 1 lbh. then pukul 2 erika ade kelas acc. ouh, fyi erika sgt benci dgn acc! tp lepas ape madam mimi ajar td, Alhamdulillah. sume berjaya diatasi. balik je kelas acc tu, erika terus tido. penad, ni pun baru bangun sbb dgr bunyi msg masuk kat hp. tgk-2 notification maxis send utk FB MOBILE erika. ye, MARIA ALIA post kat wall FB erika. excited okay! sbb dia senyap je sejak beberapa hari ni. mesti dia terluka sgt-2 kan? erika sentiase doakan yg terbaik utk dia. xpnh ade dendam! InsyaAllah, erika pnh berniat nak belanja dia and keluar dgn dia. harap sumenye menjadi kenyataan!

pesanan utk MARIA ALIA yg sgt rajin stalker sy tu : harap awak cpt sembuh. lpsni hati-2 bila naik turun tangga. awak, sy harap persahabatan kite tak kan putus. sy sentiase doakan yg terbaik utk awak. awak jgn risau, sy tahu hairul bkn terbaik utk awak. awak patut dpt yg lbh baik dr dia. InsyaAllah, tlg doakan kebahagiaan kami tau? sy sygkan awak. jgn pnh tinggalkan sy and lost contact mcm tu je. sy syg awak! kalau nak sgt lost contact dgn sy, tunaikan janji awak nak bg sy keropok lekor tu! take care dear! -.-

nah untuk korg! :')


THANKS sbb membace :)

No comments:

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika