ALHAMDULILLAH :')

Views
: to stalkers and followers :

hey guys! selamat malam. da makan ke belum? erika makan da td, arini ade pasar malam. nak tahu erika mkn apa? LAKSA! yeahhh! my favourite. rendu sgt nak rase LAKSA buatan mak. mak busy, tak tahu bila mak free. nak suruh mak masak LAKSA laa time erika cuti sem nnt. btw malam ni erika nak cerita pasal diri erika yg tgh bahagia ni. Alhamdulillah, berkat doa yg tak putus-2 erika, Allah makbulkan. awak capital H, sy sygkn hubungan ni. curang? tak perlu laa, seksanya, Ya Rabbi. saket gilos laa! 

okay, selit cket cerita yg lari dr topic. td my little sis call. dia ajak g wedding lecturer erika. erika malas gile nak g sbb erika tak bape baik dgn lecturer tu. tp bila fikir-2, mak uda da booking hotel, erika terpaksa juga g! mesti lecturer erika tu terkejut kan bila tgk erika dtg majlis dia? ahh! padan muka dia. kesian sgt kat dia. berlagak nak mampus. tp BENCI laa! tak nak g. erika nak g kenduri lg sorg best lecturer erika. ish nak kawen da sir SHAH. diam-2 je. kawen dia mmg confirm erika g! InsyaAllah laa, pergi kalau tak de apa-2 halangan. da laa nak final ni. Alhamdulillah, jarak paper final erika, lima hari kot! so bila di godek-2 tarikh, mase dan semuanya.... erika dpt satu tarikh! nak tahu tarikh ape? tarikh anniversery erika dgn si capital H tu. kali ni confirm, nak ajak juga dia g holiday! 

5/5 our 3 years 5 months anniversery. InsyaAllah, jika tiada apa aral melintang. nak ajak dia balik kg sekali, tgk atuk dia. ish malu laa, asyik erika je dtg tgk. ape pulak atuk dia ckp nnt. harap mereka paham. btw kan kan, masa meet smlm, si dia asyik ajak kawen je. acane ek? nak jwb pun serba salah je. sbb erika tak leh fikir pasal kawen buad mase skg. sbb luka lame, belum sepenuhnya sembuh. bkn jual mahal. tp takut benda same jd lg. even dia da berjanji pun, tp manusia kan. tak pnh lari dr memungkiri semua janji-2 mereka. apa-2 pun, erika masih harapkan yg terbaik. gila kau, da couple lame nak clash mcm tu je? tgk jelaa what going happen in our 4th years anniversery hujung tahun ni. harap apa yg kami da rancang, jd kenyataan. kalau tak jd pun tak pe. mcm erika ckp, erika tunggu dia hanya utk dua tahun je lg. ye, 2014. harap semuanya berakhir dgn ikatan suci yg kami same-2 dambakan sebelum ni. niat dia nak AIMIE ERIKA and HARITH DANIEL. yes, sampai skg erika ingat. berebut-2 nak bg name anak! the HACK! InsyaAllah syg, kita akan laksanakan tu sume :')

tiap ari makin syg kat awak. rendu? mesti laa, rendu sgt. tambah-2, rendu nak cubit pipi tembam kau sambil cocok pinggang kau! Ahahahaha :') sy busy laa syg. takut sgt tak dpt luangkan masa dgn awak. dgn report yg tak siap-2 ni. adoi -.- ape laa syg awak ni. asyik mengular kat FB je. mane tak nya. mmg tak siap laa keje-2 ni. ingat syg, dua tahun lg. dan sy harap, bila sy nk sambung study for degree nnt, kita da ada suatu ikatan yg sah. nak tahu sbb ape? sbb sy nak awak sponsor sy study. sy hanya nak guna separuh je PT. tak sanggup nk hidup dgn beban hutang dear! peace! :D

okay laa, erika nak tidur. mengantuk! HUHU gudnite peeps! btw MARIA ALIA aka NOOR AYU. sy rendukan awak. mesti awak rendu sy juga kan? belajar rerajin. sy tahu awak nak final da. jgn stress-2. chill, cool! think positive! sy tak nak ganggu awak. takut awak tak dpt jwb final nnt. tak dpt lak nak ke next level. okay gak tu, bole kawen kan? Ahahahaha :') siod je erika ni. eh senang cerita, forget the past. erika pun da rase tenang cket. tp jgn risau. setiap entry erika, erika akan selitkan cket cerita pasal awak. plan td nak buka and baca sume chat awak balik. tp, CINTA kita da msg. so, next time laa. awak, sy syg awak sbg kakak sy. have a blast!  ni aku upload lg gamba kau. apa kau nak buad? btw, bf baru awak dressup mcm capital H laa. mmg suka ke cari yg ade persamaan? HAHA gudnite guys! :D







THANKS sbb membace :)

No comments:

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika