KENAPA? :')

Views
: to stalkers and followers also bloggers :

thanks for always visiting my BLOG even to me, akan ade yg terasa. ni the last post erika guna link ni. after this erika akan change to my new link. maybe for my some enemy, they will say like this 'oh gosh! I cant stalk her BLOG again'. sorry dear, this is for my privacy life. mungkin juga sebelum ni erika mcm tak kisa if ade je yg nak stalker. I don't know what I'm trying to do now? what I need is my mum only. maybe she will understand what had happen now. yes, it's COMPLICATED! Ya Allah, kau uji aku lg? kenapa mesti aku? kenapa bkn dia, mereka dan mereka? T_T it's hurt me so much! yeah, utk kesekian kalinya. erika terase da buad silap utk kali kedua, ketiga dan byk-2 kali laa. silap ape? silap sbb pilih dia! setiap kali di uji, setiap kali tu laa erika dlm keadaan tak bersih. erika perlukan Yassin, sejadah dan telekung! but now, I can't! 

pada mulanya hanya nk psycho je. tp rasenye, ianya da merumitkan. awakkkkk, tak cukup lg ke nak malukan sy? nak saketkan hati sy? nak lukakan hati sy lg? sy akan jauhkan diri dr awak. tp before tu, sy akan bg kesemua email dan password utk BLOG dan FB sy. jauh hati sy bila apa yg sy da tgk, apa yg awak da ckp kat sy. mungkin sy tak leh nak memenangi hati semua org. nak tahu kenapa? sbb awak tak pnh bg sy peluang bersama mereka. enough for me dear! kenapa mesti hari ni? sy penad! hari ni dgn mencangkul, ye! tapak tgn luka sbb terlupa nak pakai losyen. arini juga sy SPEECH. esok pg dgn mlm sy ade quiz. korg mmg tak abes-2 eh nak buad aku tension? stress dgn perangai korg? ape ni sume? silap awak, sy kena tanggung! ape yg awak tahu? awak hanya tahu ckp 'sy tak tahu nak buad ape'. middle finger! 

for today onwards, sy akan jd diri sy sendiri. tak kan berpura-2. maaf, sy tak kan guna numb lame lg. tak kan reply msg awak buad mase ni. bg sy tenang. mcm mane sy tinggalkan awak aritu, ye. kali ni juga akan jd benda yg same. kalau aritu awak bawa dia pergi kenduri kawen cousin awak. kali ni, sy bawa dia sy pula pergi kenduri kawen. tp bkn cousin sy kawen. my best lecturer that ayah kenal rapat. awak akan tahu mcm mane rase kat tempat sy. sy nk semua yg pandai bercakap, pandai meng-judge org tu, biar dorg rase mcm mane saketnye rase kat tempat sy. PATAH HATI? ye, itu perlu! mcm mane kita nak melangkah ke fasa yg seterusnya kalau sy dgn mereka tak 'sekufu'? sy mungkin bkn dgn awak. sy kena redha, ye belajar utk redha. I will forget all the best moment between us! InsyaAllah, I can! kuad ke aku? ejooooooooooo! teman sy. mane awak? asal tak online? dari semalam sy tunggu. tah bape lame sy nak simpan semua kekeliruan ni. sy sedih, tp sy tak leh nages. sbb sy kuad! HAHA bkn kuad sgt pun. sbb penad, ape pun tak leh. erika kena kuaddddddd! kpd awak : ni last post utk awak. tak de pun sy download sume gamba awak. auta je lbh! HAHA okay laa, ni pun last awak bole stalker sy. puas kan awak malukan sy? kalau dulu, sy hidup dgn dendam, sy bole dpt ape yg sy nak. tp bila dgn awak, tak de pun sy hidup dgn dendam tu. tp apakan daya, benda ni complicated kan? ni balasan yg sy dpt. adududududu! nak deactived FB mcm malas. sume budak kelas ade kat situ. apa-2 post pasal kelas, sume akan dpt kat FB tu. what should I do? -.-

okay, erika tahu nak buad apa. stop online, stop FB and stop everything yg menggunakan internet! buad report, tidur, makan and layan movie! tp erika nak je cerita ni semua kat mak. buad penad je angah bg dia peluang kedua. tgk tu, keras kepala dia. patahkan sim nnt, baru dia tahu! mak da masuk duet? thanks mak! tp stress! kenapa kenapa kenapa aku kacau dorg? kalau tak, dorg mesti together and aku pun  mungkin dgn ahh sape-2 laa! tp tp, kesian awak. sy tak dengar ckp awak. awal-2 lg awak da warning kan? tp sy yg degil. I will do anything that can make happy as well. betul luwi ckp aritu. Allah sentiasa menguji hambanya. tp kenapa erika? kenapa bkn dorg rase ade kat tempat erika? dorg tak rase, tp senang-2 je dorg ckp mcm-2. okay satu lg, maaf. mungkin erika tak sempurna. jap, nak lari dr dunia ni. nak mencari kesempurnaan diri. eh da laa, malas nak cerita lg. penad! *baru tahu penad ke erika* :)

ini lg satu, erika nak tunjuk gamba-2 erika mencangkul td. tp gamba erika tak de laa, sbb erika amek guna hp erika sendiri. HAHA tak penah rase penad tahap maksima mcm ni. hari ni, dgn lupa makan, jumpa bantal dgn katil, terus beradu! sorang utk satu lubang. lubang tu utk isi tiga polybag hitam pokok HELICONIA spp. 6 org lelaki, erika sorg perempuan. akhirnya! aku berjaya! erika org first yg siap tanam pokok tu semua. okay, siap dpt pujian tau. peace! :D





THANKS sbb membace :)

No comments:

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika