MERDEKA! :')

Views
: to bloggers and followers :

hey guys! what's up? sihat keee? Ahahahaha :') hari ni hari paling BEST bg erika sbb da submit keje terbesar utk sem ni. lega sgt-2. smpai tak terkata. tp paling tak best sekali bila saket pinggang sbb duduk yg terlalu lame. okay, honestly. selama tiga hari erika hanya tido dua jam saje. lebih 22 jam tu erika settle kan design erika. penad sgt beb! da laa mase tgh buad tu erika dpt gangguan. ye, same mcm sem lepas. tp erika try to be cool. erghh, mata penad sgt. tp tak leh lelap laa. maybe sbb da biase jd burung hantu kot. esok nak celebrate. nak g mane ek? ajak kwn baik erika ni, dia tade duet lak. erika je tgh kaya skg. org lain da pokai da -.-

okay, erika nak cerita pasal board erika. mesti korang tertanya-2 ape yg erika maksudkan dgn final board tu kan? final board tu bg student yg amek subject landscape. Ahahahaha -.- imagine by yourself guys. kena submit 10 board size kertas mahjung. mmg tak laa kan! tp Alhamdulillah. erika berjaya, berkat doa siang malam erika. nak tgk ke board erika? japlg erika upload tau? HAHA even penad, tp BEST gilos laa! 

kwn-2 batch erika, ramai da decide tempat yg dorg nak celebrate esok. tp erika tak de pape plan pun lg. sedih kot. nak keluar dgn dia, dia busy. nvm, erika try to be positive! erika tak nak paksa-2 dia da. sbb aritu dia da ugut erika. tp erika mengaku, tu sume sbb marah dan cemburu erika. hah?! erika cemburu? tidaaakkk! hilang macho sy. btw syg, sy tak kan dgr anjing menyalak kat telinga sy lg. sy akan mula percayakan awak balik. even agak susah. tp InsyaAllah, berkat doa kite bersama, sume akan jd seperti sediakala kan? 

walau ape pun yg da jd, syg dan cinta sy tak pernah berubah. btw syg, ex sy yg kat UK tu nak balik this december. yeahh, time anniversery kite. yg sy pnh ckp dan plan, kalau tade pape halangan kite tunang bila genap 4 tahun hbgn kite. tp kan, lepas apa yg jd ni, dy rase benda ni tak mustahil akan terjadi. apa yg sy fikir skg, sy nak belajar rerajin. sy nak masuk UNIMAS. sy nak jauh dr sume. ye, termasuk awak. awak mesti tabah kan? tgk mcm skg pun, hampir 4 bulan tak jumpa. awak still cool. sy yg gelabah tak abes-2. eh aritu sy tak stabil. skg da stabil cket. Alhamdulillah, da semakin waras. guys, doakan erika dgn dia tau? erika teringin nak bg couple rings yg ukir name ktorg tu. tak sabar laa :')

HAHA mcm byk je kan apa erika story ni? mesti korg bored kan kan? okay laa guys, kite akhiri pembacaan korg ni dgn tasbih kifarah dan surah wal as'. Ahahahaha! japlg erika upload gamba board dan bilik asrama erika yg bersepah-2 tu :p

THANKS sbb membace :)

No comments:

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika