MACAM BAGUS LAA KAU BETINA !! =.=

Views
ASSALAMMUALAIKUMMM ..

sgt geram dgn perempuan ni !
mcm bagus sgt !
ingat kau bagus ke wehh ??
cepat laa abes sem !
aku da xnk tgk muke kau lg !
abes je paper aku , balek uma first aku buad ;
aku REMOVE kau dr friend aku !
da laa abes kwn and kaum kerabat aku kau add !
sgtsgt saket ati dgn this type of person !
xpuas ati ckp laa depan2 ..
xpyh nak perli2 bagai !
aku tau kau bukan gagah sgt !
lebih laa kau ..
idop tau menyusahkan org je ..
sem depan , kau org yg paling aku elakkan :)
OKAY , done utk lepaskan geram !

nak gtau korg ni !
kite tinggal lg tiga paper !!
yesss ;)
pasni bole ENJOY !

# kepada si DIA tu , dulu ckp mcm2 mase aku baik dgn dy .. skg kau lak lbh2 dgn dy ! HAHA kelaka laa dgn kau ni .. mesti mase aku rapat dgn dy dulu kau jealous kan ?? skg , nah HAMBEK ! aku bg free je kat kau perempuan cmtu !! #

THANKS sbb membace :)

9 comments:

nadirah atiqah said...

sabar jelah .

Aimie Erika said...

tu laa . tgh bersabar laa ni ..
if x sabar , da sepak2 muka dy ;)

ctm said...

haha. mara betul ea :)

nadirah atiqah said...

ganas ganas ! hehe . laen kali buad x tahu jeh . lame lame dye x buad hal la dah .

Aimie Erika said...

haha ctm ; mara sgt ! ;)

Aimie Erika said...

da selalu dy buad ..
x enti2 laa ..
xtau nak buad ape lg da :)

puteri natasha said...
This comment has been removed by the author.
puteri natasha said...

saba je lah . jangan layan orang cmtu :)

be strong gurl :D

Aimie Erika said...

okay :)
thank u very much ..

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika