CANTIK KE ? :)

Views
: to bloggers and followers : 

okay all -.- actually today tade yg special pon yg nak di coretkan kat blog sy yg cun melecun ni . just nak cerita cket laa . semalam ada satu keluarga dtg rumah erika tau . of course erika kenal . dia ade kaitan dgn ayah erika . nak di pendekkan cerita semalam tu erika x mandi lg . HAHA buad donno je . cover cun itu perlu okay ? supaya x terserlah muka yg x mandi tu . then erika pegi laa buad air utk mereka . ramai ouh ! dlm 5-6 orang . erika berdua dgn adek erika . parents and yg lain-2 sume tade . dorang kua ..

then erika kacau air utk dorang . tgh-2 erika kacau air tu ade sorang acik tu tegur 'eh angah ni cantek da skg' . HAHA time tu rase nk gelak kuat-2 . tapi naseb baik ade tetamu . so diam jelaa .  rase nk juga jawab kat makcik tu 'sebelum ni x cantik ke?' . HEHE tp xpyh nak demand sgt laa kan ? org da puji kite just mampu ckp 'ALHAMDULILLAH' atas kesempurnaan yg di berikan . erika xtahu cantek tang mane laa dia nampak tu ..

actually erika ni tade cantek sgt pon . serba kekurangan laa . kite manusia tade yg sempura kan . dan erika x mampu lg utk jd sempurna . terus terang erika ckp . kalau yg lain ckp erika cantek pon tapi kat mata boyfie erika sgt-2 lain . mungkin hati erika selalu prasangka buruk kat dy . tapi tu sume dr naluri hati erika . hati erika x pnh salah . sentiase betul ! bile tanye dia of course x mengaku kan ? semua lelaki cmtu . nak tahu ape yg naluri hati erika berkata ? okay let me story here . but erika nak cite kat paragraph bwh laa . yg ni da penuh sgt . HEHE :)

if dulu-2 dia x pnh kisa kalau erika nk dtg tempat dia kat wm tu . skg ni da lain . if erika nk dtg sane mesti dia x bg . dia x ckp straight tau . dia just ckp 'xpyh laa dtg sbb nnt nyusahkan awak pulak bla bla bla' . lelaki kan ? pandai sgt bg ayat . so erika diam jelaa . dlm hati erika ni ckp 'mungkin aku ni x cantek . x hot mcm bdk-2 wm tu . x seksi-2 . pakai jeans bkn short pant . if selisih dgn member-2 dia mesti dia segan kan ?' . okay yg tu hati erika selalu ckp . kdg-2 tu ade je member dia im erika kat fb . tanya bila couple . da lame ke ? then mcm biase laa . dorg bg soalan cepumas ! nape x pnh nmpak kat wm ? errr ! time tu erika mmg stop im budak tu !

hati erika x salah kan ? nwm erika ni xkisa tu sume . yes ! erika belum keje . study lg . still menyusahkan parents . so x salah kan kalau skg erika x cantek . bg erika tu sume belum masenye lg . erika akan baiki sume kekurangan diri bile smpai masenye nnt . nak tahu bile ? tunggu erika keje laa . skg ape pon x bole . duet pon cukup makan je . lepas topup pon da bersyukur . nasihat utk korg . jgn amek kisa sgt if korg dpt boyfie cmni . ni laa silap erika . couple dgn org HOT . so kena laa tanggung mcm-2 . HEHE dia setia pon da cukup . eh berjela pulak erika bercerita . btw have a nice day ! kbai :)


*erika yg serba kekurangan*





THANKS sbb membace :)

No comments:

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika