KUCING SAYA HILANG :(

Views
: to all bloggers and followers : 

today is my bad day . for me laa . how about yours ? mesti okay kan ?  actually erika tgh sedih ni . nak tahu nape ? korg baca post title mesti da tahu kan ? yess ! kucing erika hilang (T_T) x tahu mane dia pegi . sgt-2 terkilan laa . before dia hilang tu erika sempat snap pic dia . time tu dia tgh mesra-2 dgn 'abang' dia . mase tu erika tgh onl je . erika tergerak nk snap pic dia . sgt-2 comel and name dia erika yg bg . erika letak name dia COMEL sbb dia mmg comel . kucing kampung yg mcm kucing siam . bulu lembut and kembang ! serious terkilan gila !

before dia hilang tu erika main-2 dgn dia . mlm semalam tu dia teman erika webcam dgn 'boyfie' erika . dia asyik landing dekat camera lappy je sampai boyfie erika pon x dpt nak tgk muka erika . dia manje ! tiap mlm mesti ajak org tido . dia kuad makan . makan cket . tapi kerap . dlm sehari kena bg tiga kali makan laa . now da tade yg nk minta makan kat erika . sedih ouh ! :(

even kat rumah ade lg tiga ekor kucing . tapi COMEL the best laa ! da tade lg yg nak manja-2 dgn erika . yg lg tiga ekor kucing tu liar cket . dia x suka org pegang-2 and cium-2 dia . COMEL lain -.- mane dia ek ? parents sume ckp mesti dia kena amek org .  x pun dia masuk uma org then org x bg dia kuar lg . sbb sape yg tgk dia mesti suka punya laa . lpsni da tade yg nk teman erika onl . selalu time erika onl mesti dia dudok dpn lappy erika . time erika buka blog org mesti dy cakar-2 screen lappy erika sbb dia geram tgk snow yg gerak-2 tu . sweet kan dia ?

tadi adek bongsu erika ckp yg ayah nak cari kucing lain . gantikan COMEL . tapi erika tahu tade yg bole ganti dia . dia kucing yg paling cute and sweet pnh erika ade . erika syak someone yg dengki dgn family erika da sorokkan COMEL . xpe laa if dorg nak sorokkan dia . biar laa kan . asalkan COMEL sihat selalu . erika rendu dia laa . bangun tido mesti ingat dia . erika tahu dia mesti teringat kat kami . hope dia balek satu hari nnt . puas mlm td erika pusing satu lorong taman erika cari dia . tp still x jumpa . confirm dia da kena sorok ! 

ni laa picture dia dgn abg dia . the first and the last picture !

*COMEL yg kena gigit tu*




THANKS sbb membace :)

2 comments:

mimie said...

kucing hilang ? ala, ciannya. hehe. saye takut kucing :)

Aimie Erika said...

yes . kucing hilang :(
sedih sgt ouh (T_T)

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika