PERMINTAAN TERAKHIRKU (T_T)

Views
ASSALAMMUALAIKUM bloggers ! ;)

selamat mlm dan selamat pg utk semua bloggers + followers + stalkers and many more lha ! have a nice and blast day okay ? today i would like to sharing some wishes that i hope someone i love will fulfill all my wishes for my birthday on 23 DEC 2011 -.- 

  1. my first wishes ! tade lha berat sgt pon ;) just i need a little time to spend with him .. u all know whom right ? he the one and only *capital H* ! ily imy so much much darling ! almost 3 years couple kite xpnh celebrate birthday same kan syg ? yg sy dpt di hari lahir sy hanye ucapan -.- kali ni bole x kite buad lain cket ? contohnye mcm hang-out same2 ke .. g shopping or watching movie together lha ! mesti best kan ? da lame kite x spend mase same2 utk romantik2 mcm dulu ;( serious sy rendu sgt time dulu2 .. jarak dan mase da pisahkan kite !
  2. my second wishes ! sy nak awak ade dgn sy for the whole day ! even tu permintaan mengarut tp sy rase awk still mampu nk tunaikan semua permintaan sy lg ;) awak bkn PM dan bkn assistant PM .. so awak tetap bole spend the whole day on 23 DEC with me ! rugi kan kite xplan awal2 ? kalau x bole kite g bercuti ;( kalau tahun lepas bulan11 kite g GLORY BEACH RESORT .. tahun ni tade pon ! just bulan6 ritu je g bercuti kat tempat same ! ishhh -.- rendu gile time bercuti tu ! just only the two of us ! 
  3. my third wishes ! sy nk g pantai -.- sbb pantai buad sy tenang je ;) then nnt kat pantai tu lha bole jd saksi pergadohan kite ! ingat x mase kite g TANJUNG BIDARA aritu ? sy luahkan ape yg sy x puas ati kat awak .. then tros awak hentak selipar and start motor ajak balek ;( kelaka dan sedih sy time tu tau x ?! muka awak sumpah serious .. kalau dulu2 awak xpnh mrh2 sy smpai cmtu .. dulu awak penuh kasih syg smpai sy pon naik lemak dan mengada2 kan ? betul x ?
  4. my fourth wishes ! sy nak awak bgtau ibu awak pasal hubungan kite .. can u ? sy tau mesti awak x bole kan ? mesti awak harap sy yg bgtau dy kan ? nape bkn awak je ? dy kan ibu awak .. dy mesti faham awak kan kan ?? let your parents know about us ! that the only thing i want darling !
  5. my last wishes ! sy nk sgt mkn MCD dgn awak ;( da lame sy minta kan ? awak xpnh pon bg ! awak x tgk sy makan MCD cmne ! sumpah sy mmg batak MCD yg awak belanja ! ni x cket2 belanja KFC ! muak sy makan ayam ! bole x belikan sy MCD ? then sy nak makan kat dlm panggung wayang .. sape nak mrh ? meh sy hempuk org yg mrh tu guna TV besar tu ! HAHA ganas kan ? awak selalu ckp sy ganas .. tp sebenarnye awak lg ganas dr sy ! HEHE ape pon x bole lha ;)
saya harap sgt awak dpt tunaikan semua yg sy minta ;) bkn ssh pon ! semudah 1 2 3 je yang -.- bole eh ?? bole lha ! aritu aniversery x dpt ape pon (T_T) sedih sy tau ! awak jahat sgt ! tp sy segan nk minta2 ni .. hope awak still ade cket mase nk bace blog sy ni ^__^ 
 

THANKS sbb membace :)

2 comments:

gmiDOTstudent09 said...

done follow u
come visit my page and blog
do like and follow ok . tengss
http://www.facebook.com/pages/Bloggering/300376856657636
speechless009.blogspot.com

Aimie Erika said...

okay ;)) THANKS -.-

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika