FIRST BIRTHDAY PRESENT :)

Views
: to all bloggers and followers :

hey peeps ! erika rajin nak update blog ! erika happy sgt-2 ! x tahu nk cakap cmne lagi da . SUMPAH ni hadiah paling bermakna bg erika . nak tahu ape ? bace x post erika TEKAN SINI ? if sape-2 yg bace mesti tahu kan ape yg erika nak ? yes ! kucing erika yg penah erika cerita kat entry KLIK SINI tu da jumpe balek ! cmne erika bole jumpe ? meh sini erika story :)

malam before birthday erika tu . erika nages-2 sbb firstly gado dgn si dia . then bile sedih-2 tu erika mmg teringat kat COMEL . erika doa byk-2 . erika ckp 'hadiah yg paling erika nak ialah COMEL' . erika  nages puas-2 smpai bengkak mata . erika tgk gamba dia and siap merayu suruh dia balek . paling erika terkejut bile ape yg erika doa tu termakbul ! terima kasih YA ALLAH kerana telah memulangkan semula dia kepadaku :) happy yg x terkata . smpai mak erika pon balek keje awal ..

HAHA okay guys . kat sini erika cite cmne erika bole jumpe dia balek . HEHE mesti x sabar nak dengar kan ? okay pagi-2 tadi around pukul 7 mak erika nak g keje . then erika tersedar . erika bangun cuci muka sume and terus duduk borak dgn mak . smpai laa mak g keje pukul 9 . sebelum mak g keje tu mak pesan suruh erika g amek ic baru dia kat JPN tampin . so erika sgt malas nak g awal-2 . erika plan nak g around pukul 3 . sbb tampin tu x jauh mane pon . around pukul 2 lebih erika mandi sume . plan nye lepas g amek ic tu erika nak kua duet kat bank . then nak buad treatment rambut . lastly nak shopping baju cket . almaklum laa . baju erika sume da buruk-2 . layak kena buang tong sampah je ! HAHA -.-

okay around pukul 3 erika keluar uma . tgh-2 jalan nak keluar uma . yes ! erika nmpak COMEL ! and COMEL berjalan nak g kat erika . time tu sumpah erikanak nages . rupanye selame ni dia x g jauh mane pun . dia kena SOROK kat rumah jiran erika yg terletak selang 4 buah rumah ! see now ! erika malas nk ckp byk . erika amek comel and terus bwk balek uma . erika bg makan and call mak . mak terkejut ! erika bg makan and kurung comel kat bilik mak . sbb takut hilag lg . erika pun gerak keluar settle kan keje-2 erika . hurmm mmg x sabar nk borak dgn comel . tp keje tu kena bg settle dulu ..

HEHE skg comel da ade kat erika . erika nk jage dia betul-2 ! x nk bg dia merayau lg ! HAHA ni laa hadiah paling bermakna bg erika . nak harap hadiah dr boyfie mmg HARAPAN ! okay laa . mlm ni or esok erika update lg . ngantuk and nak gayut jap ! erika bocorkan tajuk entry erika utk mlm ni or esok . HEHE erika nak update pasal treatment rambut and baju yg erika shopping tu tunggu ye ? adiooos :)

THANKS sbb membace :)

No comments:

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika