UNTUK AWAK :')

Views

surat cinta pertama untuk dia yg bergelar KEKASIH -.-


Awak, almost setahun kan kita guna panggilan 'sy dan awak' ni? semuanya jadi lepas awak ada dia dulu-dulu. tahun lepas lar kan? ingat tak, kita dah tak mcm masa awal-awal couple. berubah 100% lepas awak balik duduk Key Ell. sy tak tahu lar, mungkin ALLAH nak uji kita. tapi selalu sgt dah kita kena uji, sampaikan sy dah tak kuat nak teruskan hbgn kita ni. ye, sy mengaku! perasaan sy sama mcm awak skrg. sy terpaksa nafikan tu semua, sbb sy nak pertahankan hbgn kita. sy sygkan hbgn kita je. hati ni kalau nak ikutkan, mmg dah tawar sgt-sgt!

Sy dah penat sgt bila tiap-tiap hari kita bertengkar. awak tak pernah nak pulihkan hbgn kita. sebaliknya, awak lepaskan semuanya dgn cara 'text' perempuan lain. itu ke jalan penyelesaiannya bila kita on crisis? kenapa sy boleh setia, jujur dgn awak tapi awak tak boleh? kalau betul awak nak ada someone else, please let me know everything! btw, sy sgt-sgt bertuah sbb sy belum pernah mengenali dan berjumpa FAMILY awak. if kita break off, takde lar segan sgt kan? 

Awak ingat tak masa awal kita couple EMPAT TAHUN lepas? masa tu awak kena duduk kg temankan atuk lepas nenek awak meninggal kan? masa tu awak sunyi, sy tahu. mulanya kita ni asyik bertekak je kan? sy BENCI awak dulu. tak sangka pulak, jd SAYANG. itu cerita lalu, awak pun aritu dah cerita perihal kat kg dulu. actually, sy agak tergamam. tapi lepas awak ckp, awak tak pernah menyesal kenal sy, Alhamdulillah. tak kisah lar kalau awak tak betul-betul maksudkannya sekalipun. awak awak awak, ingat tak? dulu lepas sy abes sekolah je, mesti awak tunggu kan? hampir tiap-tiap hari lar. even weekend pun kita jumpa sbb sy pergi tuisyen kan? HAHA rindu time tu 

Lepastu, kalau awak ada duit lebih, mesti awak ajak sy pergi tgk wayang dekat Seremban kan? tak tahu lar awak ingat lg ke tak. first movie kita tgk, cerita X-Men. cerita tu tak best! sy lelap kat bahu awak. HAHA sy asyik tidur je. dalam bas pun tidur jugak, awak yg rajin tarik kepala sy kalau sy terlentok arah lain, and letak kat bahu awak. I miss every single moment with you syg! ALLAH je tahu mcm mana keadaan sy lepas awak balik Key Ell tu. apa yg paling sy takutkan, betul-betul jadi skrg. entah lar wak, kalau sy tak tinggalkan kg and pergi study dulu mesti hbgn kita still baik kan?

And baru-baru ni sy ada cerita pasal impian sy utk dua tahun akan dtg. tapi masa tu, sy tak nak awak duduk Key Ell lg. sy nak awak ada kat kg dgn sy, ada dekat sisi sy. and for short, got married lar! tapi awak tak nak. entah lar, cita-cita awak ada sana. sy punya cita-cita pulak kat kg. so mcm mana? tak boleh buat apa-apa lar kan? and masa kita cerita-cerita tu, awak ada ckp something. Ahahahaha! about married! and relate with *ehem-ehem* please think positive guys! start malam tu, sy JANJI yg sy tetap akan tunggu awak sygg 

Awakk, kalau diberi pilihan. sy nak koma atau hilang ingatan! sy tak nak fikiran asyik dibelenggu masalah! dgn keadaan sy skrg, sy tak kuat! awak ingat satu benda sampai bila-bila. kemana sy berlari, kemana sy pergi lepasni. pecaya lar! sy tetap akan kembali disisi awak, bersama awak. ada anak-anak dgn awak. sehidup dan semati dgn awak. sbb dlm hati sy hanya ada seorang je insan. yg bernama Hairul Azuan! ;)




THANKS sbb membace :)

No comments:

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika