EXHAUSTED! :')

Views
: to blogger and followers :

Hey peeppsss! Salam Maghrib semuaaaaa :) kenapa tah nak sgt update blog sejak akhir-akhir ni. terrrrajinnnn pulokk da -.-' maybe masa yg terlalu byk terluang kott. ahh! persetankan semua! ada kerja pun buad mcm takde jer, mcm tak tahu pulak Erika ni mcm mana! HAHA

Actually, badan sgt lar lemah-lemah plus lenguh sbb tadi ada kelass Madam Hunny! erghhh, ingatkan dismiss kelas sbb dinner punya pasal. tapi ada pulokk kelas dia. pergi lar dgn tak relanyaaaaaaaa! cangkul bkn utk diri sendiri punya batas, tapi untuk org lain jugakk! see? wajar lar kalau lenguh-lenguh badan tu kan?

Nak update apa, still tak tahu lg even da paragraph ke-tiga da! banyak sgt nak story, tapi tak tahu FOCAL POINT nyeee! ahh cerita je lar ek? pandai-pandai lar korg pahamkan sendiri. sebenarnyaaaaaa kan, hati ni SEDIH! tu yg main cangkul je batas-batas tadi. tak fikir apa da, dgn penganiayaan tak berpenghujung yg aku terima dr seseorang yg aku syggg. aku REDHA beb, if ni yg kau nak kan? aku faham!

Hati SEDIH sgtt! aku da banyak kali kot lukakan hati sendiri.bercalar-balar da hati aku ni if pergi X-Ray! krisis dgn si Dia yg masih tak berpenghujungg. idk why I can't be strong! I love him. let me know, if you already have someone else. jgn lar main tarik tali dgn aku. aku tak perlukan tu semua pun. aku perlukan KEPASTIAN! that's all! if you want to end up our relationship, okay! asalkan awak puas hati. teruskan permainan awak syg. kalau GAGAL, tolongggg jgn cari sy :')

Sy penatttt sgt AWAKK! awak tahu tak penad tu apa? awak tak tahu kan? awak buad sy mcm takde perasaan. almost three weeks dear! tak cukup lg ke semua ni? kalau nak PUTUS, cakappppppp! takpyh perli-perli mcm hape tah. ingat org takde perasaan ke? awak ingat sy ni nak tunggu awak je? nak tahu apa sy rasa sekarang? rasa BOSAN, tapi MEMERLUKAN! mungkin sbb sy ni rajin bercerita, nak selalu je msg and call. bila senyap, rasa bored! itu lar sy...

Tadi tghari kita okay je kan? awak pun terlepas ckp 'ilyt' dekat sy. tu lar, EGO tinggi sgt. tapi sebelum maghrib td kita gaduh! kenapa ek awakk? sy try sabar, cool je bila awakk main-main. entah lar, tadi mmg sy da takleh sabar. kalau da betul-betul ada pengganti, tlg bgtahuuuu! then, tak perlu lar awak nak ulang-ulang ckp benda yg sama banyak-banyak kali! ingat sy kisah sgt ke awak ada BETINA lain? tgk je lar berapa lama BETINA tu tahan dgn perangai awakk! seriously, lama-lama org pun muakk lar!

Kepada awakk yg sy CINTA dulunya, ruang utk kita pulih mcm dulu mungkin takde lg da skrg. awak yg pilih jalan mcm ni kan? sy ikot je permainan awakk selama ni. tapi sy penatt sgt skrg. sy STOP dulu. stop utk semuanyaa. stop dari terus MENCINTAI, MENGHARAP dan sebagainyaa! bg awak, 4 TAHUN kita bersama tu suatu jangka masa yg singkat. awakk HEBAT sbb MENCUBA utk mengenali BETINA lain, dan belajar untuk mempunyai EGO yg terlalu tinggi tu. tahniahh, berjuta-juta ucapan terima kasih sy kat awakk sbb berjaya MEMPERMAINKAN hati dan perasaan sy. percaya lar, ssh sy nak lupakan kenangan terindah antara KITA 

Syg Selalu,
Nurul Syafika

THANKS sbb membace :)

No comments:

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika