UNTUK ENGKAU :')

Views

surat cinta kelima buat insan yg bergelar KEKASIH -.-


Untuk kesekian kalinya, sy mencoretkan sesuatu lagi buat awak. kerana? kerana sy tak pernah ada ruang untuk bercerita, meluahkan rasa dan berterus-terang dgn awak. bila sy nak luahkan rasa ygg dah lama terbuku ni, and sy tak tahu mcm mana cara nak meluahkannya, this diary have their solution. sy tahu, one fine day, awak akan buka blog sy. tapi tak tahu lar bila kan? HEHE as long as awak buka and baca, tu dah buat sy rasa sgt-sgt bertuah!

Actually, today for the whole day, sy takde kelas. happy kan? tidur pukul12 and pukul10 pg baru bangun. heaven! sbb bg org yg selalu sgt bermasalah mcm sy ni, mmg tidur lar jalan penyelesaiannya. okay, sorry. back to the story! tadi masa otp, suara awak lain sgt. kenapa yer? sy tahu ada benda yg awak sorokkan dari sy. berapa lama awak nak sorok? sy takut, bila awak dah lama simpan and rasa-rasa tak leh sabar, awak lepaskan dekat sy. sy tak nak mcm tu. kalau ada masalah, let me know!

Gambar selingan dekat atas tu, nampak kan? berpura-pura gembira bila tahu ada org ketiga dlm hbgn kita. itu sy, sakit sgt! tapi hari demi hari, sy jadi lali! sbb sy tahu, lama mana awak dgn sy, akhirnya hbgn kita akan putus jugak. sy tak minta, tapi one day or soon awak akan end up juga relationship kita. skrg ni awak buat sy tertanya-tanya dgn hbgn kita ni or dlm erti kata lain, awak gantung hbgn kita tak bertali! adil ke bg sy bila awak buat mcm tu? kalau tak nak lg, bgtahu. ni bkn jalan yg terbaik untuk awak pilih. tapi awak semakin mendera sy! 

♥ cintaku mmg lar tak seindah permta juga tak sehening kaca.. aku dilahirkan tidak sempurna, begitu juga kau.. jadi, terima lar aku seadanya, dan jgn lar kau memandangku sebelah mata.. kerana hanya sisi kekuranganku dan aku pasti, kau juga sepertiku.. hargai diriku seperti aku menghargai dirimu, kerana aku hanya lar insan biasa begitu juga kau 

♥ Tiada insan pernah terluka ketika bcinta.. dan tiada juga yg bahagia seumur hdup dia.. didalam derita terselit juga kebahgiaan dan disaat bahagia sesekali derita hadir menduga 

Ukhuwah itu mcm seutas tasbih. Di cipta untuk mengingatiNya. Ada awal tiada penghujungnya. Dibagikan untuk cintaNya dan diratib untuk redhaNya. Kasih Allah Kasih Sejati, Indahnya Silaturrahim ♥ 

Awak, andai lar awak dpt memahami hati kecil sy, mungkin hbgn kita tak mcm skrg. sy sygkan hbgn kita. tapi jgn terus tipu sy! awak tak pernah nak hargai peluang yg sy bg tu. sy kecewa sgt-sgt! awak tak menyesal ke buat sy mcm ni? sampai bila awak nak terus lukakan hati sy? sampai bila? selama ni hidup sy hanya untuk awak. kenapa awak tak pernah sedar? :(




THANKS sbb membace :)

No comments:

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika