UNTUK KAU :')

Views

surat cinta terakhir buat insan yg bergelar KEKASIH -.-


Hey peeps! Salam Maghrib semua.. nampak kan ayat di atas sekali tu? yes, surat cinta terakhir untuk si dia yg bernama Hairul Azuan. bkn tak nak tulis lg surat cinta untuk dia. tapi biar lar aku berhenti dari terus menyelubungi hidup dia. membiarkan dia bahagia dan aku teruskan hidup bersama-sama sisa cinta dia. walaupun berat untuk aku ungkapkan, tapi kini aku REDHA dgn ketentuan-Nya 

Dan melalui gamba selingan di atas, sy tahu awak akan merindui sy suatu hari nanti. even bkn skrg, tapi one fine day. hanya cepat atau lambat jer. apa yer sy nak tulis untuk surat cinta terakhir ni? actually, sy dah msg awak tadi. and for short, yer. sy akan tukar number hp sy, sy akan block awak di FB dan sy akan tukar link blog ni tak lama lg. maybe selepas sy tahu, awak dah pernah baca kesemua surat-surat cinta sy ni -.-

Bkn apa, hati sy dah terlampau tekad! tadi penat sy tunggu kot-kot awak ada msg sy. tapi HAPRAK! buat penat jer tunggu! and tiba-tiba terfikir, aku kena berhenti berharap! yes! so, aku on lappy yg sentiasa di sisi, setting lappy, tukar pass lappy, tukar everything yg berkait dgn dia and for sure, deleting our picture! it's I'm strong enough? Maybe soon! skrg, dah takde lg gambar-gambar kita bersama. walaupun dlm hp, semuanya sy delete! 

Sy tekad, sebelum ni hati sy pernah berkata. once I have that strong, firstly sy akan delete gambar-gambar kita. dan selepas itu, sy akan tukar number hp and lastly, sy akan pergi jauh dari hidup awak. skrg tinggal nak on number baru tu jer. actually, number tu tak berapa baru pun. dah lama simpan, tiba masa dia berkhidmat pula :)

Sy pun dah pesan mcm-mcm dekat awak. just sy tak ingatkan janji-janji kita jer. biar janji-janji tu MATI sepertimana matinya CINTA sy dekat awak. sy dah byk bg peluang, bkn awak je yg asyik beri sy peluang. sy ingatkan, bila bercinta dgn sepupu sendiri, tak lar rumit mcm couple dgn org luar. tapi sebaliknya terjadi. kuasa ALLAH, takde siapa yg tahu. hanya Fara je yg tahu kita sepupu, sbb sy yg bgtahu aritu. for sure, she was shocked! HAHA

Sy give up! sy putus asa, sy berhenti mencintai awak! sy stop semuanya skrg! hati sy dah terasa kosong sgt-sgt. teruskan hidup awak, jgn toleh belakang lg, sy sentiasa mendoakan awak. perginya sy bkn kerana BENCI, tapi sy tak nak rasa syg yg dah sy simpan terlalu lama ni bertukar menjadi BENCI dan DENDAM. tu jer, sy nak kita putus cara baik. pasal tunang tu semua, tak kisah lar. hanya mak jer yg tahu, and takde siapa lg yg tahu. biar lar musnah harapan sy nak hidup dgn awak. sbb ni jalan yg awak pilih. sy hanya mengikut telunjuk awak jer. semoga ALLAH merahmati kamu 


Selamat Berbahagia
-Nurul Syafika Ali-


THANKS sbb membace :)

No comments:

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika