FIRST TRY :)

Views
Salam 1 Malaysiaaa

Malas nak tiup Blog nie sbb mmg dah tiap masa berhabuk.. Dah buruk dah pun Blog nie, tunggu nak jadi usang jer.. Hm actually sgt busy this semester.. Banyak gila kerja, tapi try untuk cekalkan hati.. Kuatkan semangat untuk Final Semester nie! Gambateh Erika and friends! Tak sabar rasanyaa.. Tiga minggu lagi, then.... Yahoooo! Takde lah yahoo sgt sbb lepasnie nak kena pergi interview praktikal dekat Sime Darby Plantation.. Hm

Eh lain nak cerita, lain pulak yang diceritaa.. Btw, since muka nie tak berapa elok sesejak jadi students Agro.. Hati nie tergerak nak try HerbaLife sbb mcm elok.. Harga?? quite expensive! Tapi buat pejam mata jelaa.. Nasib baik hubby nak tlg bayarkan :) Eh btw, hubby dah transfer kerja ke Seremban! Harap cinta antara Tampin-Seremban makin kukuh hendak-Nya...

Okay berbalik dekat product tue. Yes, mmg elok rasanyaaa.. Baru try dua hari, dah dpt rasa perubahan kulit! Wahh heaven. Mmg mahal, tapi rasa berbaloi kot -.-' InsyaAllah.. Okay, nie aku tunjukkan lah product-product tue. Yes, aku dah jadi ahli. So beli mmg dapat less lah.. Product nie sgt-sgt menjimatkan sbb boleh tahan almost 3 Monthsss! Woww~ Semua sekali RM200.. Berbaloi jugak rasanyaa.. harap-harap begitu lah! Tak tahu nak hapdet apa lagi pasal benda nie.. Seriously bila pakai benda nie, aku rasa mcm Wanita lah sgt! Grrr -__-



Lupa nak bagitahu.. Parlimen dah BUBAR! Siapa-siapa yg dah layak mengundi tue, daftar lah yer.. Jangon dok MENYALAK jer dekat FB/TWITTER/BLOG or ETC.. Tapi habuk pun tarakk! Jalankan tugas anda sbg pengundi yer.. Jadilah pengundi yg BIJAK! Teringin nak mengundi, tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ! Umur tak cukoppp :(
xoxo
erika

THANKS sbb membace :)

No comments:

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika