Cik Hati Terluka :')

Views

: to blogger and followers :

yoowww! whatsssupp! kabare? wahhh! rinduuu GILA dgn Cik Blogggg! almost 2 month ++ erika tak updated kan? ada yg rinduuu tak? confirm ada! yg rinduuu tu semua yg pakat rajin stalker erika. okay, now erika kembali semulaaa! :D



okay, you all know why erika buad title post cenggitu? and kenapa erika post gamba cenggini? ye, good! erika sedihhh doe -_- kenapa? gaduh dgn dia laa. sehari ni, takde call, takde msg :(
seriously, sedih! tapi taknak laa kacau dia. mesti dia tgh stress GILA! erika nak bg dia masa, taknak push dia. dia kan da 23 years, boleh fikir apa yg baik dan apa yg burukk. tadi my bestie tegurr 'nurul, kenapa dgn kau? perlu ke ketawa dan senyum yg tak ikhlas? don't be sad! letak tangan kat dada, ckp laa ALLAH ada dgn kita tiap masa!'

and for usual, erika akan jawab 'eh takde laa. aku okayyy. aku tetap aku. RAINBOW! pelangi, yg seringkali mewarnai hari2 org lain, tapi bkn hari2 aku sendiri. Ya Allah, tu laa kelemahan aku'. tapi aku tahu, ALLAH syggg aku. tu pasal dia uji aku. tgkk! aku takde leka dgn tanggungjawab aku lg. aku patuhh dgn suruhan DIA. praise to ALLAH, aku sempat berubah sebelum DIA tarik nyawa aku :)

to AWAKK : kenapa awakk ckp kasar dgn sy? hanya sbb TWITTER. maafkan sy, byk lg salah yg sy da buad smlm. tapi awakk bkn bf yg sporting mcm bf kawan2 sy. mmg betul, lumrah bg LELAKI ada sifat benci dan cemburu. tapi, apa yg awakk text sy smlm amat2 buad sy terluka. ye, mcm lagu Najwa Latiff 'segala kata cacian, yg telah engkau berikan, membuatku rasa kosongggg'.
that's why sy senyap je arini. sy takut, awakk buad perangai mcm aritu. tapi sy tahu, walau sy pujuk awakk, awakk tetap berkeras. entah laa, kalau dah takdir awakk jd mcm aritu, ada AYU. sy sgt2 tak kisa. hampir 4 bulan sy cuba pulihkan hubungan kita. awalnya, mmg okayy. tapi lama2, sy REDHA. kalau kwn sy yg couple for almost 5 years and end up with BREAK UP, so no wonder if kita begitu. semua da tertulis kat lohmahfuz kan? 

takpe, it sokey. tu je mampu sy ckp. semalam sy menangis, sebelum tidur. sbb sy sedihh. sy rinduuu awak yg dulu. sy nak org kejut sy bangun sahur, ucap 'selamat berbuka sygg'. tapi sy tak dpt mcm tu. pedih okayy! tapi sy kentalll! sy tetap kuad, anggap tu semua perkara biasa. tapi tapiiii, awak ingat tak? before kita gaduh mlm tu, kita okay kan ptg tu? sy call awakk, sbb nk ckp pasal LULU. masa tu awakk bercakapp tak henti2. tu tanda kita nak jd mcm ni kott =='

sy nak nagess. kenapa time2 sy ada krisis dgn family, time ni jugakk kita pun ada krisis? 5hb ni genap kita 3 TAHUN 7 BULAN and genapp 2 BULAN kita takk jumpa. Ya Allah, kuatnya sy kan? maaf sbb sy selalu ungkit2 hal awakk dgn ayu. maaf, sy cemburu! kenapa sy tak dpt layanan mcm dia? sbb kita da lama? da bosan? perlu ke tu semua? kalau semua LELAKI mcm ni, sy sanggup lari kat hujung dunia. lari dr semua, lari dr segalanyaaa. sbb awakk da buad sy terluka. it hurts me so muchhh syggg :'(

awakk kuad! boleh tak bg sy sedikit kekuatan awak tu kat sy? pleasee... sy nak kuad! sy taknak nages2 ni. sy taknak LUWI and PIQA nampakk. sy ni macho! mane bole nages dpn mereka. guys! doakan erika please. erika nak tabah wehh! taknak down mcm skg. kerja byk, kwn pun da perasan perubahan erika. kesian dorg, dpt tgk kepuraan erika. awakk kak ayu, kalau laa sy tahu jd mcm ni, sy takkan terima dia balik. mungkin ni balasan utk sy sbb pisahkan korg. takdir ALLAH, sy REDHA. tapii sy tak kuad... maaf byk2, sy bersalahhh :'(


THANKS sbb membace :)

No comments:

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika