HOSTEL LIFE :')

Views

: to bloggers and followers :

yuhhuuuii! apa khabar? puasa takk? harapnya puasa la ye. puasa bg penuh, mesti bangga nnt. Erika nak puasa penuh? harapan laa -_- okay, let's focus to our entry tittle. hostel life? mesti korang tahu kan? sbb mostly, ramai yg decide nak duduk asrama bila masuk alam sekolah menengah. but for me, umur 18 tahun baru berpisah dgn rumah. kalau ikutkan hati, sampai mati nak duduk rumah je. tapi ni semua demi masa depan. okayyy stop talking nonsense Erika! proceed please! :D


ni pintu masuk bilik Erika. bilik number berapa? nak tahu? jgn tetanjat tau! bilik number CL 417. you know what? 417 stand for what? tingkat 4, bilik number 17 beb! tingkat 4 dari 5 tingkat. takde lif okay! tapi Erika kuad. setakat tingkat 4 tu, pejamm mata je wehh! HAHA


then, masukk je bilik akan jumpa almari kasut. almari kasut punya la besar, mcm nak letak kasut utk 10 org lak. sedangkan sebilik berdua je. haiiaahh -_- dpt pulakk Erika ni tak letak kasut kat almari. bersepahh je dpn pintu bilik. takkan nak buad perhiasan je almari kasut tu kan? so Erika dgn roomate decide letak makanan atas tu. heee :p


okay, ni kalau sape tak tahu baik g terjun lombong skg! HAHA ni la katil kami. mana satu erika punya? ce teka? ouhh! pandai! warna MERAH tu lerr. yg cadarnya mcm org nak kawen tu. actually, cadar tu makk yg belikan dgn ayah. so sweet kan? buad tak nampak je apa ada bwh katil tu. tu laa harta yg berjaya kami kumpul selama 5 SEM di bumi Beranang! :D


see! kemas kan? actually Erika ni tak rajin mana pun. kemas katil mmg tiap2 hari. tapi, betul2 kemasnya, seminggu sekali je! HAHA kenapa? sbb busy laa dear. pergi kelas pagi, balik ptg teruss BUM! zassss, tidurr! 


ni pulakk, almari baju Erika. kemas tak? okayy, tepukk tgn utk Erika! rajin kan? almari yg bersih, sejuk perut ibu mengandung! mak mertua mesti suka! *errr, suka ke?*


ni first tingkat, letak baju yg bergantung. tak byk pun baju kurungg sbb course yg Erika amekk ni jarang pakai baju kurungg. budak AGRO kan? pakai T-shirt je lbh. ni pun ada 10 pasang je. yg lain dok terperap kat dlm kotakk. kesian mereka -_-'


ni tingkat kedua pulakk. okayy, buad tak nampak apa yg tak sepatutnya nampak tu! rasa tak nampakk kot. HAHA ni baju2 harian Erika. lipat jelaa, kemas kan? actually Erika tak suka brg berterabur. bila da terlampau busy sgt, baru la berterabur baju2 Erika. fyi, Erika cuci baju pun seminggu sekali je :p


ni last tingkat, letak makanan dgn handbag + hanger baju. makanan dlm almari? what the FISH? almari kasut tu tak muat la nak tampung makanan Erika. bkn sbb Erika kedekut tau. sorok makan ke apa ke, itu TIDAKK! Erika ni mmg rajin bg makan kat kwn. beli je lbh, mkn tak pun :)


meja study? kemas tak? ala, kemass la tu bg org 'RAJIN' mcm Erika ni. actually tak rajin pun study kat meja. selalu Erika study kat KATILLL! 


ni view dr depan bilik Erika. tinggi? tp kalau terjun ni still tak mati kot -_-'


ni di panggil 'bird eye view'. pandangan burung ke bwh. itu dr istilah landscape la. korg takk faham punya. err -_- landscape? nightmare!


eh kenapa tetibe je ni? HIHI saje gedikk nak tunjokk dahi JENDOL tu. okayy, abaikann! :D


gambar ni pulakk? FUNCTION? nak tunjukk yg Erika manis bila bertudung. okayy, tlg jgn muntah! HAHA apa yg Erika suka kat diri Erika adalahhhhhhh MATA! okay bye! :')


THANKS sbb membace :)

No comments:

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika