NO TITLE :)

Views
: to bloggers and followers :

yahooo! akhirnya, setelah sekian lama menyepi dr bidang penulisan. akhirnya, malam ni diberi hidayah utk mencoretkan sesuatu di ruangan cantekk aku ni before I'm going back home tomorrow! errr -__- seriously, belum sedih lg nak balik beraya dgn family! pfffttt! raya? persiapan raya? ouh! all is well! Alhamdulillah, berkat gaji kerja haritu, Erika beli semua baju sendiri. beli di Butikk hokeyy! terasa la nak menghargai diri sendiri yg da penad bekerja haritu. Butikk apa? Gene Martino je! :D

okay, guys! mcm mana persiapan raya korg pulakk? tema warna ape? ada tak yg same dgn warna tema Erika? hijauuu! yes, sedondon hijau dgn family this year. Alhamdulillah, sepakat membawa berkat kan. Haha, fyi. hubby pun decide nak pakai warna same dgn Erika! btw, hijau mmg favourite colour dia pun. no wonder la dia mula2 nak warna Kelabu or Putih, boleh pulakk tukar colour. konon dia msg Erika, ckp 'tanda sygg sy kat awakk, semua benda nak same dgn awakk'. Hehehe, wtv -__-

okayy, sgt tak bestt. cuti raya just only one weeks! damnit! today actually start cuti da. sgt tak best balik awal2. boleh rasa tak, yg Erika takk terasa bahang 'balikk kg or rumah' tu. sbb terlalu la awallll! nak cuti raya lelama. adoiii -_- 

btw, sgt2 tak tahu nak explain apa. just nak story cket je. Alhamdulillah, esokk balik nak singgah Parkson sekejapp utk beli jeans, baju adik2, baju ayah and baju hubby! disebabkan Erika beli kemeja Merah haritu, so decide nak beli warna yg sama jugakk utk hubby. Merah, if tak cantek, terpaksa la beli warna putih mcm yg hubby minta..

before terlupa, Erika sgt suka lah bulan Ramadhan. nak tahu kenape? yes, firstly semua Doa's dimakbulkan. Alhamdulillah, murah rezeki sgt kan. then, apa yg Erika terringin nak makan, tercapai! tak la kempunan kan. first haritu before Puasa, Pizza Hut. awal Puasa, KFC and keesokkannye pulakk, MCD. then, pertengahan Puasa, teringin nak makan Sushi King! errr -__- nasib agak baik, duit tak pernah kering, semua makanan sebat jela. and yesterday, feeling so sad. actually, teringin nak makan Kenny Rogers dgn hubby. sbb pernah janji dgn hubby, nak belanja dia for my first salary haritu. tapi takk dpt. so pergi dgn dua kawan baik Erika. Piqa and Alyaa. sedap? okayy la. mahal tahu dakk! tiga kepala mkn, almost RM70! kayapp aku :(

before terlupa, Ramadhan kali ni amat la berkat. sbb dulu pernah ada selisih faham dgn one of my BFF. and now, kami semakin okayy. kerap jugakk berborak. tadi dia nak balik pun, dtg salam and cium pipi. Alhamdulillah! thanks Allah! :D

okay guys, tak tahu nak story apa lg. just nak ckp Selamat Hari Raya Aidilfitri. Maaf Zahir tanpa Batin. jgn main mercun okay? bergembira lah! sebelum makin byk kerja anda. let's enjoy our photo! :D

reserve dulu, kalau takk, jgn harap la nak makan sini.  maklum la, bulan Puasa kan  :)

with si MANIS yuna. Alyaa, my beloved one :)

tgh memilih beberapa jenis Sushi :)

before ber Iftar bersama mentor dan adik2 junior. btw, that day, I'm a super senior!

with my Mentor, tengah2 tu. Madam Qamariah :)

nampakk tak muka org BERPUASA? :)



THANKS sbb membace :)

No comments:

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika