3 TAHUN 9 BULAN :)

Views
: to blogger and followers :

Actually, tak tahu nak update apa. Tapi nak cakap yg kami sudah melangkah ke 3 Tahun 9 bulan. If Allah will, kami nak terus kekal hingga ke fasa2 seterusnya, dan kalau boleh, sampai bila2 lah :)

Selama ni, hubby mmg lelaki yg terbaik bg Erika. Entah lah, kadang2 mata ni, salah silap cket je nak melenting. Kepala hotakk ni pulak, dok pikiaq bkn2. Tu yg conflict, fighting, merajukk sume bagai. Haiiaahh -__- lumrah manusia mmg begitu kot, Erika pun tak tahu. Seriously, bila fikir. Mmg Erika ni agak keras kepala SEDIKIT. Takde lah byk sgt pun. btw, before terlupa. Aritu, ada tweet pasal nak get Engaged. Positive respond from friends and family. Makk okay je, tapi ayahh tak tahu lg. Byk benda yg makk pesan. Thanks Makk, sbb restu angah dgn hubby!

Tapi, berlainan pulakk dgn akak Erika. I don't know why. Tiba2 je dia text and ckp 'kau da betul2 sedia ke nak bertunang?' and I said 'YES, I am'. Lama da kot Erika tunggu saat2 ni. Alhamdulillah, benda yg baik semakin perlahan2 di PLAN. olehh hubby, utk Aku. HEHE then, my sis cakap lg 'bole kek Erul layan semua kehendak kau? makan, pakai kau? baju harian yg kau pakai pun standard Blue Toms yg beli kat Parkson. Dgn makan kau, Sushi King, Kenny Rogers, KFC, MCD, Pizza? mampu ke dia?' and of course Erika jawab 'Aku nak kan dia bkn sbb apa2, bkn jugakk utk dia tunaikan apa semua nafsu aku tu. tapi aku nak dia selalu ada utk aku. ada sbg yg HALAL, bole aku nages kat bahu dia kalau aku ada masalah. cukupp tu'. 

HAHA sweet tak ayat2 Erika? Even Erika ni agak boros, tapi percaya lah! semua tu masih bole di control lg. Nafsu je semata2, hubby masih mampu tunaikan apa yg Erika minta buad masa sekarang. Itu pun da terlebih cukupp! HEHE bahagia bila berdua. Lg bahagia jika dia jd yg HALAL buad Erika -__-

Pesanan Untuk Awakk Encik Hubby :
  • Thanks utk 3 Tahun 9 bulan ni. Sy bahagia lg buad masa sekarang. Semoga kebahagiaan ni kekal milik kita berdua sampai bila2. ILY for who you are. And thanks for being a part of my life. Remember what we had promise before? I only belong to you, same goes to me. Please trust me, and don't stop loving me yeahh?
ni hubby KITA. jgn RAMPAS dia! :D


THANKS sbb membace :)

No comments:

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika