KEKELIRUAN -.-'

Views
: to blogger and followers :

Hye peeps! da breakfast? Actually nak update something yg rasanya belum jadi kenyataan, tapi hampir la kan. Untukk pengetahuan kalian2 semua, InsyaAllah bulan 5 next year, Erika nak pergi Praktikal da. So, lg berapa bulan je. Sekarang, pejam celik pejam celik je. Masa sekejap je berlalu. Btw, tu mmg tanda2 kiamat lar kan? HUHU btw, stop talking nonsense Erika. Straight to the point. Sebenarnyaaa, kita nak beli motor untuk pergi praktikall nnt. Makayahh da setuju nak belikan motor. Best la if kita jadi student ni. Apa kita minta, semua akan ditunaikan. Mana kita nak pergi jugakk, kita dpt pergi. Am I right guys? 

So, makk suruh survey la mana2 motor yg berpatutan tu. Erika request Ego S je. Tapi bila cerita dgn hubby, dia suggest suruh ambil Ego LC or Nouvo LC je. Sbb apa tah, dia ada terangkan. Tapi malas nak dengar, LELAKI. Pasal motor, semua benda tahu. So tadi, Erika try survey dekat google about harga and colour semua bagai. Talking about price. Hampir sama kot dgn LC135 hubby. Kalau ckp dgn makk, mana yg makk nak? Kalau Erika jd Mak, better amek terus LC135. Opppss! lupa la, takleh! Sbb hubby nak bg motor dia tu kat Erika, lepas settle payment 6 bulan ni. Ouhhh, demit! Keliru gila da ni -__- anyone? Help me please?




THANKS sbb membace :)

No comments:

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika