MENCARI? :')

Views


kenapa awak call sy?
kenapa msg sy?

AWAK, sy taknak ada apa-apa kaitan dgn awak lagi. pergi sana jauh-jauh! sy dah tenang skrg! dah tak sedih-sedih dah pun. jgn cari-cari sy lagi, jgn sampai sy BENCI awak! sy warning awal-awal dah kan? dulu awak buat sy, skrg sy balas balik. rasakan! bkn sy nak sgt balas dendam ni, tapi awak dah tersangat lar MELAMPAU! kenapa call and msg sy? nak terus lukakan hati sy? dah lar awak, biar sy cuba syg dan cinta org lain. selagi kita terus bersama, kita akan terus lukakan hati masing-masing! percaya lar, sy BOLEH bahagia 

Kita manusia, wajar mendapat BAHAGIA dan kasih syg. tapi sy tak pernah dpt pun tu semua. Ahahahaha :') hampir empat tahun, membosankan! Alhamdulillah, sy tenang dan damai skrg. mana tak nya, asyik tidur je. lupa semua masalah! HAHA bila bangun, lepak kedai makan lelama, gelak-gelak dgn kwn-kwn even tu semua senyum palsu dan terpaksa! demnit!  penatnya berpura-pura ni!

Thanks kwn-kwn yg selalu cheer up hidup akuu! kdg-kdg tu mmg teringat juga kenangan dgn dia. tapi apakan daya, bkn aku yg minta semua jd mcm ni. entah lar, ada jodoh InsyaAllah. tapi dah hampir sebulan mcm ni. tak lama lg jer monthly anniversary. then, lepastu tunggu lagi dua bulan, dah genap empat tahun! satu benda jer yg still dgn aku skrg. CINCIN! yes, tangan ni berat nak lepaskan dia. tiap kali tarik keluar, tiap kali juga tangan ni gatal-gatal sarungkan balik!


Mengenalimu 1 kenangan terindah hidupku,
juga buat diriku,
kau selalu ada untukku,
membuat hari-hari sepiku berlagu,
menyanyikan lagu-lagu rindu...

Aku tak bisa terus dgn mu,
kerana itu 1 seksaan bg ku,
teruskan hidupmu,
dgn gadis baru,
yg sering kau canang selalu...

Mmg sukar untukku,
melepaskan pergi dirimu,
kerana kau terindah dlm hidupku,
hanya kau satu,
teman terbaikku!


Berat sgt sy nak teruskan semua keputusan sy. sy tak kuat langsung! bila dpt msg awak, nak ignore tu punya lar ssh! HAHA pura-pura kuat, tapi tak kuat. pura-pura senyum depan kwn-kwn mcm takde apa terjadi. almost one month, aku buat hidup aku mcm takde arah tujuan. but, Praise To Allah! pelajaran masih okay dan aku harapkan yg terbaik sem ni! last jumpa awak time RAYA haritu. dah genap sebulan lar ek kita tak jumpa? RINDU? ala, baru sebulan, selalu tu tiga bulan lebih tak jumpa. GAGAH je aku, nages pun takk! *tipuuuu*

Okay lar guys, take my break for two days. nak balik Melaka! yahooo! lupakan masalah, jumpa makayah tercinta! rindunyaa dekat mereka! guys, doakan sy terus kuat tau? :D

THANKS sbb membace :)

No comments:

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika