MISSING YOU :'(

Views
Salam Maghrib dan Salam 1 Malaysia !
Awak, saya RINDU betul-betul RINDU. tak tahu kenapa, asyik dok teringat-ingat je dekat awak ! mungkin saya SUNYI tapi dakk ! saya dah terbiasa dulu asyik msg and call, kenapa saya macam ni ? awak rindu saya tak ? saya nak kuat, sampai birthday awak nanti. saya nak celebrate sama-sama dgn awak :'(

Saya try kuat, tabah. tapi tak boleh. bila hp tu senyap je tak bunyi, terasa macam taknak pakai hp je ! serious, terasa sangat-sangat. berapa lama lagi kita nak macam ni ? ye, saya tahu saya keras kepala, degil ! tapi kita sama. awak pun ada perangai yg selalu buat saya runsing ! tapi pernah saya jadi macam skrg ?

Kadang-kadang tu, saya rasa dah give up ! saya nak putus asa, tapi saya dah janji dgn diri saya nak buat awak happy time birthday awak nanti. kita belum pernah celebrate birthday awak lagi kan ? saya nak ianya menjadi suatu KENANGAN TERINDAH dalam hidup awak. saya tak kisah dah dgn janji-janji kita dulu. bagi saya, tu semua jadi masa kita belum matang. saya rindu !

Bila saya dpt tahu awak block saya, eh bukan awak, tapi BETINA tu. saya agak tersentap. kenapa awak percaya dia sampaikan pass dgn email awak, awak boleh bagi dia ? mesti dia buat awak betul-beul bahagia skrg kan ? untuk kesekian kalinya saya minta awak UNBLOCK saya. saya sedih gila bila kena block dgn awak ! saya tak dapat dah nak tengok gambar latest awak ! dgn cara tengok gambar tu jela buat saya okay, tak terus menangis rindukan awak ! awak KEJAM !

Skrg bila saya on je lappy, first saya buat tengok gambar awak, tengokgambar kita time dulu-dulu. saya SEDIH, tapi saya try kuat. even awak cakap saya boleh untuk kuat, tapi sebenarnya TIDAK ! berapa kali saya cuba kuatkan hati, tabahkan diri dan kuatkan semangat saya ! saya tak bolehhhhh :'(

Hancur dah harapan saya nak bina hidup dgn awak, ada happy life being together. ada anak-anak ! tinggi kan impian dan angan-angan saya ? actually, bukan saya je. semua pasangan yg bercinta mendambakan sesuatu hbgn berakhir dgn kegembiraan. sy try juga untuk terima kemungkinan kita tak kekal. saya tahu, lepasni dah takde ucapan 'HAPPY ANNIVERSARY DEAR' macam yg selalu awak cakap tiap-tiap 5hb. sedihnya HATI !

Awak ada rancang sesuatu ke ? kalau ada, saya tunggu KEJUTAN awak tu, saya harap saya takde la terkejut sangat ! saya tahu, kita mungkin tak sempat nak celebrate 4TH ANNIVERSARY, tapi bulan depan saya akan buat awak BAHAGIA sebelum saya betul-betul undur diri. bulan depan saya nak sambut Birthday awak and celebrate sekali ANNIVERSARY kita. saya nak buktikan, syg saya dekat awak akan kekal selamanya walaupun ada Farhan sbg pengganti. maafkan kalau ada yg awak tersinggung dgn perangai saya selama ni. halalkan makan minum, hutang piutang dan lain-lain lagi. tak pernah ada DENDAM antara kita !

Tapi satu permintaan saya. awak jgn pernah munculkan diri depan saya lg lepasni. saya dah takleh nak kenal awak dan takkan ada lagi sisa kenangan kita bersama, percayalah ! tu je cara untuk saya lupakan awak dan semua kenangan antara kita. terima kasih sbb beri saya peluang memburu CINTA awakk 

latest picture for 2012


Hairul Azuan



THANKS sbb membace :)

No comments:

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika