SKYPINGGGG :')

Views
: to all my dearest followers :

Salam Maghrib guys ! HAHA tak tahu lar kenapa akhir-akhir ni suka sgt update blog time Maghrib ? maybe sbb takde kerja kot. tambah pulak malam ni nak study dua subjek yg melibatkan banyak topik ! ouhh demnit ! mcm mana lar nak pulun study malam ni. nasib baik satu TEST and satu QUIZ. kalau dua-dua TEST, MATI hakuuu ! actually, update blog ni pun saje gedik-gedik, kerja byk tapi still menaip entry buat tatapan STALKER ! HAHA mcm lar hot sgt aku ni kan ? perasan jer lebih !

Btw, wish me LUCK for my paper tomorrow okay ? berbalik kepada cerita yg sy nak cerita tu. HIHI badan penatttt sgt ! kena dera dgn lecturer ! kemas bengkel, rasa mcm hape tah ! kena angkat batu, sapu daun-daun kering. look like CLEANER ! eh malam semalam erika SKYPE dgn ex-senior merangkap ex-roomate erika ! rindu GILA dekat dia, SUMPAH ! that time erika tgh sedih. I was thingking something in my mind ! YES ! about HIM and our RELATIONSHIP. okay, forget about our story, now nak story about KAKAK syg kita !

Nama dia Izreen Ismail ! teman yg paling SETIA ! setia seranjang ! HAHA nak tahu kenapa erika ckp macam tu ? sebabnya, masa SEM 1 dulu-dulu, before erika lelap mata, mesti nak dia ada teman kat sebelah. kalau takde dia, mmg takleh tidur lar. ada lar beberapa kali tu, dia nak TEST keesokkan harinya. tapi that time erika saje gurau-gurau ajak dia tidur, then dia boleh tutup buku and baring sebelah erika. masa tu rasa, dia lar segala-galanya untuk aku ! dia BAIK, tapi kuat MENANGIS. mcm erika lar. selalunya dia nages sbb takde duet, call parents minta duet sambil meleleh airmata ! HAHA

Dia kan, kalau ada masalah study or else, dia selalu sumbat earphone kat telinga, selimut muka and MENANGIS ! hidup dia mmg penuh dgn airmata lar ! HIHI and now, erika pulak terikut tabiat dia. yes, sikit-sikit mmg rasa tenang. dia selalu buat erika happy. if ada crisis dgn BF, takde pun sedih tahap CIPAN mcm skrg. dulu cool like hell je ! menangis pun ssh ! tapi lepas dia abes study kat KPM, terus aku mcm takde kwn, takde tempat nak menangis, takde teman tidur. btw, tgk jer kami mcm rapat and KAMCING gila ! sebenarnya satu masa dulu, pernah juga ada bergaduh. actually selisih faham sebenarnya. tapi tak lama pun kami tak bertegur. Alhamdulillah, skrg saling merindu !

Masa dia ajak Skype smlm, erika tgh menangis. menangis lagi ? haiiaaahh -.-' bila dia ajak skype, terus erika on Skype and tak lama tu dia buat video call ! perghh ! senyum sampai ke telinga lar bila dgr suara dia. Kak En, lama dah tak jumpa kan ? rindu sgt time dulu-dulu. ingat tak kita overnight kat I-city, pergi KL sampai sesat, pergi I-city dlm keadaan SELEKEH ? then, ingat tak time weekend kita stay up malam and menyanyi kuat-kuat kat dlm dorm ? that time, takde sape berani tegur sbb bdk ramai balik time weekend. nak tahu tak ? bilik kita 202 tu HOT skrg ! ada bdk junior SEM 2 kena histeria dlm bilik kita tu ! DAMN ! takut kot ! nasib baik time kita dulu-dulu takde pape kan ? ingat jugak tak kita buat video SALAM PERANTAU, MATI LAKI sbb kena langgar troli and kenangan RAYA KPMB ? loker kita ? yg paling byk lekat sticker MAMEE tu ! HIHI byk sgt kenangan kita ! rindu time tu ! kenangan dgn kak en tetap kita ingat sampai bila-bila. kahwin nnt jgn lupa ajak okay ? kita nak jadi FLOWER GIRL ! 

Kak en, jaga diri baik-baik tau kat UUM tu ? study elok-elok ! jgn menangis lg, kuat semangat ! skrg kan dah dekat dgn rumah, takde lar rindu sgt dgn family. tunggu kita tau ? mana tahu kita apply UUM lepasni. HAHA ingat kita, doakan kita, jgn lupa kita dgn adik-adik yg lain. kak en senior paling cool pernah kita ada ! SUMPAH, aku rindu kau setengah MATI ! thanks for being a part of my LIFE !  ni sedikit gambar kita yg ada dalam lappy kita ! 

Agak XXX sedikit patung tu yew ! :p

Time ni lar yg kita SELEKEH tu !

Drifter merangkap Driver kita, TENGKU :)

Before pergi TS, yg perjalanan memakan masa berjam-jam !


THANKS sbb membace :)

No comments:

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika