PRAISE TO ALLAH :')

Views


Hasil penat lelah untuk Semester Akhir nie.. Alhamdulillah, ramai jugakk yg puji cara warna nie cantekk sbb combination between two colour.. Colour Pencil and Graphic Marker, leganyaaa bila dah settle semua nie.. Just tunggu untuk presentation je, maybe Isnin nie.. 15 board! Fuhh! Hope everything going well :)

Now, focus on ETR. Tue lagi satu killer subject.. Hm tak tahu la dah sampai mana group aku buat. Awal-awal semuanya okay.. Skrg?? Lepasnie mmg aku nak bagi 101% commitment dekat subject nie lahh..

Hari Rabu nie pulak ada Mock Meeting.. Dgn hari Isnin nie nak submit cover letter, resume lagi! Lepas satu beban, satu beban lagi yg datang.. Haiahhh -.-' asyik mengeluh je skrg nie.. Mcm mana lah nak sambung degree nnt kan? 

Btw, semalam Pejabat Peladang AG ada call.. Berkaitan pasal Praktikal tue.. Alhamdulillah, dapat! Even terpakse tolak offer Sime Darby, and risau menunggu jawapan dari dua tempat lagi... Akhirnyaaaa! Peladang, here I come! Okay, just nak updated nie je.. Hahaa have a nice day guyss! :D

xoxo
erika


THANKS sbb membace :)

No comments:

 
This blog fully designed by THIS GIRL|Copyright© ceritalaradukaerika